Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jsem se chtěla zeptat, zda některá z vás chodí na ryby? A jak to nese partner v případě, že sám nerybaří? A jak to vypadá doma, když jdete na ryby ![]()
Dovolila jsem si při pátku večet takové odlehčené téma.
LL
Ahoj, rybarim už od 15 a přítele se kterým jsem 5 let to tak chytlo že jezdí už se mnou.
Já se hlásím
Jsem rybářka. Rybaříme oba. Partner to nese těžce, prý ani na těch rybách si ode mě neodpočine ![]()
@hanča74 Také zdravím. No a jak to probíhalo, když ještě nerybařil a ty jsi řekla „jdu na ryby“?
@orionk
Myslím si, že je ale ve skutečnosti rád
A chodíš někdy sama?
Když jsem mu to rekla úplně poprvé tak na mě koukal jak vejr a myslel že si dělám srandu.tak jsem vytáhla naradicko a spadla mu čelist. zkusil to se mnou no a jezdí pořád
@hanča74
To je paráda, že se na to dal také.
Chytala jsem do 15ti a teď se po mnoha a mnoha letech naskytl prostor se k tomu vrátit. V žákovských letech jsem znala jen jednu holku, co chytala. Asi nás moc není, co?
@LadyLada píše:
@orionkMyslím si, že je ale ve skutečnosti rád
A chodíš někdy sama?
Ne ne, sama nechodím, vždycky spolu… ![]()
@LadyLada píše:
@hanča74To je paráda, že se na to dal také.
Chytala jsem do 15ti a teď se po mnoha a mnoha letech naskytl prostor se k tomu vrátit. V žákovských letech jsem znala jen jednu holku, co chytala. Asi nás moc není, co?
U nás to začalo tak, že syn našel u babičky na půdě po tátovi nějáký starý teleskop
Tak jsme ze srandy šli na obecní rybníček a chytli jsme sumíka… Za čtrnáct dní jsme už měli všichni novou výbavu
Něják se nespecializujeme na jeden druh, takže máme oba kaprařské pruty, navi, stojany, pípáky, křesla. Potom mám feedery a chlap boloňky a matchky. No a pro spestření ještě přívlačáky ![]()
@LadyLada píše:
@orionk A co preferuješ za techniku?
No jak jsem psala, máme od všeho… Když jedeme na dýl, tak kaprařinu. Když třeba na celý den, tak feeder a chlap plavanou. No a když máme třeba čas jen dvě hodinky, tak plavanou, nebo si zavláčíme
a ty?
@orionk Takže k tomu rodinu přivedl syn
To je hezké.
No já se teprv zaorieontovávám, jsem se například musela do wiky podívat, co je to ten feeder
Přeci jenom je to pořádná řádka let, co jsem byla na rybách naposledy. Mě k tomu přivedl brácha, neboť potřebovali holku do sportovního týmu.
Mě nejvíc imponuje lov na plavanou - na splávek. To mi přijde jako největší vzrůšo. Pak také přívlač. No uvidíme, vzhledem k tomu, že tu mám nejblíž řeku, sice klidnou, budu se muset přizpůsobit, takže asi nejspíš na položenou. No a muškařit jsi někdy zkoušela?
Feeder je bezva… Já začala u splávku a potom mi chlap koupil feeder na vyzkoušení a hned druhý den musel běžet koupit druhý
Nene muškařit jsem nezkoušela… Bych se do tý šňůry určitě zamotala celá
I teď co jsem někdy schopná vytvořit za šmodrchanici na navijáku…chlap ze mě kvete ![]()
Bratr ma rybaraka strasne ho to bavi a mamka chodi s kamoskou.. nechapu co na tom vidi.. me to prijde jako strasne nudna cinnost ale ona rikala neco o adrenalinu vytahovani ryby ci co
![]()
Já jsem začala když jsme se s mužem dali dohromady… teď to šlo zase stranou, když se narodily dvojčata. ale až povyrostou tak plánujeme rybaření ve čtyřech ![]()