Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
7.2.14 23:18

@orionk tak jsem zkoukla ty odkazy a ty „pletenky“ budou asi tlusté… potřebuji něco tak do 0,15 mm v průměru… ty pletenky byly spíš silnější… teflonový vlasec dělá firma Byron, co jsem našla na netu… já bych si to nejraději chtěla nejdřív osahat, než to koupím… vždycky jsem myslela, že jsme dost velké město, ale asi nejsme… hahaha… vůbec to tu neznají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 23:23
@jopo píše:
@LadyLada Já ryby miluju, ale ty kosti. Loni nosil dost úhořů, ten je nemá, takže to byla fakt mňamka a jinak teda kupujem lososa a to dost často, myslím, čerstvýho. A má slíbeno, že až se vrátím do práce a kluk bude větší, že pojedou na rybářskej zájezd např. Norsko. Já prý můžu s holčinou k moři. No jen aby to nedopadlo, že holčina bude na ty ryby chtít s tátou, je to tatínkův mazlínek.

Jen se nedej a jeď také! Na úhoře jsme chodili v noci, ale žádnýho ulovenýho jsem nikdy neviděla ani nejedla, ale říká se, že je velmi chutný. Rybu z Norska (čerstvou, respektive přivezenou zachlazenou) jsem jedla a to je teda vážně vynikající záležitost, takže už kvůli tomu musíš ject :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 23:24
@orionk píše:
Já ryby jím, ale co rybařím, tak jsem neměla ani jednu… Vždycky se na mě tak podívaj, že nemám sílu to zabít a musím je pustit :mrgreen:

Vidím to stejně :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 23:29
@Regina Hero píše:
@orionk tak jsem zkoukla ty odkazy a ty „pletenky“ budou asi tlusté… potřebuji něco tak do 0,15 mm v průměru… ty pletenky byly spíš silnější… teflonový vlasec dělá firma Byron, co jsem našla na netu… já bych si to nejraději chtěla nejdřív osahat, než to koupím… vždycky jsem myslela, že jsme dost velké město, ale asi nejsme… hahaha… vůbec to tu neznají…

Jsou i slabší, zkusím najít a pošlu odkaz. Ráno se na ten teflonový zeptám chlapa. A kamarád má rybářské potřeby, tak bych ho naočkovala aby to koupil a kus bych mu,,ukradla " a poslala ti na osahání :mrgreen: Popřípadě potom poslala celý, určitě by vymyslel nějákou dobrou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
7.2.14 23:32

Úhoř je výbornej, je pravda, že na ně chodí na noc, když jdou děti spát, tak vyráží. Norsko je krásný, ta příroda, ale ne, ne.Jen ať si to užije, já se znám, já bych mu do toho jen kecala stylem, už toho nech jdem se podívat, tam a tam a to by se mu nelíbilo. Jen ať si to užije, o to víc se na mě bude těšit a já si to užiju pak. Jinak máme dvě malý děti a je fakt, že první 2 roky se dostal k vodě tak 3× za sezonů, prostě nebyl čas a hlavně chápal, že ho potřebuju doma, letos se to asi trochu zlepší, že občas vytahne i syna, tak mu dopřeju dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.14 23:51

@orionk díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.2.14 08:02

@LadyLada kurňa.. tu je rybářek.. už jsem si myslela, že jsem sama.. já rybařím, už od 3 let. Partner to nese statečně, minulý rok mi naježil komplet novou výbavu :dance: vyrážíme společně, on je stejný cvok jak já.. Jen ty výsledky má lepší, jeho 10 let praxe navíc je znát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.2.14 09:01

@jopo Tak to si dovolenou zaslouží :) Ona je to přeci jenom pořádná dálka, asi 30 hodin cesty (autem). Mě by se teda také moc nechtělo. Radši tady někde poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.2.14 09:03

@martina.se No a když rybaříš takhle od malička, zúčastňovala ses i Zlaté udice? To byla totiž moje příčina počátku - doplnit sportovní tým.
Takže chodíte také spolu, nebo jdeš někdy i sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.2.14 10:06
@LadyLada píše:
@martina.se No a když rybaříš takhle od malička, zúčastňovala ses i Zlaté udice? To byla totiž moje příčina počátku - doplnit sportovní tým.
Takže chodíte také spolu, nebo jdeš někdy i sama?

néé, soutěže mi zase tak moc neberou. Rybařím odmala, bo táta rybář, děda rybář. Jinak s chlapem chodíme i spolu, i každý sám - dle nálady a času. Někdy vyráží on např brzy ráno, mi se nechce vstávat, tak jdu na noc a pod :mrgreen: ale delší výpravy jezdíme spolu.. Stan atd.. a je to super.. teď jsem zvědavá, jak to půjde s bříškem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 13:21

Ahoj. :-)
Já chodím s chlapem. Bereme jen kapry. Je to čerstvej koníček, já ještě nějak nemám vytrénovaný svaly a tak ty kapry nad 10 kilo neutáhnu, tahá je chlap s kámošem. :mrgreen: Jezdí často i na soutěže (nějaké i organizují), natáčejí videa, testery, mají vlastní tým, teď začali s časopisem.. možná jste si všimli :mrgreen: (Jen mě mrzí že přítel, ač stojí také v při vzniku toho časopisu, tak je trochu v pozadí… ale asi to tak mají domluvené :mrgreen: )
Já mám ráda čistou sprchu a tak, pokud se někam jede a není tam sprcha, tak nejedu teda no :lol: Ale pokud je to někde tady kousek s tím, tak mi to neva.. Jinak v kaprařině jsem taky dost pozadu a jenom žasnu nad tím vším co se toho rybaření týče, já jsem spíš ta co se veze, nechá si navázat prut a čeká :mrgreen:
Prosím o anonym, přítel by nebyl rád, kdyby zjistil jak se tady rozepisuju o časáku a jejich aktivitách (je tohle bráno jako reklama, když nejmenuji časák???), někdo by mě mohl poznat a já nechci, aby mě pak ten někdo sledoval co jsem kde napsala :oops:
K - H

• Citovat
  • Upravit
72725
8.2.14 13:24

:mrgreen: to je dobré.. můj chlap je spíš na ty dravce.. letos se mu povedli solidní candáti.. ale závody a spol, to moc nejezdíme - mi to nebaví.. my spíš fakt tu pohodu - soukromý rybník, stan, gril, pitivo, kámoše, 2-3 dny u vody.. je to fajn.. já taham vesměs malé šmudly, ale nějak mi to netrápí. U nás je místní organizece, kde se chytá na 2 přehradách, takže na tom se teprve učím - jiné techniky, ryby jsou na jiných místech atd.. pro mne velká neznámá, tomu odpovídají ty výsledky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 13:33

@martina.se Tak ono hlavě ty závody, kde je např. 10t zápisné… :roll: To já sama bych ty prachy za to nedala, ikdyž výhra je pak třeba 40… co pak, když nvyhraju.. mě by bylo těch peněz líto :mrgreen: U nás jsou jedině soukromé, tak tam se zas platí 1000 na den :zed: A jsou lidi, cizinci, co přijedou třeba na 10 dní 8o
Jinak já bych taky raději nějakou menší rybičku, na papání třeba.. :jazyk: ale oni mají v těch rybníkách snad jenom kapry a ty už pak nejsou k jídlu, když jsou tak těžký.. hlavně sportovní rybáři :roll: by mě asi ukamenovali, kdybych tu rybu chtěla sníst :mrgreen:
Jj, když se jede na pohodu, /a to že oni jezdí často (chlap se toho chytil teprve předloni - do té doby jsem byla zvyklá, že byl furt doma, tak si dovedete představit, jak jsem šílela, že jede na ryby místo aby byl se mnou :lol: ) / tak je to paráda. :-) Nejraději jsem měla provizorní gril, kdy jsme ještě vlastní neměli :lol:
Já si teda ale nejvíc asi užívám tu přírodu, ten absolutní a nádherný klid, ráno v 5 když vylezu ze stanu a nad rybníkem je mlha.. koukám na to a je mi krásně.. :) Vzrůšo je taky tahání, to teda dělají hlavně kluci a focení (já nikdy neumím toho slizkýho kapříka chytit tak, že by do 5 vteřin nevyklouzl :mrgreen: )
K - H

• Citovat
  • Upravit
72725
8.2.14 13:40
@Anonymní píše:
@martina.se Tak ono hlavě ty závody, kde je např. 10t zápisné… :roll: To já sama bych ty prachy za to nedala, ikdyž výhra je pak třeba 40… co pak, když nvyhraju.. mě by bylo těch peněz líto :mrgreen: U nás jsou jedině soukromé, tak tam se zas platí 1000 na den :zed: A jsou lidi, cizinci, co přijedou třeba na 10 dní 8o
Jinak já bych taky raději nějakou menší rybičku, na papání třeba.. :jazyk: ale oni mají v těch rybníkách snad jenom kapry a ty už pak nejsou k jídlu, když jsou tak těžký.. hlavně sportovní rybáři :roll: by mě asi ukamenovali, kdybych tu rybu chtěla sníst :mrgreen:
Jj, když se jede na pohodu, /a to že oni jezdí často (chlap se toho chytil teprve předloni - do té doby jsem byla zvyklá, že byl furt doma, tak si dovedete představit, jak jsem šílela, že jede na ryby místo aby byl se mnou :lol: ) / tak je to paráda. :-) Nejraději jsem měla provizorní gril, kdy jsme ještě vlastní neměli :lol:
Já si teda ale nejvíc asi užívám tu přírodu, ten absolutní a nádherný klid, ráno v 5 když vylezu ze stanu a nad rybníkem je mlha.. koukám na to a je mi krásně.. :) Vzrůšo je taky tahání, to teda dělají hlavně kluci a focení (já nikdy neumím toho slizkýho kapříka chytit tak, že by do 5 vteřin nevyklouzl :mrgreen: )
K - H

to je mi jasné… jako taky už jsme na takovém závodu byli.. ale mi to fakt neba :think: nejde tak o to zápisné, jako o tu celkovou atmosferu té rivality :think: já mám radši pohodu :lol: Jinak my jezdíme též na soukromé, ceny přesně jak píšeš - od pár stovek až po tisícovky.. ale tam je to fakt jen o trofeji.. to my radši na soukromý rybník uprostřed lesa, tam je to super - klídek, pohoda atd.. :dance: a já ryby miluju, můj třeba kapry fakt nemusí, já bych to jedla na kila.. ale letos jsem chytla 50 cm okouna, to bylo mňam :mrgreen: u nás začíná sezóna 1.4., tak se těším. Minulý rok tou dobou půl metra sněhu, snad nebude letos :think: a já ještě s pupkem, bude vtipné. To budu brát tak prut na mřenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 13:58

@martina.se Já na závodech byla snad jen 2 krát a tu rivalito jsem nějak moc neviděla ani na zahájení ani na udělování cen, jinak jsem ostatní týmy neviděla, ale možný to je :lol:
Jé, tak u nás jsou spíš ty komerční rybníky (naštěstí máme známí, takže nějak platit nemusíme :P :mrgreen: ), kde se fakt platí jen za to, že dostaneš odpadkovej pytel, kadiboudu a místo na rybaření :lol: Ale ono je to všude.. věřim, že pan majitel na tom slušně vydělává, slyšela jsem zajímavý čísla :lol: a to přišel chlap s tím, že by si vzali půjču (něco přes 10.mil) a že by si ten rybník co se prodává vzali.. tak tím si jako nejsem tak jistá :lol:

Já teda nemám ani papíry, abych pravdu řekla :mrgreen: fakt se jenom vezu, kdyby přišla kontrola tak „To není můj prut!!“ :nevim:
K - H

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová