Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
7.2.14 22:47
@Regina Hero píše:
@orionk jo, splétaný… od Berkley… http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…moke-84.htmlPříspěvek upraven 07.02.14 v 22:46

Aha, tak to neznám… M y používáme asso a nebo awashima. jsou pevný a hlavně se nekroutěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:50
@orionk píše:
Bohužel já jsem jí ještě nechytla… Kamarád, na Labi na 3 červi :mrgreen:

Ona se zase tolik nevyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:51
@LadyLada píše:
Ona se zase tolik nevyskytuje.

Právě, jen vzácně. Jako lín, ten je poslední dobou taky vzácnost a je to krásná ryba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
7.2.14 22:52

No tak já sem asi úplně nepatřím, neboť u nás rybaří jen můj chlap, nevím, co na tom mám. Ale máme syna 3 roky a už ho začal brát loni na podzim s sebou. Máme ještě 1,5 letou cácorku, tak možná jednu výhodu to pro mě do budoucna má. Udělám jim velkou svačinu a popřeju ať si to užijou. Máme u nás občas dny, kdy děláme holčičárny a klučičárny zvlášt. Občas každej potřebuje vypnout. Jinak když se nad tím zamyslím, tak lepší, když kluka povedeme k rybaření a přírodě, než aby se chytnul nějaký party apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
7.2.14 22:54

Jo ale takovej čerstvej pstruh nebo úhoř, to je mňamka. To se zase zapojím já, protože ten můj to nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624

@jopo S tím také souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@orionk díky za odkaz… to je takový klasický průhledný vlasec? Silonový? To asi klouže… já potřebuji právě něco, co nebude klouzat a udrží se utažené… šiju s tím korálky, a ta fireline je na to nejlepší, akorát se tu těžko shání a z Anglie zase na ebayi nedoručují do ČR… ještě si holky chválí teflonový vlasec, ale taky ho tu nemáme… prodavač mě akorát naštval, když řekl, že ženské patří do ruky teflonová pánvička… a že teflonový vlasec ještě neslyšel… no, takže o jeho kvalitách si myslím své… a teflonový vlasec by mě zajímal taky… nemáte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:55

@jopo Také nejím ryby, ale chci to po těch letech zkusit. Třeba se chutě změnily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:57
@orionk píše:
Právě, jen vzácně. Jako lín, ten je poslední dobou taky vzácnost a je to krásná ryba.

Lín je také má oblíbená ryba. Je fakt krásná. to jsem ani nevěděla, že se stává vzácnou. U nás jsme je chytali, nebylo to úplně jednoduché. No ale je to přes 20 let, takže to se ještě budu hodně divit, co se za tu dobu změnilo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:58

@Regina Hero Třeba chtěl být pan prodavač jen vtipnej a zamaskovat skutečnost, že neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
7.2.14 22:58

@LadyLada Já ryby miluju, ale ty kosti. Loni nosil dost úhořů, ten je nemá, takže to byla fakt mňamka a jinak teda kupujem lososa a to dost často, myslím, čerstvýho. A má slíbeno, že až se vrátím do práce a kluk bude větší, že pojedou na rybářskej zájezd např. Norsko. Já prý můžu s holčinou k moři. No jen aby to nedopadlo, že holčina bude na ty ryby chtít s tátou, je to tatínkův mazlínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 23:03
@Regina Hero píše:
@orionk díky za odkaz… to je takový klasický průhledný vlasec? Silonový? To asi klouže… já potřebuji právě něco, co nebude klouzat a udrží se utažené… šiju s tím korálky, a ta fireline je na to nejlepší, akorát se tu těžko shání a z Anglie zase na ebayi nedoručují do ČR… ještě si holky chválí teflonový vlasec, ale taky ho tu nemáme… prodavač mě akorát naštval, když řekl, že ženské patří do ruky teflonová pánvička… a že teflonový vlasec ještě neslyšel… no, takže o jeho kvalitách si myslím své… a teflonový vlasec by mě zajímal taky… nemáte zkušenosti?

Asso je klasický průhledný a ten awashima je hnědý. Nekloužou, uzlíky drží, ale je fakt, že vážem speciální rybářský uzly http://www.mrk.cz/montaze.php?… :mrgreen: A oteflonovým vlasci jsem nikdy neslyšela :think: Ráno se zeptám chlapa… Pokud to existuje, tak o tom bude vědět, kdyžtak pošlu odkaz kde koupit :-) A zkoušela jsi pletenky?? To by mohlo být lepší, než vlasec… http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 23:05
@LadyLada píše:
@jopo Také nejím ryby, ale chci to po těch letech zkusit. Třeba se chutě změnily :nevim:

Já ryby jím, ale co rybařím, tak jsem neměla ani jednu… Vždycky se na mě tak podívaj, že nemám sílu to zabít a musím je pustit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 23:07
@LadyLada píše:
Lín je také má oblíbená ryba. Je fakt krásná. to jsem ani nevěděla, že se stává vzácnou. U nás jsme je chytali, nebylo to úplně jednoduché. No ale je to přes 20 let, takže to se ještě budu hodně divit, co se za tu dobu změnilo :|

Chlap teď znovu začal rybařit po 15 letech a divil se hodně co všechno se změnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová