Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
11.2.14 09:40
@LadyLada píše:
@Liraine Norsko je nádherná země, krásné fotky. Čerstvé tresky jsou velká delikatesa! A chytáš i v tuzemsku?

Ne ne, u nás nikdy, máme vybavení na moře, jezdíme každoročně to Norsko.
Ale tchán občas zajde na řeku, jinak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.2.14 10:27

@martina.se mě voněla brusinka, to bylo super…kamarád si dělal ananas a potom jedny s čerstvejma játrama, to byl teprve smrad :mrgreen: my koulíme každý rok, je z toho už taková tradice…už máme profi rollbal, kdy to samo koulí kuličky, jen naděláme hady na strojku, co se na něm plní jitrnice a jelita :mrgreen: :mrgreen: a část nám vždy sežere pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 12:16
@martina.se píše:
u nás je hned vedle přehrady cyklostezka, po které jezdí moře lidí. Takže se nebojím.. Jako jo, chodím na místa, odkud vidím všude a kde je vidět mě. Protože jsem v místním spolku jediná mladá baba, tak mi chlapi hlídají :lol:

My jsme tu myslím tři ženský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 12:19
@martina.se píše:
@Regina Hero jestli chceš teflonový vlasec, tak dobrý mají u Braunstaru… jinak jsou celkem fajn, protože se to nemotá, jak pletenky, ale unese to fakt hodně :think:to je nejlepší. jako jasné, není tam taký klid, ale když chci klid, tak jdu s chlapem, zalezem někde k lesu a pod.. ale sama chodím tak, ať je mi vidět a jsem viděna :mrgreen:

Braunstar nemám ráda :mrgreen: Jsou tam divný prodavači… Jsme si tam byli s chlapem koupit křesla a nějáký drobnosti a prodavači byli tak strašně ochotní, že jsme jeli do Kaprařiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 12:22
@martina.se píše:
@nunik to tak bývá.. v rybářských věcech všechno absolutně vyladěné, totálně přesně atd.. :mrgreen: u nás to samé - já vím, kde co najdu, ale prostě žádné přesné řazení. On to má vše tip ťop.. taky je vtipné nás sledovat, když jdem na ryby. Já mám sak, v něm 3 pruty, podběrák, zbytek vybavení vč krmení v malé kabele přes rameno. Můj chlap - sak, v tom asi 6 prutů, podběr, vidličky, milion serepetiček (ale přesně vyskládaných). Pak obr batoh, o objemu tuším 50 l. V tom další milion kravinek. Většinou se mu to nevejde, takže sebou tašku se sváčou a kýbl a druhou tašku s krmením :lol: jo a ještě velké rozkládací křeslo - já mám obyč židličku :lol: on jak stromeček, já na procházku :think:

Tak jak jezdíme na víkend my na ryby to už jsem v nějáký diskusi fotku dávala… :mrgreen: Můj chlap je blázen. Kdyby takový pořádek jako má v rybařině měl i v garáži, sklepě, autě, to by byla paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 12:25
@nunik píše:
@martina.se jaj, to musí bejt pěknej hnus :mrgreen: :mrgreen: my jsme skladovali koule ve sklepě v paneláku, smrad po celý chodbě, až to sousedi nevydrželi a vyvěsili plakát, kde prosili majitele sklepní koje, aby si ji prohlédl, že se z ní kline nepříjemný zápach…a ještě ten den na nás klepal soused policajt, muj chlap vybátej, jestli neporušil nějakou vyhlášku a on si chtěl nějaký koupit, frajer…tak mu mladej nějaký dal a on je nacpal svojí pani do mražáku k masu a zelenině pro děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já miluju boilí od Nikla… Noční můra, to je můj favorit… Strašně ráda k tomu i čuchám :mrgreen: :mrgreen: Voní to jak maggi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.2.14 17:53

Tak co rybářky. Jaké budou letos úlovky?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:37
@nunik píše:
@martina.se mě voněla brusinka, to bylo super…kamarád si dělal ananas a potom jedny s čerstvejma játrama, to byl teprve smrad :mrgreen: my koulíme každý rok, je z toho už taková tradice…už máme profi rollbal, kdy to samo koulí kuličky, jen naděláme hady na strojku, co se na něm plní jitrnice a jelita :mrgreen: :mrgreen: a část nám vždy sežere pes :mrgreen:

já miluju vanilku, jahodové a celkově ovocné.. ale fakt halibut, krab a pod, to umírám.. a děsí mi představa, že to zase tak za měsíc vypukne - to scípnu úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:38
@orionk píše:
My jsme tu myslím tři ženský :mrgreen:
:mrgreen: to máte dobrý.. já jsem tu rarita :mrgreen: je tu pak ještě jedna důchodkyně, ale ta spíš tak na otravování, u vody jsem ji ještě neviděla :lol:
Co se Braunstaru týče, mi hrozně vytáčí jejich e-shop. Objednala jsem prut, za týden psali, že ten nemají. OK, tak jsem to změnila, za týden píšou, že k tomu nemají naviják, co jsem chtěla atd..t akže měsíc čekání atd.. ale zase u nich mám 30 % slevu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:39
@orionk píše:
Tak jak jezdíme na víkend my na ryby to už jsem v nějáký diskusi fotku dávala… :mrgreen: Můj chlap je blázen. Kdyby takový pořádek jako má v rybařině měl i v garáži, sklepě, autě, to by byla paráda :pankac:

teď přemýšlím, jestli jsi to neposílala mi - to nacpané auto :think: :mrgreen: a není to tak dávno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:40
@Lexoid píše:
Tak co rybářky. Jaké budou letos úlovky?.

velké.. doufám v 50 cm a tak 3,5 kg :lol: Jinak se uvidí, jak budu stíhat :think: mám strach, že s pupkem nebudu moct tahat větší rybičky.. tak se zaměřim asi na okouny a spol - tedy trofejní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 19:48
@martina.se píše: :mrgreen: to máte dobrý.. já jsem tu rarita :mrgreen: je tu pak ještě jedna důchodkyně, ale ta spíš tak na otravování, u vody jsem ji ještě neviděla :lol:
Co se Braunstaru týče, mi hrozně vytáčí jejich e-shop. Objednala jsem prut, za týden psali, že ten nemají. OK, tak jsem to změnila, za týden píšou, že k tomu nemají naviják, co jsem chtěla atd..t akže měsíc čekání atd.. ale zase u nich mám 30 % slevu :think:

Kdybych ti měla psát co jsem v Braunstaru měla za výstup s deštníkem, tak je to na tři stránky :roll: :mrgreen: Takže zkusím zkráceně: Koupili jsme tam nějáký věci + deštník s bočnicí, který ale neměli skladem. Nevadí, deštník jsem zaplatila na místě s tím, že nám ho pošlou až dorazí k nim. Zaplatila jsem a prodavač,,děkujeme na shledanou" Tak stále stojím před pultem a koukám na něj. On co jako si ještě přeji… Říkám kam mi ten deštník chce poslat, když nemá adresu 8o 8o :mrgreen:…Nedávno jsem toto psala na MRK do jedné diskuse a hned druhý den mi psal SZ pan Braunstain osobně a omlouval se :mrgreen:
Jinak mi teď ujíždíme na taškách, obalech a serepetičkách tady: http://www.ngtfish.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 19:49
@martina.se píše:
teď přemýšlím, jestli jsi to neposílala mi - to nacpané auto :think: :mrgreen: a není to tak dávno :think:

JOJO tobě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:51
@orionk píše:
JOJO tobě :mrgreen: :mrgreen:

tak už jsem doma :mrgreen: :lol: jj, to krásně naskládané auto si fakt dobře pamatuju. Už jen ten systém, jak tam bylo vše vyrovnáno :lol: já si zkusím vzpomenout, až začnem jezdit (tedy jestli mi chlap vezme sebou na delší dobu).. tak uvidíš, jak pak vypadá naše auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:52
@orionk píše:
Kdybych ti měla psát co jsem v Braunstaru měla za výstup s deštníkem, tak je to na tři stránky :roll: :mrgreen: Takže zkusím zkráceně: Koupili jsme tam nějáký věci + deštník s bočnicí, který ale neměli skladem. Nevadí, deštník jsem zaplatila na místě s tím, že nám ho pošlou až dorazí k nim. Zaplatila jsem a prodavač,,děkujeme na shledanou" Tak stále stojím před pultem a koukám na něj. On co jako si ještě přeji… Říkám kam mi ten deštník chce poslat, když nemá adresu 8o 8o :mrgreen:…Nedávno jsem toto psala na MRK do jedné diskuse a hned druhý den mi psal SZ pan Braunstain osobně a omlouval se :mrgreen:
Jinak mi teď ujíždíme na taškách, obalech a serepetičkách tady: http://www.ngtfish.cz/

jo, ty taštičky jsou super.. už jsme to taky očíhávali.. ale mám strach, že pak dopadnu jak chlap, budu mít milion kravin.. a to nechci.. moje malá kabela mi musí stačit :mrgreen: včera jsme vtipkovali, jak musíme pořídit dobrý kočár, co má velký košík, aby se do toho ta kabela a židle vešla, že sak vezmu na záda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová