Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
30.5.14 06:37

@ŠestýSmysl je fakt, že ten prut je dost těžké vybrat. Ovšem taška na ryby, sak na pruty nebo ty kufříky na kraviny, to je dobrý nápad ;) Jestli si pamatuješ, co měl dřív, tak se toho můžeš chytit a pořídit něco podobného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.5.14 10:41

@ŠestýSmysl
Nekupuj mu nic, protože tomu nerozumíš a budete třeba zklamaní oba dva a když už chceš něco kupovat tak kup nějakou knihu s touto tématikou. Znám to z domova.Ta třpytka byl krásný dárek a pokud opravdu chce, tak mu jen řekni, že s ním budeš chodit na rybky a nebudeš brblat, když bude pořád na rybách.
@LadyLada
Tak teď budeš chytat jen na spláveček, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 07:36

@martina.se Doufám, že jste dobře vybrali a bude se vám na novém místě líbit. Také jsem se stěhovala s nástupem na MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 07:42

@Lexoid Vzhledem k mým časovým možnostem se mi zdá tato varianta chytání optimální. Sice mi dělá trochu problém měření hloubky - pořád si nejsem zcela jistá, zda-li jsem na dně správně. No a po těch deštích se řeka chová trochu jinak než před tím. Teče nějak rychleji, u dna je spousta bordelu - to před tím nebylo. Takže jsem teď po dvě vycházky nechytla nic, co by stálo za řeč :?
Co ty? Už jsi připraven na sezonu dravců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 07:51
@LadyLada píše:
@martina.se Doufám, že jste dobře vybrali a bude se vám na novém místě líbit. Také jsem se stěhovala s nástupem na MD.

taky doufám :mrgreen: nás to teď čeká - první týden o prázdninách. nám to hezky začne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 08:10

@ŠestýSmysl Tak mu dej poukázku do rybářských potřeb. Je toho opravdu moc; co metoda lovu to mnoho možností náčiní. Dokonce i s tou taškou to může být potíž, protože je z čeho vybírat a každému vyhovuje něco jiného nejenom vzhledem k metodě lovu. Třeba teď bych si od rodiny přála k narozeninám futrál na pruty a váhám, zda-li o to říct. Obávám se totiž, že vyberou něco, co mi nebude vyhovovat vzhledem k počtu prutů, druhu prutů, délce prutů a možnostem (způsobu) nošení, neboť již nosím na zádech batoh, takže potřebuji něco přes rameno nebo do ruky. Tak to jenom pro ilustraci, že to vážně není jednoduché, pokud to má dobře posloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 08:17

@martina.se Hlavně mít po ruce vše pro miminko, to ostatní počká v krabicích i rok :D A jdete do bytu nebo do baráčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 08:21
@LadyLada píše:
@martina.se Hlavně mít po ruce vše pro miminko, to ostatní počká v krabicích i rok :D A jdete do bytu nebo do baráčku?

nakonec do bytu, dům jsme nesehnali :think: a je to fakt - mít na čem spát, kde uvařit, vyprat, ať mají děcka kde spát a já věci na mrně a zbytek se nějak užďurchá.. ono to trvá, než se člověk zabydlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 08:32

@martina.se Hlavně ať to proběhne v klidu. A měníte místo zcela nebo se přesouváte jen v rámci města. Nechci aby to vypadalo, že jsem zvědavá, zajímám mě jen to, jestli budeš v úplně cizím prostředí, jako je můj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 08:33
@LadyLada píše:
@martina.se Hlavně ať to proběhne v klidu. A měníte místo zcela nebo se přesouváte jen v rámci města. Nechci aby to vypadalo, že jsem zvědavá, zajímám mě jen to, jestli budeš v úplně cizím prostředí, jako je můj případ.

měníme všechno - tedy já a syn, můj chlap se vrací na místo, kde vyrostl :think: takže pro mě nové - jdem do ovy. Místo 50 tis lidí ve Frýdku budem ve 300 tis lidí v Ově :think: Já to tam znam jen tak okrajově, bude to trochu boj, no.. Kluk bude chodit do stejné školy, kam chodil chlap :mrgreen: Mi to bude asi chvilku trvat, ovšem zase se nám rozšíří možnosti zábavy atd. (v tomto směru je Frýdek fakt nanic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 09:00

@martina.se Tak ať si rychle zvyknete. Myslím, že to bude dobré. Snad jen to ovzduší… Já šla z Phy na venkov, no. Nejhorší pro mě je/bude transformace po pracovní stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 09:48
@LadyLada píše:
@martina.se Tak ať si rychle zvyknete. Myslím, že to bude dobré. Snad jen to ovzduší… Já šla z Phy na venkov, no. Nejhorší pro mě je/bude transformace po pracovní stránce.

v ově je vzduch lepší, jak ve frýdku. Vybrali jsme nejčistší čtvrť, hned za domem začíná les :think: a co se práce týče, mělo by to být taky jednodužší. Víc lidí, víc šancí :think: Jinak díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.6.14 16:16

@LadyLada
Jo,jo.Na dravce jsem připraven permanentně.
A kde jsi byla na řece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.6.14 19:55

@martina.se Podle obrázků z televize jsem měla za to, že nejhorší ovzduší je v Ostravě. No tak to si polepšíte a z hlediska pracovních příležitostí snad též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 20:06
@LadyLada píše:
@martina.se Podle obrázků z televize jsem měla za to, že nejhorší ovzduší je v Ostravě. No tak to si polepšíte a z hlediska pracovních příležitostí snad též.

jj, všeobecně tradované. Proto jsou třeba ve Frýdku byty a domy o hodně dražší jak v Ostravě. A když se pak podíváš, tak zjistíš, že ve Frýdku překročeno letos už 92×, v Ostravě 80×. Ono je to hodně dané i tím, že ostrava velká a třeba čtvrť, kam jdem, tak je na kopci, kde je to mnohem lepší, než např Radvanice, Bartovice atd.. Ono to chce vědět kam jít :think: Já to taky takhle měla zafixované a zjistila jsem, že si lidi myslí, že třeba Frýdek - prože blíž k beskydům, je čistější a ono ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová