Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyLada píše:
@Liraine Norsko je nádherná země, krásné fotky. Čerstvé tresky jsou velká delikatesa! A chytáš i v tuzemsku?
Ne ne, u nás nikdy, máme vybavení na moře, jezdíme každoročně to Norsko.
Ale tchán občas zajde na řeku, jinak ne…
@martina.se mě voněla brusinka, to bylo super…kamarád si dělal ananas a potom jedny s čerstvejma játrama, to byl teprve smrad
my koulíme každý rok, je z toho už taková tradice…už máme profi rollbal, kdy to samo koulí kuličky, jen naděláme hady na strojku, co se na něm plní jitrnice a jelita
a část nám vždy sežere pes ![]()
@martina.se píše:
u nás je hned vedle přehrady cyklostezka, po které jezdí moře lidí. Takže se nebojím.. Jako jo, chodím na místa, odkud vidím všude a kde je vidět mě. Protože jsem v místním spolku jediná mladá baba, tak mi chlapi hlídají
My jsme tu myslím tři ženský ![]()
@martina.se píše:
@Regina Hero jestli chceš teflonový vlasec, tak dobrý mají u Braunstaru… jinak jsou celkem fajn, protože se to nemotá, jak pletenky, ale unese to fakt hodněto je nejlepší. jako jasné, není tam taký klid, ale když chci klid, tak jdu s chlapem, zalezem někde k lesu a pod.. ale sama chodím tak, ať je mi vidět a jsem viděna
Braunstar nemám ráda
Jsou tam divný prodavači… Jsme si tam byli s chlapem koupit křesla a nějáký drobnosti a prodavači byli tak strašně ochotní, že jsme jeli do Kaprařiny ![]()
@martina.se píše:
@nunik to tak bývá.. v rybářských věcech všechno absolutně vyladěné, totálně přesně atd..u nás to samé - já vím, kde co najdu, ale prostě žádné přesné řazení. On to má vše tip ťop.. taky je vtipné nás sledovat, když jdem na ryby. Já mám sak, v něm 3 pruty, podběrák, zbytek vybavení vč krmení v malé kabele přes rameno. Můj chlap - sak, v tom asi 6 prutů, podběr, vidličky, milion serepetiček (ale přesně vyskládaných). Pak obr batoh, o objemu tuším 50 l. V tom další milion kravinek. Většinou se mu to nevejde, takže sebou tašku se sváčou a kýbl a druhou tašku s krmením
jo a ještě velké rozkládací křeslo - já mám obyč židličku
on jak stromeček, já na procházku
Tak jak jezdíme na víkend my na ryby to už jsem v nějáký diskusi fotku dávala…
Můj chlap je blázen. Kdyby takový pořádek jako má v rybařině měl i v garáži, sklepě, autě, to by byla paráda ![]()
@nunik píše:
@martina.se jaj, to musí bejt pěknej hnus![]()
my jsme skladovali koule ve sklepě v paneláku, smrad po celý chodbě, až to sousedi nevydrželi a vyvěsili plakát, kde prosili majitele sklepní koje, aby si ji prohlédl, že se z ní kline nepříjemný zápach…a ještě ten den na nás klepal soused policajt, muj chlap vybátej, jestli neporušil nějakou vyhlášku a on si chtěl nějaký koupit, frajer…tak mu mladej nějaký dal a on je nacpal svojí pani do mražáku k masu a zelenině pro děti
![]()
![]()
Já miluju boilí od Nikla… Noční můra, to je můj favorit… Strašně ráda k tomu i čuchám
Voní to jak maggi…
@nunik píše:
@martina.se mě voněla brusinka, to bylo super…kamarád si dělal ananas a potom jedny s čerstvejma játrama, to byl teprve smradmy koulíme každý rok, je z toho už taková tradice…už máme profi rollbal, kdy to samo koulí kuličky, jen naděláme hady na strojku, co se na něm plní jitrnice a jelita
![]()
a část nám vždy sežere pes
já miluju vanilku, jahodové a celkově ovocné.. ale fakt halibut, krab a pod, to umírám.. a děsí mi představa, že to zase tak za měsíc vypukne - to scípnu úplně ![]()
@orionk píše:
My jsme tu myslím tři ženský
@orionk píše:
Tak jak jezdíme na víkend my na ryby to už jsem v nějáký diskusi fotku dávala…Můj chlap je blázen. Kdyby takový pořádek jako má v rybařině měl i v garáži, sklepě, autě, to by byla paráda
teď přemýšlím, jestli jsi to neposílala mi - to nacpané auto
a není to tak dávno ![]()
@Lexoid píše:
Tak co rybářky. Jaké budou letos úlovky?.
velké.. doufám v 50 cm a tak 3,5 kg
Jinak se uvidí, jak budu stíhat
mám strach, že s pupkem nebudu moct tahat větší rybičky.. tak se zaměřim asi na okouny a spol - tedy trofejní..
@martina.se píše:to máte dobrý.. já jsem tu rarita
je tu pak ještě jedna důchodkyně, ale ta spíš tak na otravování, u vody jsem ji ještě neviděla
Co se Braunstaru týče, mi hrozně vytáčí jejich e-shop. Objednala jsem prut, za týden psali, že ten nemají. OK, tak jsem to změnila, za týden píšou, že k tomu nemají naviják, co jsem chtěla atd..t akže měsíc čekání atd.. ale zase u nich mám 30 % slevu
Kdybych ti měla psát co jsem v Braunstaru měla za výstup s deštníkem, tak je to na tři stránky
Takže zkusím zkráceně: Koupili jsme tam nějáký věci + deštník s bočnicí, který ale neměli skladem. Nevadí, deštník jsem zaplatila na místě s tím, že nám ho pošlou až dorazí k nim. Zaplatila jsem a prodavač,,děkujeme na shledanou" Tak stále stojím před pultem a koukám na něj. On co jako si ještě přeji… Říkám kam mi ten deštník chce poslat, když nemá adresu
…Nedávno jsem toto psala na MRK do jedné diskuse a hned druhý den mi psal SZ pan Braunstain osobně a omlouval se ![]()
Jinak mi teď ujíždíme na taškách, obalech a serepetičkách tady: http://www.ngtfish.cz/
@martina.se píše:
teď přemýšlím, jestli jsi to neposílala mi - to nacpané auto![]()
a není to tak dávno
JOJO tobě
![]()
@orionk píše:
JOJO tobě![]()
tak už jsem doma
jj, to krásně naskládané auto si fakt dobře pamatuju. Už jen ten systém, jak tam bylo vše vyrovnáno
já si zkusím vzpomenout, až začnem jezdit (tedy jestli mi chlap vezme sebou na delší dobu).. tak uvidíš, jak pak vypadá naše auto ![]()
@orionk píše:
Kdybych ti měla psát co jsem v Braunstaru měla za výstup s deštníkem, tak je to na tři stránky![]()
Takže zkusím zkráceně: Koupili jsme tam nějáký věci + deštník s bočnicí, který ale neměli skladem. Nevadí, deštník jsem zaplatila na místě s tím, že nám ho pošlou až dorazí k nim. Zaplatila jsem a prodavač,,děkujeme na shledanou" Tak stále stojím před pultem a koukám na něj. On co jako si ještě přeji… Říkám kam mi ten deštník chce poslat, když nemá adresu
![]()
![]()
…Nedávno jsem toto psala na MRK do jedné diskuse a hned druhý den mi psal SZ pan Braunstain osobně a omlouval se
Jinak mi teď ujíždíme na taškách, obalech a serepetičkách tady: http://www.ngtfish.cz/
jo, ty taštičky jsou super.. už jsme to taky očíhávali.. ale mám strach, že pak dopadnu jak chlap, budu mít milion kravin.. a to nechci.. moje malá kabela mi musí stačit
včera jsme vtipkovali, jak musíme pořídit dobrý kočár, co má velký košík, aby se do toho ta kabela a židle vešla, že sak vezmu na záda ![]()