Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexoid Taktéž děkuji. No, ono to je s těmi knihami tady dost mizerné. Mohu objednat co chci (i přes net, samozřejmě) ale když do té knihy nevidím, tak nevím, která stojí za to. Jinak až mi bude lépe, musím do knihovny vrátit atlasy ryb (ty už umím
a podívám se, co mají tady v depozitáři za odborné publikace. No a co je z časopisů nejlepší? Rybářství? Když já aktuálně potřebuji opravdu úplné základy, ideálně sesumírované někde na jednom místě. Třeba potřebuji i takovou prkotinu, jak založit vlasec na naviják ![]()
A revír? No ten mám tady fantastický. Příjemnou procházkou jsem u vody za pár minut a s kočárkem velmi lehce dostupný, neboť tu máme okolo řeky cykostezku i cestu pro pěší, hřiště pro děti, volnočasové aktivity pro seniory a během obvyklých pracovních hodin úžasný klid… vážně paráda. Je nevím, jak to řešit s malým, protože je sice už velký, ale pořád ještě malý. Bojím se, aby mi nespadl do vody. Vidím to tak, že bude muset někdo chodit se mnou, jen nevím kdo
Mám možnost vytěžit poslední rok mateřské, ale všichni chodí do práce, aby šli se mnou a malého ohlídali ![]()
@LadyLada píše:
@Lexoid Taktéž děkuji. No, ono to je s těmi knihami tady dost mizerné. Mohu objednat co chci (i přes net, samozřejmě) ale když do té knihy nevidím, tak nevím, která stojí za to. Jinak až mi bude lépe, musím do knihovny vrátit atlasy ryb (ty už umíma podívám se, co mají tady v depozitáři za odborné publikace. No a co je z časopisů nejlepší? Rybářství? Když já aktuálně potřebuji opravdu úplné základy, ideálně sesumírované někde na jednom místě. Třeba potřebuji i takovou prkotinu, jak založit vlasec na naviják
A revír? No ten mám tady fantastický. Příjemnou procházkou jsem u vody za pár minut a s kočárkem velmi lehce dostupný, neboť tu máme okolo řeky cykostezku i cestu pro pěší, hřiště pro děti, volnočasové aktivity pro seniory a během obvyklých pracovních hodin úžasný klid… vážně paráda. Je nevím, jak to řešit s malým, protože je sice už velký, ale pořád ještě malý. Bojím se, aby mi nespadl do vody. Vidím to tak, že bude muset někdo chodit se mnou, jen nevím kdo
Mám možnost vytěžit poslední rok mateřské, ale všichni chodí do práce, aby šli se mnou a malého ohlídali
Tak můj kupuje Rybářství, Kapr a kapří svět, Kajman
Ale na tom Mrku se dozvíš opravdu vše…No a synek s náma chodí taky. Poprvé byl, když mu bylo 3 a půl… Je fakt, že někdy ho to nebaví a pak zlobí jak čert.. Já teda většinou volám babičce a ona si pro něj přijede )nejezdíme daleko od domova)
Ale loni na dovče vydržel týden u vody i spát
![]()
@orionk Prosurfuji vámi doporučené stránky. Jako, že spal v kočárku u vody? To mi chrní malej tak po 2. hodině, jenomže to už se to u vody začíná zaplňovat lidmi. Potřebuji vytěžit dopoledne. Svojí rodinu mám daleko a manželova rodina je plně zaměstnaná.
@LadyLada píše:
@orionk Prosurfuji vámi doporučené stránky. Jako, že spal v kočárku u vody? To mi chrní malej tak po 2. hodině, jenomže to už se to u vody začíná zaplňovat lidmi. Potřebuji vytěžit dopoledne. Svojí rodinu mám daleko a manželova rodina je plně zaměstnaná.
nene, spal na rybářském lehátku v létě, v zimní bundě a čepici zabalený v dece
Doporučuju bič, náš mladej na něj chytá rybky u kraje a strašně ho to baví, vydrží i dvě hodiny ![]()
@LadyLada
Myslím, že pro Tvou potřebu budou stačit normální knihy typu encyklopedie rybaření a podobně. Nemusíš hledat nic odborného, protože se v tom stejně nic moc potřebného nedovíš.
Asi ba bylo rozumné aby jsi si ujasnila, jakému způsobu rybolovu se chceš věnovat a co bude za cílovou rybu.
Pro zábavu a začátek doporučuji plavanou na malém rybníčku
nebo jemný feedr na pomalé řece neb malá ryba taky ryba a nikde není řešeno, že při lovu plotiček nemůžeš chytit pěkného kapříka.
Jinak má oblíbená kratochvíle je návštěva knihkupectví a tam si v klidu pročíst patřičné knihy. Většinou jich tam je několik a pro základní informaci stačí malinký pohled.
Ale stejně se nejvíc naučíš s nějakým rybářem přímo u vody v praxi.
@Lexoid čekám na otrel doktora, jestli si mam vůbec kupovat povolenku ![]()
@martina.se píše:
@Lexoid čekám na otrel doktora, jestli si mam vůbec kupovat povolenku
Jakto??? Máš rizikový???
![]()
@Lexoid Mě už do výbavy chybní jenom baťoh či nějaká taška a židlička. Což to je maličkost, rybářské potřeby mám od baráku asi 150 metrů a čekám jestli ještě nedostanou nějaké nové - hezčí - baťohy. Potíž je v tom, že jsem stále nemocná, jedu už 4.týden a konečně jsem dostala atb. Malej není na tom zdaleka jako já, ale také kašle. Takže ještě týden dva to vidím na dřepění doma ![]()
Jinak mám půjčenou literaturu z knihovny, koupila jsem si 1000+1 rada rybáře a řekla bych, že je tam toho nejvíce. Vámi doporučené stránky jsou rovněž príma. Připomněla jsem si vázání háčků, smyček na návazce a další, až bude malej přes den zase chrnět, protože večer chodím s ním, jak mi není dobře. No a přes den, jakjsem doma zalezlý, usne málo kdy.
No a co ty, už máš nějaký úlovek?
@orionk píše:
Jakto??? Máš rizikový???![]()
jj, bohužel
uvidíme. Chtěla jsem koupit povolenku a 1.4. hezky zahájit, ale teprve 2.4. mám kontrolu a do té doby klid na lůžku.. takže není jisté, zda vůbec budu moc chytat ![]()
@LadyLada píše:
@Lexoid Mě už do výbavy chybní jenom baťoh či nějaká taška a židlička. Což to je maličkost, rybářské potřeby mám od baráku asi 150 metrů a čekám jestli ještě nedostanou nějaké nové - hezčí - baťohy. Potíž je v tom, že jsem stále nemocná, jedu už 4.týden a konečně jsem dostala atb. Malej není na tom zdaleka jako já, ale také kašle. Takže ještě týden dva to vidím na dřepění doma
Jinak mám půjčenou literaturu z knihovny, koupila jsem si 1000+1 rada rybáře a řekla bych, že je tam toho nejvíce. Vámi doporučené stránky jsou rovněž príma. Připomněla jsem si vázání háčků, smyček na návazce a další, až bude malej přes den zase chrnět, protože večer chodím s ním, jak mi není dobře. No a přes den, jakjsem doma zalezlý, usne málo kdy.No a co ty, už máš nějaký úlovek?
NGT má super batohy ![]()
@martina.se píše:
jj, bohuželuvidíme. Chtěla jsem koupit povolenku a 1.4. hezky zahájit, ale teprve 2.4. mám kontrolu a do té doby klid na lůžku.. takže není jisté, zda vůbec budu moc chytat
Jééé
No tak budu držet palce ať kontrola dobře dopadne
![]()
@orionk píše:
Jééé![]()
No tak budu držet palce ať kontrola dobře dopadne
![]()
uvidíme, no.. kdyžtak budu chodit s chlapem, ale to je nanic, chci chytat
jsme se smáli, že teď jak na potvoru, když nemůžu, tak bych tahala jednoho big bossa za druhým
![]()
@martina.se píše:
uvidíme, no.. kdyžtak budu chodit s chlapem, ale to je nanic, chci chytatjsme se smáli, že teď jak na potvoru, když nemůžu, tak bych tahala jednoho big bossa za druhým
![]()
Hele, myslím, že bavit se jen tak na plavanou by asi nebylo nic, co by jsi nemohla ale nejsem lékař a vše je možná jinak.