Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
12.2.14 11:48
@orionk píše:
Tady na Labi jsou blázni, tam jsou schopný sedět celý týden (i přes noc 8o ) v -10° :roll: :mrgreen:

tak to jsou fakt cvoci..bych umrzla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.2.14 11:52
@martina.se píše:
tak to jsou fakt cvoci..bych umrzla :zed:

Dneska bych šla, u nás je kráááásně… Sluníčko svítí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 15:13
@orionk píše:
Dneska bych šla, u nás je kráááásně… Sluníčko svítí… :mrgreen:

tak to je vtipné.. protože u nás od rána chumelí, napadlo cca 10 cm sněhu :lol: prý je to jen na moravě, tak nwm. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.2.14 15:22
@martina.se píše:
tak to je vtipné.. protože u nás od rána chumelí, napadlo cca 10 cm sněhu :lol: prý je to jen na moravě, tak nwm. :think:

U nás je fakt krásně, sluníčko svítí jak blázen… :mrgreen: To máte teda blbý ten sníh no ;) :mrgreen: My tu letos sníh měli jeden den asi 5cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 15:30
@orionk píše:
U nás je fakt krásně, sluníčko svítí jak blázen… :mrgreen: To máte teda blbý ten sníh no ;) :mrgreen: My tu letos sníh měli jeden den asi 5cm :mrgreen:

my taky nic.. napadlo dnes ráno.. prý je to jen tady.. jako děsné toto.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.2.14 15:40
@martina.se píše:
my taky nic.. napadlo dnes ráno.. prý je to jen tady.. jako děsné toto.. :nevim:

Tak si tam to počasí hlavně nechte :mrgreen: Né, že ho pošleš k nám :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 15:43
@orionk píše:
Tak si tam to počasí hlavně nechte :mrgreen: Né, že ho pošleš k nám :cert: :mrgreen:

chci slunko.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.2.14 15:45
@martina.se píše:
chci slunko.. :cert:

A chceš ho poslat mailem, nebo přes SZ? Nebo snad přes facebook? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 15:53
@orionk píše:
A chceš ho poslat mailem, nebo přes SZ? Nebo snad přes facebook? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ven.. adresa - morava :mrgreen: neumim si představit, že má být o víkendu 17 st :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.2.14 16:01
@martina.se píše:
ven.. adresa - morava :mrgreen: neumim si představit, že má být o víkendu 17 st :nevim:

omlouvám se za OT, ale musím se pochválit… :mrgreen: :mrgreen: Dnes peču poprvé škvarkový placky a fakt se mi povedly :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 16:02
@orionk píše:
omlouvám se za OT, ale musím se pochválit… :mrgreen: :mrgreen: Dnes peču poprvé škvarkový placky a fakt se mi povedly :mrgreen: :dance:

provokatére :pocitac: :mrgreen: já nedávno dělal zelňáky dle kluků v akci a taky super.. škvarkové asi udělám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.2.14 16:07
@martina.se píše:
provokatére :pocitac: :mrgreen: já nedávno dělal zelňáky dle kluků v akci a taky super.. škvarkové asi udělám :think:

vím, samochvála smrdí :mrgreen: Doufám, že mojí snahu ocení chlap až dorazí… K tomu jsem mu udělala gulášovku, taky poprvé… :oops: :mrgreen: Tchýně minulý víkend zabíjela a narvala mi maso a vše možné a k tomu pytel škvarek, fakt jsem nevěděla co s nima… Tak mě napadly placky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 16:08

@orionk děláš mi chutě :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.2.14 11:38
@martina.se píše:
@orionk děláš mi chutě :cert: :mrgreen:

Omlouvám se matko :mrgreen: :mrgreen: Tak teda jako placky dobrý, akorát mi nikdo neřekl, že tam msím dát sůl, v receptu to taky nebylo… No tak jsou takový… jak to napsat… Neslaný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.2.14 11:48

@martina.se Jinak koukám, že diskutujem jen my dvě :mrgreen: Zakladatelko??? @LadyLada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová