Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexoid Tak to máš i pstruhovku
Mám jen mimopstruhovku, tak žiji tím, že dravci začínají až 16.6.
Chodím pořád na stejné místo…
@Lexoid píše:
Tak co holky. Žijete ještě nebo jste se na rybách utopily.
Já se taky neutopila, my byli na dovolený, samozřejmě rybářský ![]()
@orionk píše:
@martina.se A kdy ty jako hodláš rodit???![]()
zítra nastupuju na vyvolání
takže snad se konečně dočkám, no ![]()
@martina.se píše:
zítra nastupuju na vyvolánítakže snad se konečně dočkám, no
Jééé, tak to budu držet palce ![]()
@martina.se Jsem myslela, že už je maličké na světě. Též držím palce ![]()
@Lexoid Ahoj. Kdepak, dnes jsem poprvé zažila na rybách pěknou sprchu. Co ty?
Před létem jsem pořídila feeder. Takže se teď bavím feedrem. Má pár hezkých cejnů, ale kapřík pořád nikde ![]()
@LadyLada
Neboj i kapříci příjdou.
Ale že je s feedrem super zábava.
Já byl na chvíli na Orlíku, pár candátů a jinak nic moc. Malí sumci a tak.
@Lexoid Tak to byla príma dovolená! Jak dlouho jste tam vegetili?
No už se těším na větší rybu. Koupila jsme si docela hezký prut, těším se na jeho akci v akci
No, ale zatím každá větší ryba mi spadla, nebo se utrhla… Už jsem zvládla uzel na krmítko no a teď mi pro změnu praskaj návazce v uzlících. ach, jo, uzle - má slabina
![]()
@LadyLada
týden.
A jaké uzly vážeš?
Přiznám se, že na očka používám několik let jen jeden druh a zatím bez problémů. Pokud je dostatečně navlhčím před utažením tak praskají minimálně.
@Lexoid Tak to musela být paráda - každý den na rybách… A jaký byl kapitální úlovek? A vyráželi jste i na nějaké výlety?
Také používám očko dvakrát provlečený. No nechápu. Také sliním co to jde a přesto mi přednaposledy dvakrát po sobě ruply. Materiál kvalitní - fakt nechápu. Něco dělám blbě, ale nevím co ![]()
@LadyLada
Kolem očka to dáváš jednou nebo dvakrát?
Výlety ano. Na zámek Orlík, do Písku, na houby a podobně. Kapitání? Nic moc snad jen candát 65cm.
My si oba s chlapem udělali na dovče osobáček… Já šupíka 10,85kg a 80cm a chlap 20,45kg 95cm… Ale já se k tomu taky dopracuju ![]()