Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexoid píše:
@martina.se
No v noci vždy usne, tak je klid a přes den ho beru jen na bílou rybu.
Párkrát jsme byli na štiky a dostal za úkol nachytat rybku na rybu. A jaký byl spokojený.
jj, rybky mi chytá vždy - mi to ani moc nebaví a on je ve svém živlu.. přes noc ho neberu - se nudí a je pak protiva. I když už se mnou byl párkrát i na Hartě - do půlnoci a to byl pro něj zážitek ![]()
@martina.se
Tak já to mám jednoduché. U řeky jsem za deset minut pomalou chůzí a klidně si tam do rána schrupneme a snídá už doma.
@martina.se
To opravdu je.To víš v týdnu chodíme krmit kukuřicí a o víkendu chytat cejny, kapříky, tlouště, sem tam parmu a jaký je spokojený.
@Lexoid věřím - u nás je tak max boj o místa - teď je přehrada o 2 m nižší, takže úplně o ničom ![]()
@martina.se
no jo. Sucho a asi bude hůř.
Tam kam chodíme je Odra mezi dvěma jezy, tak hladina je celkem normální jen to zase nemá v podstatě žádný průtok ale pořád lepší, než vysychající přehrady a rybníky.
O víkendu se chystám podívat na jezy, jak to tam vypadá a na ramena okolo. Ale bojím, že to bude smutné koukání a to je teprve jaro.
@Lexoid právě.. u nás tedy velká bída. A lidi courají po tom oschlém břehu a chodí tam venčit psy ![]()
@martina.se
No to jim nějak nemůžeš zakázat a asi ani mít za zlé. Kdyby byl normální stav taky by courali jen po břehu. Olešná je prostě normální výletní a rekreační oblast a rybáři jsou tam spíš na obtíž. Ale to asi není nic nového.
@Lexoid píše:
@martina.se
No to jim nějak nemůžeš zakázat a asi ani mít za zlé. Kdyby byl normální stav taky by courali jen po břehu. Olešná je prostě normální výletní a rekreační oblast a rybáři jsou tam spíš na obtíž. Ale to asi není nic nového.
jj, ta olešná je v tomhle fakt nanic
ale teď je to tam masakr úplně. Mmchdm, včera mi chlap posílal fotku - byl obhlédnout naše fleky a maník před nim vytáhnul tolstolobika - přes 20 kg - a napcpanej, tak putoval zpět do vody..
ryby tam jsou fajné, ale co je tam ta cyklostezka, tak to stojí za ![]()
@martina.se
No tak máš blízko Těrlicko a ještě blíž Žermanice.
@Lexoid píše:
@martina.se
No tak máš blízko Těrlicko a ještě blíž Žermanice.
jo, ale Frýdekckou povolenku, tudíž mi je to prd platné
Frýdek jako takový je soukromý, moje povolenka platí na Olešnou, Bašku a nově na Řezáč (či jak se ten pidirybník pod aquaparkem jmenuje). Dřív jsme s chlapem jezdili právě na žermanky, ale teď to nejde ![]()
@martina.se Že se na to nevykašlete a nekoupíte si normálně svazovku. Ty samostatně hospodařící organizace jsou takové dost polosekty.Tedy podle mne. Ty mi to asi budeš vyvracet ale jednou jsem si koupil povolenku právě na Olešnou a už bych to nikdy neudělal.
Nějací pitomci na mně poštvali kontrolu a připadal jsem si tam jako nežádoucí v USA.
No hnus.
@Lexoid jako tady to byla výhoda, že člověk bydlí u toho. Chtěli jsme to prubnout, no. Navíc je dost rozdíl v ceně, jestli ta povolenka stojí 750 kč. Letos to ale zvedli, navíc se budem stěhovat, takže příští rok už bude celosvazová. Ono chytání na přehradě má svoje pro, ty ryby tu jsou, ale zase není výběr.. Chtěli jsme to prubnout, příští rok se uvidí.
@martina.se
A kam se postěhujete?
Jinak celosvazovku jsem také míval ale zjistil jsem, že to bylo na nic, Normálně jezdívám tak akorát na Orlík a k moři. U moře nic nepotřebuješ tedy mimo debilních Chorvatů a na Orlíku platí každá svazovka. Tak jsem to nechal na normální krajské svazovce a je klid.
@Lexoid píše:
@martina.se
A kam se postěhujete?
Jinak celosvazovku jsem také míval ale zjistil jsem, že to bylo na nic, Normálně jezdívám tak akorát na Orlík a k moři. U moře nic nepotřebuješ tedy mimo debilních Chorvatů a na Orlíku platí každá svazovka. Tak jsem to nechal na normální krajské svazovce a je klid.
to zatím nevíme, hledáme byt nebo dům v ms kraji
a podle toho se pak bude řešit povolenka. Zatim jsme našli např u žermanic, ale buď hrozné bárky, nebo drahé jak sviň ![]()