Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
14.2.14 08:07

@martina.se To jsem ani nemyslela, že se máš podívat hned. Já to stejně začnu dávat dohromady až po zkouškách - až bude jisté, že mi dají papíry. A budu to shánět všechno postupně, abych nezruinovala domácí pokladnu.
To pořadí mám trošku jiné - nejdřív hrudník, ale to tak, že ze mě navíc úplně nehutně lezou žebra, pak vyleze i břicho, no a zadek a stehna se hnou jen o milimetry :? Za mlada to šlo aspoň trochu proporcionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 09:58

@LadyLada tak jsem koukla, já tam už to číslo nemám :think: jen cedulku s údržbou :D :think: ale jako tyhle gatě jsou fakt držáci.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 13:54
@orionk píše:
Já je chytla náhodou na plavačku na červa :mrgreen: :mrgreen: Příspěvky už mám zaplacený, brigády se mě netýkají, u nás ženský nemusejí… No a povolenky teda ještě nemáme, protože se stále nemůžeme dohodnout s chlapem jestli si koupíme severočeskou, nebo rovnou celosvazovku :think:

Kdysi jsem míval celosvazovku ale nakonec jsem to vzdal. Né že by to bylo o penězích, ale zjistil jsem, že buď chytám na našich revírech, tedy Sev. Morava, pak na Orlíku - super rybaření, no a potom u moře. Tak celosvazovka pro mně zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 14:14

Nám nešla až do teď elektrika… 8o 8o Vstala jsem ráno a že to zapnou až ve čtyři, tak jsem šla zase spát.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď mě probudila řvoucí televize :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 14:16
@LadyLada píše:
@orionk @martina.se Díky moc za typy na oblečení. Musím se tím probrat. Tu první soupravu, co posílala @orionk jsem něco podobného viděla dnes v obchodě. Co mi vážně zaujalo jsou ty první olivově zelené kalhoty, co posílala @martina.se Jen nevím, Marti, jakou bych měla event. vzít velikost. Potřebovala bych něco mezi 2 a 4. Obě mi budou plandat v pase, no ale přes ty boky mi bude 2 určitě malá, 4 v pohodě, ale u těch 4 mě zase děsí ten pas. Odpovídají ty míry v tabulkách?
Jinak plánuji chodit k vodě, až bude teplo - jsem totiž teplomilná :D a velmi náchylná na nástyd :,(

No co se hubnutí týče, mě by stačila 2 kg, jenomže jsem už v takové fázi, že by mi zhubly především mé přednosti a to mi za to nestojí. Tak se snažím aspoň cvičit, abch zpevnila. Dala jsem si závazek, že pokud se to do půl roku nijak neprojeví (cvičení), začnu k mé velké nelibosti i další úpravou jídelníčku…no a nebo se rozhodnu, že raději zůstanu trochu oplácaná, no…

@martina.se A kdy to čekáš?

@orionk 36 kg! Páni, to jsi vážně dobrá :palec:

Mě vše co mi je v pase, tak mi je dlouhý… Co je na délku akorát, tak v pase nedopnu… Mám asi nějakou speciální postavu… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 14:18
@Lexoid píše:
Kdysi jsem míval celosvazovku ale nakonec jsem to vzdal. Né že by to bylo o penězích, ale zjistil jsem, že buď chytám na našich revírech, tedy Sev. Morava, pak na Orlíku - super rybaření, no a potom u moře. Tak celosvazovka pro mně zbytečnost.

No a to je právě to co říkám já… Že budeme rádi když se dostaneme k vodě tady… Na cestování nebude čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 14:33
@orionk píše:
No a to je právě to co říkám já… Že budeme rádi když se dostaneme k vodě tady… Na cestování nebude čas…

Jedině, že by jsi bydlela těsně vedle jiného kraje s atraktivním revírem v dojezdu. Pak by to asi stálo za zvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 14:35

No už se těším na sumíky. V Odře jich je dost, tak proč chytat kapry, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 14:36
@Lexoid píše:
Jedině, že by jsi bydlela těsně vedle jiného kraje s atraktivním revírem v dojezdu. Pak by to asi stálo za zvážení.

no kousek to máme do středočeskýho… Co je ale v dojezdu?… 10 minut, půl hodiny…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 14:37
@Lexoid píše:
No už se těším na sumíky. V Odře jich je dost, tak proč chytat kapry, že?

Jéééé, těch máme plný Labe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 14:38
@Lexoid píše:

já mívala taky pro ms kraj, ale nakonec též vzdávačka, mam jen Frýdeckou a když chci, tak si na pár dní dokoupim např Hartu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 14:39
@Lexoid píše:
No už se těším na sumíky. V Odře jich je dost, tak proč chytat kapry, že?

já ještě nechytla ani jednoho :zed: na tyhle potvory nemám štěstí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 14:43
@martina.se píše:
já ještě nechytla ani jednoho :zed: na tyhle potvory nemám štěstí :pocitac:

Jak říkám máme jich plný Labe… Já teda žádnýho taky nechytla :mrgreen: :mrgreen: Nebo mě dostávaj kámoši když choděj na úhoře… Tahaj jednoho za druhým… :cert: Já jsem poctivě nasbírala hnojáky a ty velký hnusný žížaly co jsou jak hadi (vypadala jsem komicky s čelovkou jsem v noci obcházela náves :mrgreen: )no pak jsem u Labe proseděla tři večery a ani úhoř… :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 14:54
@orionk píše:
Jak říkám máme jich plný Labe… Já teda žádnýho taky nechytla :mrgreen: :mrgreen: Nebo mě dostávaj kámoši když choděj na úhoře… Tahaj jednoho za druhým… :cert: Já jsem poctivě nasbírala hnojáky a ty velký hnusný žížaly co jsou jak hadi (vypadala jsem komicky s čelovkou jsem v noci obcházela náves :mrgreen: )no pak jsem u Labe proseděla tři večery a ani úhoř… :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

na úhoře mám štěstí já - chlap si ani neškrtne, já je tahám pořád (už jsem přišla, jak na to).. ale sumce ne.. je fakt, že tady na přehradě bude asi prd.. nwm.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 15:02
@martina.se píše:
na úhoře mám štěstí já - chlap si ani neškrtne, já je tahám pořád (už jsem přišla, jak na to).. ale sumce ne.. je fakt, že tady na přehradě bude asi prd.. nwm.. :think:

My jsme si předloni koupili povolenky na takový malý soukromý rybníček… Na nástěnce tam měl pán fotky úlovků (kapry jako prasátka, koi, amuři, candáti)Chodili jsme tam půl roku a jako úspěchy teda nic moc… V září pán dělal výlov, tak jsme se ze zvědavosti jeli podívat… A jaké bylo překvapení, že jsme rybařili na téměř prázdném rybníce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová