Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
tak už jsem doma![]()
jj, to krásně naskládané auto si fakt dobře pamatuju. Už jen ten systém, jak tam bylo vše vyrovnáno
já si zkusím vzpomenout, až začnem jezdit (tedy jestli mi chlap vezme sebou na delší dobu).. tak uvidíš, jak pak vypadá naše auto
No na rýbářskýho golfa jsem fakt zvědavá
Uřčitě nezapomeň vyfotit ![]()
@orionk píše:
No na rýbářskýho golfa jsem fakt zvědaváUřčitě nezapomeň vyfotit
@orionk my máme nejraději svoje a máme nějaké směsi od Vasru a docela dobrý.. ![]()
@martina.se píše:
jo, ty taštičky jsou super.. už jsme to taky očíhávali.. ale mám strach, že pak dopadnu jak chlap, budu mít milion kravin.. a to nechci.. moje malá kabela mi musí stačitvčera jsme vtipkovali, jak musíme pořídit dobrý kočár, co má velký košík, aby se do toho ta kabela a židle vešla, že sak vezmu na záda
Ty tašky jsou super… A ten kufřík úžasnej… Dávala jsem plno fotek i s detaily na MRK do diskuse NGT zkušenosti. Tam je vidět jaký je chlap blázen, jak máme vše do detailu vyskládaný a sladěný
Jinak rybařinu dáš do kočáru a děcko vezmeš do ruky
![]()
@martina.se píše:doufám, že ho chlap do té doby nevymění.. nějak často o tom mluví
no uvidíme.. snad to ještě vyjde.. u nás se začíná 1.4.
My dneska byli v autobazaru
Taky chce chlap nový a větší ![]()
@orionk píše:
Ty tašky jsou super… A ten kufřík úžasnej… Dávala jsem plno fotek i s detaily na MRK do diskuse NGT zkušenosti. Tam je vidět jaký je chlap blázen, jak máme vše do detailu vyskládaný a sladěný![]()
Jinak rybařinu dáš do kočáru a děcko vezmeš do ruky
![]()
@orionk píše:
My dneska byli v autobazaruTaky chce chlap nový a větší
@martina.se píše:na mrk mrknu
většinou čučím na videa
a s tim dítkem.. jo, asi to tak bude
Máš tam profil? Já jsem hrozná zvědavka, já vím
Už tam projíždím všechny Martiny
![]()
@orionk píše:
Máš tam profil? Já jsem hrozná zvědavka, já vím![]()
![]()
Už tam projíždím všechny Martiny
![]()
![]()
néé, nemám.. chodím tam přes chlapa
ale fotky u nás nenajdeš ![]()
@martina.se píše:
néé, nemám.. chodím tam přes chlapaale fotky u nás nenajdeš
tak to je blbé
Já tam cpu fotky po každé vycházce, pokud teda něco chytíme ![]()
@orionk píše:
tak to je blbé![]()
![]()
Já tam cpu fotky po každé vycházce, pokud teda něco chytíme
mi to chlap zakázal - že nemůžem prozradit, kde chytáme takové kousky
víš jak.. by tam od nás naběhli a nazdar ![]()
@martina.se píše:
mi to chlap zakázal - že nemůžem prozradit, kde chytáme takové kouskyvíš jak.. by tam od nás naběhli a nazdar
@orionk píše:![]()
taky fotíme tak, aby nebylo poznat kde to je
když u nás to jde těžko - 2 přehrady a každý, kdo to zná, tak pozná..právě proto to nefotíme.. jako jo, v mobilu a doma fotky mám, ale nikde to necpu ![]()
@martina.se píše:
když u nás to jde těžko - 2 přehrady a každý, kdo to zná, tak pozná..právě proto to nefotíme.. jako jo, v mobilu a doma fotky mám, ale nikde to necpu
já jim musim ukázat na tom mrku…
Tam si o sobě myslej bůh ví co ty,,kapraři". Si myslí, že má navi za 15 000kč, tak že je to král a všichni si sednou na prd. l
Minule jsem jim tam napsala do jedné diskuse, že jsou horší jak ženský na emiminu ![]()
@orionk píše:
já jim musim ukázat na tom mrku…Tam si o sobě myslej bůh ví co ty,,kapraři". Si myslí, že má navi za 15 000kč, tak že je to král a všichni si sednou na prd. l
Minule jsem jim tam napsala do jedné diskuse, že jsou horší jak ženský na emiminu
mi takhle dostal frajer - já vybalila věci, on přišel suverénně si sedl vedl mi. Si říkám, dobrý, no..metry dodržel, nemůžu nic.. tak okouknul moje vybavení (já jsem spokojená).. a začal, jak má prut za 10 tis, a krmení za tolik atd.. Tak sedíme, kecáme, jemu se to ani nehnulo a já měla do hodiny odchytáno
2 fajný kapříci přes 50 - mi to stačilo
frajer už ke konci ani moc nemluvil
jinak jo, jsou strašný.. chlubilové až hrůza.. ![]()