Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se To jsem ani nemyslela, že se máš podívat hned. Já to stejně začnu dávat dohromady až po zkouškách - až bude jisté, že mi dají papíry. A budu to shánět všechno postupně, abych nezruinovala domácí pokladnu.
To pořadí mám trošku jiné - nejdřív hrudník, ale to tak, že ze mě navíc úplně nehutně lezou žebra, pak vyleze i břicho, no a zadek a stehna se hnou jen o milimetry
Za mlada to šlo aspoň trochu proporcionálně.
@LadyLada tak jsem koukla, já tam už to číslo nemám
jen cedulku s údržbou
ale jako tyhle gatě jsou fakt držáci.. ![]()
@orionk píše:
Já je chytla náhodou na plavačku na červa![]()
Příspěvky už mám zaplacený, brigády se mě netýkají, u nás ženský nemusejí… No a povolenky teda ještě nemáme, protože se stále nemůžeme dohodnout s chlapem jestli si koupíme severočeskou, nebo rovnou celosvazovku
Kdysi jsem míval celosvazovku ale nakonec jsem to vzdal. Né že by to bylo o penězích, ale zjistil jsem, že buď chytám na našich revírech, tedy Sev. Morava, pak na Orlíku - super rybaření, no a potom u moře. Tak celosvazovka pro mně zbytečnost.
Nám nešla až do teď elektrika…
Vstala jsem ráno a že to zapnou až ve čtyři, tak jsem šla zase spát..
Teď mě probudila řvoucí televize
![]()
@LadyLada píše:
@orionk @martina.se Díky moc za typy na oblečení. Musím se tím probrat. Tu první soupravu, co posílala @orionk jsem něco podobného viděla dnes v obchodě. Co mi vážně zaujalo jsou ty první olivově zelené kalhoty, co posílala @martina.se Jen nevím, Marti, jakou bych měla event. vzít velikost. Potřebovala bych něco mezi 2 a 4. Obě mi budou plandat v pase, no ale přes ty boky mi bude 2 určitě malá, 4 v pohodě, ale u těch 4 mě zase děsí ten pas. Odpovídají ty míry v tabulkách?
Jinak plánuji chodit k vodě, až bude teplo - jsem totiž teplomilnáa velmi náchylná na nástyd
![]()
No co se hubnutí týče, mě by stačila 2 kg, jenomže jsem už v takové fázi, že by mi zhubly především mé přednosti a to mi za to nestojí. Tak se snažím aspoň cvičit, abch zpevnila. Dala jsem si závazek, že pokud se to do půl roku nijak neprojeví (cvičení), začnu k mé velké nelibosti i další úpravou jídelníčku…no a nebo se rozhodnu, že raději zůstanu trochu oplácaná, no…
@martina.se A kdy to čekáš?
@orionk 36 kg! Páni, to jsi vážně dobrá
Mě vše co mi je v pase, tak mi je dlouhý… Co je na délku akorát, tak v pase nedopnu… Mám asi nějakou speciální postavu…
![]()
@Lexoid píše:
Kdysi jsem míval celosvazovku ale nakonec jsem to vzdal. Né že by to bylo o penězích, ale zjistil jsem, že buď chytám na našich revírech, tedy Sev. Morava, pak na Orlíku - super rybaření, no a potom u moře. Tak celosvazovka pro mně zbytečnost.
No a to je právě to co říkám já… Že budeme rádi když se dostaneme k vodě tady… Na cestování nebude čas…
@orionk píše:
No a to je právě to co říkám já… Že budeme rádi když se dostaneme k vodě tady… Na cestování nebude čas…
Jedině, že by jsi bydlela těsně vedle jiného kraje s atraktivním revírem v dojezdu. Pak by to asi stálo za zvážení.
No už se těším na sumíky. V Odře jich je dost, tak proč chytat kapry, že?
@Lexoid píše:
Jedině, že by jsi bydlela těsně vedle jiného kraje s atraktivním revírem v dojezdu. Pak by to asi stálo za zvážení.
no kousek to máme do středočeskýho… Co je ale v dojezdu?… 10 minut, půl hodiny…? ![]()
@Lexoid píše:
Jéééé, těch máme plný Labe
![]()
@Lexoid píše:
já mívala taky pro ms kraj, ale nakonec též vzdávačka, mam jen Frýdeckou a když chci, tak si na pár dní dokoupim např Hartu ![]()
@Lexoid píše:
já ještě nechytla ani jednoho
na tyhle potvory nemám štěstí ![]()
@martina.se píše:
já ještě nechytla ani jednohona tyhle potvory nemám štěstí
Jak říkám máme jich plný Labe… Já teda žádnýho taky nechytla
Nebo mě dostávaj kámoši když choděj na úhoře… Tahaj jednoho za druhým…
Já jsem poctivě nasbírala hnojáky a ty velký hnusný žížaly co jsou jak hadi (vypadala jsem komicky s čelovkou jsem v noci obcházela náves
)no pak jsem u Labe proseděla tři večery a ani úhoř…
![]()
@orionk píše:
Jak říkám máme jich plný Labe… Já teda žádnýho taky nechytla![]()
Nebo mě dostávaj kámoši když choděj na úhoře… Tahaj jednoho za druhým…
Já jsem poctivě nasbírala hnojáky a ty velký hnusný žížaly co jsou jak hadi (vypadala jsem komicky s čelovkou jsem v noci obcházela náves
)no pak jsem u Labe proseděla tři večery a ani úhoř…
![]()
![]()
![]()
na úhoře mám štěstí já - chlap si ani neškrtne, já je tahám pořád (už jsem přišla, jak na to).. ale sumce ne.. je fakt, že tady na přehradě bude asi prd.. nwm.. ![]()
@martina.se píše:
na úhoře mám štěstí já - chlap si ani neškrtne, já je tahám pořád (už jsem přišla, jak na to).. ale sumce ne.. je fakt, že tady na přehradě bude asi prd.. nwm..
My jsme si předloni koupili povolenky na takový malý soukromý rybníček… Na nástěnce tam měl pán fotky úlovků (kapry jako prasátka, koi, amuři, candáti)Chodili jsme tam půl roku a jako úspěchy teda nic moc… V září pán dělal výlov, tak jsme se ze zvědavosti jeli podívat… A jaké bylo překvapení, že jsme rybařili na téměř prázdném rybníce
![]()