Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
11.2.14 19:54
@martina.se píše:
tak už jsem doma :mrgreen: :lol: jj, to krásně naskládané auto si fakt dobře pamatuju. Už jen ten systém, jak tam bylo vše vyrovnáno :lol: já si zkusím vzpomenout, až začnem jezdit (tedy jestli mi chlap vezme sebou na delší dobu).. tak uvidíš, jak pak vypadá naše auto :lol:

No na rýbářskýho golfa jsem fakt zvědavá :mrgreen: Uřčitě nezapomeň vyfotit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 19:56
@orionk píše:
No na rýbářskýho golfa jsem fakt zvědavá :mrgreen: Uřčitě nezapomeň vyfotit ;)
:mrgreen: doufám, že ho chlap do té doby nevymění.. nějak často o tom mluví :think: no uvidíme.. snad to ještě vyjde.. u nás se začíná 1.4. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.2.14 19:58

@orionk my máme nejraději svoje a máme nějaké směsi od Vasru a docela dobrý.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 20:00
@martina.se píše:
jo, ty taštičky jsou super.. už jsme to taky očíhávali.. ale mám strach, že pak dopadnu jak chlap, budu mít milion kravin.. a to nechci.. moje malá kabela mi musí stačit :mrgreen: včera jsme vtipkovali, jak musíme pořídit dobrý kočár, co má velký košík, aby se do toho ta kabela a židle vešla, že sak vezmu na záda :lol:

Ty tašky jsou super… A ten kufřík úžasnej… Dávala jsem plno fotek i s detaily na MRK do diskuse NGT zkušenosti. Tam je vidět jaký je chlap blázen, jak máme vše do detailu vyskládaný a sladěný :mrgreen: :mrgreen: Jinak rybařinu dáš do kočáru a děcko vezmeš do ruky :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 20:02
@martina.se píše: :mrgreen: doufám, že ho chlap do té doby nevymění.. nějak často o tom mluví :think: no uvidíme.. snad to ještě vyjde.. u nás se začíná 1.4. :think:

My dneska byli v autobazaru :mrgreen: Taky chce chlap nový a větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 20:04
@orionk píše:
Ty tašky jsou super… A ten kufřík úžasnej… Dávala jsem plno fotek i s detaily na MRK do diskuse NGT zkušenosti. Tam je vidět jaký je chlap blázen, jak máme vše do detailu vyskládaný a sladěný :mrgreen: :mrgreen: Jinak rybařinu dáš do kočáru a děcko vezmeš do ruky :mrgreen: ;)
:mrgreen: na mrk mrknu :lol: většinou čučím na videa :mrgreen: a s tim dítkem.. jo, asi to tak bude :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 20:08
@orionk píše:
My dneska byli v autobazaru :mrgreen: Taky chce chlap nový a větší :mrgreen:
:mrgreen: :lol: njn, u nás je třeba :mrgreen: ale u vás? to pak pořídí o to víc věcí a zase mu bude to auto malé :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 20:14
@martina.se píše: :mrgreen: na mrk mrknu :lol: většinou čučím na videa :mrgreen: a s tim dítkem.. jo, asi to tak bude :lol:

Máš tam profil? Já jsem hrozná zvědavka, já vím :roll: :mrgreen: :mrgreen: Už tam projíždím všechny Martiny :oops: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 20:15
@orionk píše:
Máš tam profil? Já jsem hrozná zvědavka, já vím :roll: :mrgreen: :mrgreen: Už tam projíždím všechny Martiny :oops: :roll: :mrgreen:

néé, nemám.. chodím tam přes chlapa :mrgreen: ale fotky u nás nenajdeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 20:17
@martina.se píše:
néé, nemám.. chodím tam přes chlapa :mrgreen: ale fotky u nás nenajdeš :think:

tak to je blbé :think: :think: :mrgreen: Já tam cpu fotky po každé vycházce, pokud teda něco chytíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 20:21
@orionk píše:
tak to je blbé :think: :think: :mrgreen: Já tam cpu fotky po každé vycházce, pokud teda něco chytíme :mrgreen:

mi to chlap zakázal - že nemůžem prozradit, kde chytáme takové kousky :mrgreen: víš jak.. by tam od nás naběhli a nazdar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 20:24
@martina.se píše:
mi to chlap zakázal - že nemůžem prozradit, kde chytáme takové kousky :mrgreen: víš jak.. by tam od nás naběhli a nazdar :think:
:mrgreen: :mrgreen: taky fotíme tak, aby nebylo poznat kde to je
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 20:26
@orionk píše: :mrgreen: :mrgreen: taky fotíme tak, aby nebylo poznat kde to je

když u nás to jde těžko - 2 přehrady a každý, kdo to zná, tak pozná..právě proto to nefotíme.. jako jo, v mobilu a doma fotky mám, ale nikde to necpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
11.2.14 20:30
@martina.se píše:
když u nás to jde těžko - 2 přehrady a každý, kdo to zná, tak pozná..právě proto to nefotíme.. jako jo, v mobilu a doma fotky mám, ale nikde to necpu :mrgreen:

já jim musim ukázat na tom mrku… :mrgreen:Tam si o sobě myslej bůh ví co ty,,kapraři". Si myslí, že má navi za 15 000kč, tak že je to král a všichni si sednou na prd. l :mrgreen: Minule jsem jim tam napsala do jedné diskuse, že jsou horší jak ženský na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 20:37
@orionk píše:
já jim musim ukázat na tom mrku… :mrgreen:Tam si o sobě myslej bůh ví co ty,,kapraři". Si myslí, že má navi za 15 000kč, tak že je to král a všichni si sednou na prd. l :mrgreen: Minule jsem jim tam napsala do jedné diskuse, že jsou horší jak ženský na emiminu :mrgreen:

mi takhle dostal frajer - já vybalila věci, on přišel suverénně si sedl vedl mi. Si říkám, dobrý, no..metry dodržel, nemůžu nic.. tak okouknul moje vybavení (já jsem spokojená).. a začal, jak má prut za 10 tis, a krmení za tolik atd.. Tak sedíme, kecáme, jemu se to ani nehnulo a já měla do hodiny odchytáno :lol: 2 fajný kapříci přes 50 - mi to stačilo :lol: frajer už ke konci ani moc nemluvil :lol: jinak jo, jsou strašný.. chlubilové až hrůza.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová