Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.2.14 15:05
@orionk píše:
My jsme si předloni koupili povolenky na takový malý soukromý rybníček… Na nástěnce tam měl pán fotky úlovků (kapry jako prasátka, koi, amuři, candáti)Chodili jsme tam půl roku a jako úspěchy teda nic moc… V září pán dělal výlov, tak jsme se ze zvědavosti jeli podívat… A jaké bylo překvapení, že jsme rybařili na téměř prázdném rybníce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: tak to je ale sviňárna.. my chodíme s chlapem na jeden nejmenovaný soukromý rybník, kapra pod 50 tam ani nechytneš.. je to tam super.. :palec: výlov se tam nedělá, jsou tam i pěkné trofejní kousky, každý rok tam nasypou fakt pěkné ryby.. A denní povolenka jen 150 kč.. prostě paráda.. :dance: Chlap tam letos vytáhl 82 kapra, 79 amura.. já tam mam jen 60 cm kapra, ale i tak spokojenost :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 15:09
@martina.se píše: :mrgreen: tak to je ale sviňárna.. my chodíme s chlapem na jeden nejmenovaný soukromý rybník, kapra pod 50 tam ani nechytneš.. je to tam super.. :palec: výlov se tam nedělá, jsou tam i pěkné trofejní kousky, každý rok tam nasypou fakt pěkné ryby.. A denní povolenka jen 150 kč.. prostě paráda.. :dance: Chlap tam letos vytáhl 82 kapra, 79 amura.. já tam mam jen 60 cm kapra, ale i tak spokojenost :dance:

my tam dávali myslím 2000kč za roční… Tak bylo tam asi 5 kaprů cca 5-8kg, 1 koi, 2 candoši, jeden mini sumík a 32 tolstolobiků cca 16-35 kg 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 15:17

@orionk za tu cenu zoufale málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 15:24
@martina.se píše:
@orionk za tu cenu zoufale málo :think:

No kousek od toho rybníčku je ubytovna… Takže já věřím tomu, že ty ryby tam byly, ale bohužel byl někdo rychlejší… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 15:28
@orionk píše:
No kousek od toho rybníčku je ubytovna… Takže já věřím tomu, že ty ryby tam byly, ale bohužel byl někdo rychlejší… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :lol: jo takhle :lol: tak to tomu věřím taky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 15:35
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: jo takhle :lol: tak to tomu věřím taky..

u nás máme jeden svazový rybník, fakt oblíbený (jsou tam i kapři přes 20kg)… No a jednou sedíme s chlapem a kámošema, na druhý straně nějáký dědula tahá rybu, div mu prut nepraskne… Vytáhne a slyšíme jak telefonuje,,přijeď pro mě autem, na kole to neuvezu"… Najednou kámoš vstal, běžel na druhou stranu, vzal kapra (cca 22kg) dědkovi z podložky a hodil ho zpět do rybníka, dědek o minutku později letěl za kaprem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 15:48
@orionk píše:
Jak říkám máme jich plný Labe… Já teda žádnýho taky nechytla :mrgreen: :mrgreen: Nebo mě dostávaj kámoši když choděj na úhoře… Tahaj jednoho za druhým… :cert: Já jsem poctivě nasbírala hnojáky a ty velký hnusný žížaly co jsou jak hadi (vypadala jsem komicky s čelovkou jsem v noci obcházela náves :mrgreen: )no pak jsem u Labe proseděla tři večery a ani úhoř… :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

Jo v Labi jsou mimo jiné přemnožení sumečci američtí. Jsou super na uzení ale jsou malí. Ale zase jich tam je místy fakt mooooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 15:50
@Lexoid píše:
Jo v Labi jsou mimo jiné přemnožení sumečci američtí. Jsou super na uzení ale jsou malí. Ale zase jich tam je místy fakt mooooc.

