Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orionk Však vás pečlivě sleduji
Zrovna dnes jsem se byla podívat do jednoho obchůdku na oblečení k vodě. Co nosíte za věci? Popř. jakou značku. Chci něco, co mi bude zaručeně slušet
Takže určit ne maskáče, ale něco jednobarevného khaki popř. v kombinaci s černou. A střih jasně, že pro ženu.
Takže zimní boty mám dámské zn. Thinsulate http://eshop.canis.cz/…-3-5-36.html . Dvoje zateplené kalhoty (khaki a černé) zn. nevím. No a černou bundu zn. taky nevím kupovanou v army shopu. V létě nosím co zrovna najdu ve skříni
Jinak na příští rok chci toto: http://www.rybarske-potreby-kral.cz/…ost-3xl.html není to teda zrovna dámské, ale je to super teplé ![]()
@orionk píše:
Omlouvám se matko![]()
Tak teda jako placky dobrý, akorát mi nikdo neřekl, že tam msím dát sůl, v receptu to taky nebylo… No tak jsou takový… jak to napsat… Neslaný
![]()
@LadyLada já mám už asi 150 let khaki a maskáče vietnam tiger od firmy Bull. Byly sice drahé jak bestie, ale jako jedni z mála měli i dámský střih, gaťky dělají fakt super postavu, jsou ohromě pohodlné, takže za mne jasná volba..
Ještě připíchnu odkaz: klikni
@martina.se No to mi povídej…jsem od prosince doma a mám 4 kg nahoře
Už se těším na březen do práce ![]()
@LadyLada jo a jak koukám, tak to hodně zlevnili… já za ně dávala v roce 2004 cca 3500,– kč
ale zase musím říct, že i po těch letech - ano, opravdu je mám tak dlouho - vypadají jako nové. Bez jediného poškození, bez jediné závady, barvy nevybledly, nic.. a to je tahám jak na ryby, tak do lesa, na vandry atd..
Jinak mám takové ty klasické nepromokavé soupravy, normální khaki bundy a pod.. ale to je vše takové obyč. Jo a klasický svetr z armády čr, v tom jediném mi není zima
a teď vůbec netuším, v čem já k té vodě budu chodit ![]()
@orionk píše:
@martina.se No to mi povídej…jsem od prosince doma a mám 4 kg nahoře![]()
Už se těším na březen do práce
no já tedy zatím ofiko 1 kg, jenže za poslední měsíc 2,5 kg nahoře.. jestli to tak půjde dál, tak obléknu max pytel na zmije
![]()
@LadyLada Už jsem našla i bundu http://www.top-armyshop.cz/…ljaska-cerna?… nic moc rybářská, ale teplá a pohodlná ![]()
@martina.se píše:
no já tedy zatím ofiko 1 kg, jenže za poslední měsíc 2,5 kg nahoře.. jestli to tak půjde dál, tak obléknu max pytel na zmije![]()
Já dala za poslední dva roky 36kg dolů, takže komlet nový šatník…A teď zase žeru jak to prase
![]()
@orionk píše:
Já dala za poslední dva roky 36kg dolů, takže komlet nový šatník…A teď zase žeru jak to prase![]()
ty bláho
já pořád jen kynu
mi váha lítala už před o 5 kg za měsíc.. teď to nechci vidět.. snad to půjde dobře dolu, jinak zhynu..
@martina.se píše:
ty bláhojá pořád jen kynu
mi váha lítala už před o 5 kg za měsíc.. teď to nechci vidět.. snad to půjde dobře dolu, jinak zhynu..
To půjde po porodu hned dolů neboj ![]()
@orionk @martina.se Díky moc za typy na oblečení. Musím se tím probrat. Tu první soupravu, co posílala @orionk jsem něco podobného viděla dnes v obchodě. Co mi vážně zaujalo jsou ty první olivově zelené kalhoty, co posílala @martina.se Jen nevím, Marti, jakou bych měla event. vzít velikost. Potřebovala bych něco mezi 2 a 4. Obě mi budou plandat v pase, no ale přes ty boky mi bude 2 určitě malá, 4 v pohodě, ale u těch 4 mě zase děsí ten pas. Odpovídají ty míry v tabulkách?
Jinak plánuji chodit k vodě, až bude teplo - jsem totiž teplomilná
a velmi náchylná na nástyd ![]()
No co se hubnutí týče, mě by stačila 2 kg, jenomže jsem už v takové fázi, že by mi zhubly především mé přednosti a to mi za to nestojí. Tak se snažím aspoň cvičit, abch zpevnila. Dala jsem si závazek, že pokud se to do půl roku nijak neprojeví (cvičení), začnu k mé velké nelibosti i další úpravou jídelníčku…no a nebo se rozhodnu, že raději zůstanu trochu oplácaná, no…
@martina.se A kdy to čekáš?
@orionk 36 kg! Páni, to jsi vážně dobrá ![]()
@orionk Dostala jsem k vánocum prut a naviák značky DAM. Tak jsem zvědavá. A mé jediné dosavadní zkušenosti jsou s prutem Lipno a naviákem Rex - a mohu říct, že jsou to ty nejlepší
Dnes už by to mohly být zajímavé muzeální exponáty ![]()
@LadyLada na číslování mrknu odpol, ju? teď tam nebudu štrachat. Je fakt, že já je kupovala na prodejně, takže jsem si je zkoušela. Oni jsou fakt pěkně tvarované, ale to číslo prostě nevím. Až se probudí zbytek osádky, tak mrknu
Jinak TP mám 15.8.
tak jak tak stihnu min půlku sezóny ![]()
A co se hubnutí týče - mi jde vždy dolu nejdřív to, co nechci - prsa.. pak zadek, boky a nakonec pupek
takže o ničem. ![]()