Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nunik
všichni jsou stejní
určitě super vybavení, nebo krásné oblečky ![]()
Oboje
teď máme nový pípáky, přece nebude každý svítit jinou barvou, to by byl za blbce
a hadry mění tak jednou za rok, aby mu to asi u vody slušelo nebo co
teď byl v sobotu na výstavě v Praze a že prej si nic nekoupí, zpe jako bude hodnej…hahaha, má novou bundu
a k narozkám si poručil nový stan, že teď, když máme mímo s nim moc jezdit nebudu, tak je velkej zbytečnej…tak máme dva, kdyby přece jen náhodou
![]()
Jo a taky přemýšlí o tom, že si koupí čtvrtý prut, protože chce jet letos místo do Itálie do Francie a tam se může chytat na čtyři…kvůli deseti dnům v roce…blázen ![]()
@nunik
to je fakt mazec.. ale všichni chlapi jsou prostě stejní.. ![]()
@nunik píše:
Jo a taky přemýšlí o tom, že si koupí čtvrtý prut, protože chce jet letos místo do Itálie do Francie a tam se může chytat na čtyři…kvůli deseti dnům v roce…blázen
tak to jsem v klidu.. můj chlap má prutů asi 20
možná i víc.. já to nepočítala.. Ale nebyl problém, abysme na jeho pruty chytali 4 lidi po 2 prutech na závodech
a ještě mu jich hodně zbývalo ![]()
Tak ten můj už si naštěstí nechal jen ty 3 kaprařský a jeden feeder…sumčařinu prodal a bambusák od mládí zlomil
každopádně takovej pořádek co má v rybařině nechápu, když se podívám do krabice s ponožkama
a jak má všechno sladěný, to je prostě psycho…kam se hrabu já ![]()
@nunik to tak bývá.. v rybářských věcech všechno absolutně vyladěné, totálně přesně atd..
u nás to samé - já vím, kde co najdu, ale prostě žádné přesné řazení. On to má vše tip ťop.. taky je vtipné nás sledovat, když jdem na ryby. Já mám sak, v něm 3 pruty, podběrák, zbytek vybavení vč krmení v malé kabele přes rameno. Můj chlap - sak, v tom asi 6 prutů, podběr, vidličky, milion serepetiček (ale přesně vyskládaných). Pak obr batoh, o objemu tuším 50 l. V tom další milion kravinek. Většinou se mu to nevejde, takže sebou tašku se sváčou a kýbl a druhou tašku s krmením
jo a ještě velké rozkládací křeslo - já mám obyč židličku
on jak stromeček, já na procházku ![]()
@martina.se
joo, to je klasika…já nemám papíry, tak vždy chytám na jeden jeho a on na druhej a skrytě soutěžíme, kdo chytí víc
taky mám jen křesílko hozený přes rameno a on sak a tašku s blbůstkama, kýbk s krmením a asi milion krmítek a všechny možný kukuřice
když jedeme na větší výpravu tak asi tunu boilies
ale na těchto výpravách se o jeho super pohodlné křeslo střídáme, ptž celej den sedět v tom skládacim za 200 Kč, to by umíraj záda
hlavně nejlepší je, když si jde vařit vlastní koule
musím pomáhat a někdy se ten smrad fakt nedá vydržet…jako letos, máme vůni oliheň
to je na ![]()
@Lexoid píše:
REX nejlepší naviják všech dob.Pro děti jako stvořený. Taky jsem s ním začínal.
Jenomže já jsem u něj i skončila ![]()
@nunik @martina.se To jsem také zvědavá, kam až to dotáhnu (v oblečení a výbavě). Zatím mám v plánu nic nepřehnat. Letos chci jen tak z lehka začít a postupně, jak malej poroste, se do toho dostávat. V březnu mě čeká znalostní test, tak snad uspěju. Od brigád jsem naštěstí jako žena osvobozena. Jako děti jsme chodily povinně a byly to báječné okamžiky. Například, když jsme dělaly výlov potoka pomocí el. agregátu. To byste nevěřily, co takový potok skrývá. Sice mi těch vodních organismů bylo líto, protože je to přeci jenom na chvíli omráčilo, ale těch varinat přírodního zbarvení pstruha obecného!
@Lucie 93 píše:
Nerybařím, ale doma mám rybáře z povolání
No to je paráda
![]()
@Liraine Norsko je nádherná země, krásné fotky. Čerstvé tresky jsou velká delikatesa! A chytáš i v tuzemsku?
@martina.se jaj, to musí bejt pěknej hnus
my jsme skladovali koule ve sklepě v paneláku, smrad po celý chodbě, až to sousedi nevydrželi a vyvěsili plakát, kde prosili majitele sklepní koje, aby si ji prohlédl, že se z ní kline nepříjemný zápach…a ještě ten den na nás klepal soused policajt, muj chlap vybátej, jestli neporušil nějakou vyhlášku a on si chtěl nějaký koupit, frajer…tak mu mladej nějaký dal a on je nacpal svojí pani do mražáku k masu a zelenině pro děti
![]()
@LadyLada u nás jsou od brigád osvobozeni všichni, jenže je musíme platit
Takže naprd.. radši bych šla dělat - my to vždycky bavilo.. Co se vybavení týče - minulý rok jsem dostala 4 pruty, komplet výbavu, takže já letos koupím jeden malý prut pro kluka a tím to hasne.. Chtěla jsem si koupit gatě - mám tedy maskáče, zateplené i nepromokavé kalhoty, ale chtěla jsem něco lehkého. No nekoupím, musím počkat ![]()
@nunik jj, smrdí to hrozně.. až se bojím, kdy to zase začne vyrábět.. My to skladujeme v plastových nádobách, takže smad pak není, jen ta výroba.. a miluju jahodové a skořicové krmení.. To mám ve skříni na chodbě, voní to i přes obal
kolikrát těm rybám závidím ![]()