Už nééééé, po povodních v roce 2002 odpluli do Němec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 15:53

@orionk :mrgreen: :lol: bože můj.. jako nějak nepochopim, jak si může někdo takovou rybu vzít - to už není ani dobré.. pro mne je strop 70, výš nejdu - ostatně na hodně místech je tu aji právě maximum pro vzetí těch 70 cm.. já nosím foťák, trofejky fotíme.. jediné, co berem, tak candáty a já tedy okouny.. ty pustíme jen zřídka - to už musí být extémně velký kus.. :think:
@Lexoid asi si budu muset udělat výlet na Labe :think: já dřív jezdila hodně s dědou na Ohři a tam taky super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 15:55
@martina.se píše:
@orionk :mrgreen: :lol: bože můj.. jako nějak nepochopim, jak si může někdo takovou rybu vzít - to už není ani dobré.. pro mne je strop 70, výš nejdu - ostatně na hodně místech je tu aji právě maximum pro vzetí těch 70 cm.. já nosím foťák, trofejky fotíme.. jediné, co berem, tak candáty a já tedy okouny.. ty pustíme jen zřídka - to už musí být extémně velký kus.. :think:
@Lexoid asi si budu muset udělat výlet na Labe :think: já dřív jezdila hodně s dědou na Ohři a tam taky super :dance:

Já nevzala ani rybu… Candáty nechytám a ty dva okuni 5 a 10cm :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
Tak přijeď na návštěvu, zarybaříme spolu… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 15:59
@orionk píše:
u nás máme jeden svazový rybník, fakt oblíbený (jsou tam i kapři přes 20kg)… No a jednou sedíme s chlapem a kámošema, na druhý straně nějáký dědula tahá rybu, div mu prut nepraskne… Vytáhne a slyšíme jak telefonuje,,přijeď pro mě autem, na kole to neuvezu"… Najednou kámoš vstal, běžel na druhou stranu, vzal kapra (cca 22kg) dědkovi z podložky a hodil ho zpět do rybníka, dědek o minutku později letěl za kaprem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Víš, to je něco, čemu moc nerozumím.
U nás je na některých revírech stanovená horní míra kapra na 70 cm. co je nad se musí pustit. Neplatí to ale všude. A to, že někdo si od vody, kde je to dovolené odveze větší rybu je prostě normální fakt a je to i podle práva. Já takové ryby neberu, protože se to stejně nedá sníst a za druhé co by zbylo na jiné, velkých ryb moc v revírech není ale chápu, že jsou lidé, kteří si takovou rybu klidně odnesou a třeba si dají trofej na stěnu.
A nezlob se na mně, to co udělal Tvůj přítel je stejný nebo možná i větší hnus, jako to, že si někdo chtěl od vody odnést svůj velký úlovek. Tedy pokud tam nebylo podobné omezení jako to mnou zmiňované nebo to nebyl revír Chyť a pusť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 16:00
@orionk píše:
Už nééééé, po povodních v roce 2002 odpluli do Němec :mrgreen: :mrgreen:
Škoda jich.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 16:00
@Lexoid píše:
Víš, to je něco, čemu moc nerozumím.
U nás je na některých revírech stanovená horní míra kapra na 70 cm. co je nad se musí pustit. Neplatí to ale všude. A to, že někdo si od vody, kde je to dovolené odveze větší rybu je prostě normální fakt a je to i podle práva. Já takové ryby neberu, protože se to stejně nedá sníst a za druhé co by zbylo na jiné, velkých ryb moc v revírech není ale chápu, že jsou lidé, kteří si takovou rybu klidně odnesou a třeba si dají trofej na stěnu.
A nezlob se na mně, to co udělal Tvůj přítel je stejný nebo možná i větší hnus, jako to, že si někdo chtěl od vody odnést svůj velký úlovek. Tedy pokud tam nebylo podobné omezení jako to mnou zmiňované nebo to nebyl revír Chyť a pusť.

To udělal kámoš, né přítel a platí na tom revíru K70… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 16:03
@martina.se píše:
@Lexoid asi si budu muset udělat výlet na Labe :think: já dřív jezdila hodně s dědou na Ohři a tam taky super :dance:

No já třeba velkého candáta klidně pustím. Těch je stejně málo jako velkých štik. Pravda, sumce který by stál za puštění jsem ještě nechytil. A na kapry téhle velikosti ani nechodím. To je totiž děsná nuda.
A proč výlet na Labe? Ty ráda sumečky?

Příspěvek upraven 14.02.14 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 16:03
@orionk píše:
To udělal kámoš, né přítel a platí na tom revíru K70… ;)

Pak je to Ok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová