Rybaříte některá?

4624
7.2.14 20:58

Rybaříte některá?

Ahoj holky,
jsem se chtěla zeptat, zda některá z vás chodí na ryby? A jak to nese partner v případě, že sám nerybaří? A jak to vypadá doma, když jdete na ryby :)
Dovolila jsem si při pátku večet takové odlehčené téma.
 LL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
7.2.14 21:02

Ahoj, rybarim už od 15 a přítele se kterým jsem 5 let to tak chytlo že jezdí už se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 21:04

Já se hlásím :mrgreen: Jsem rybářka. Rybaříme oba. Partner to nese těžce, prý ani na těch rybách si ode mě neodpočine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 21:14

@hanča74 Také zdravím. No a jak to probíhalo, když ještě nerybařil a ty jsi řekla „jdu na ryby“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 21:15

@orionk :D Myslím si, že je ale ve skutečnosti rád ;) A chodíš někdy sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
7.2.14 21:18

Když jsem mu to rekla úplně poprvé tak na mě koukal jak vejr a myslel že si dělám srandu.tak jsem vytáhla naradicko a spadla mu čelist. zkusil to se mnou no a jezdí pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 21:23

@hanča74 :D To je paráda, že se na to dal také.
Chytala jsem do 15ti a teď se po mnoha a mnoha letech naskytl prostor se k tomu vrátit. V žákovských letech jsem znala jen jednu holku, co chytala. Asi nás moc není, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 21:27
@LadyLada píše:
@orionk :D Myslím si, že je ale ve skutečnosti rád ;) A chodíš někdy sama?

Ne ne, sama nechodím, vždycky spolu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 21:29

@orionk A co preferuješ za techniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 21:31
@LadyLada píše:
@hanča74 :D To je paráda, že se na to dal také.
Chytala jsem do 15ti a teď se po mnoha a mnoha letech naskytl prostor se k tomu vrátit. V žákovských letech jsem znala jen jednu holku, co chytala. Asi nás moc není, co?

U nás to začalo tak, že syn našel u babičky na půdě po tátovi nějáký starý teleskop :mrgreen: Tak jsme ze srandy šli na obecní rybníček a chytli jsme sumíka… Za čtrnáct dní jsme už měli všichni novou výbavu :-D Něják se nespecializujeme na jeden druh, takže máme oba kaprařské pruty, navi, stojany, pípáky, křesla. Potom mám feedery a chlap boloňky a matchky. No a pro spestření ještě přívlačáky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 21:34
@LadyLada píše:
@orionk A co preferuješ za techniku?

No jak jsem psala, máme od všeho… Když jedeme na dýl, tak kaprařinu. Když třeba na celý den, tak feeder a chlap plavanou. No a když máme třeba čas jen dvě hodinky, tak plavanou, nebo si zavláčíme :mrgreen: a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 21:47

@orionk Takže k tomu rodinu přivedl syn :potlesk: To je hezké.
No já se teprv zaorieontovávám, jsem se například musela do wiky podívat, co je to ten feeder :oops: Přeci jenom je to pořádná řádka let, co jsem byla na rybách naposledy. Mě k tomu přivedl brácha, neboť potřebovali holku do sportovního týmu.
Mě nejvíc imponuje lov na plavanou - na splávek. To mi přijde jako největší vzrůšo. Pak také přívlač. No uvidíme, vzhledem k tomu, že tu mám nejblíž řeku, sice klidnou, budu se muset přizpůsobit, takže asi nejspíš na položenou. No a muškařit jsi někdy zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 21:58

Feeder je bezva… Já začala u splávku a potom mi chlap koupil feeder na vyzkoušení a hned druhý den musel běžet koupit druhý :mrgreen: Nene muškařit jsem nezkoušela… Bych se do tý šňůry určitě zamotala celá :mrgreen: :mrgreen: I teď co jsem někdy schopná vytvořit za šmodrchanici na navijáku…chlap ze mě kvete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
7.2.14 22:04

Bratr ma rybaraka strasne ho to bavi a mamka chodi s kamoskou.. nechapu co na tom vidi.. me to prijde jako strasne nudna cinnost ale ona rikala neco o adrenalinu vytahovani ryby ci co :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
wra
1914
7.2.14 22:07

Já jsem začala když jsme se s mužem dali dohromady… teď to šlo zase stranou, když se narodily dvojčata. ale až povyrostou tak plánujeme rybaření ve čtyřech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová