Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj! Tak jak to jde? Byli jste někdo o víkendu? No já byla u řeky a nachytala jsem takových ryb až mě to v daný okamžik přestalo bavit. Ale byla jsem nadšená z tolika druhů, takže: kapry, plotice, perlíny, podoustve, oukleje.
@martina.se Tvýho mužskýho v takové zimě obdivuji. No a ted má být zase o víkendu pěkná zima. My máme oslavu, takže tento týden se na ryby nedostanu ![]()
@LadyLada byli jsme teď o víkendu.. Sice jsem chytla jen pidiokouna, chlap toho nachytal víc, ovšem báječný relax, rybník uprostřed lesa, pohodička prostě. Můj jde zase zítra
musí si to užít, dokud to jde ![]()
@martina.se Mě jde také především o relax, nicméně úlovek vždy potěší a je dobrou motivací/důvodem jít příště zas ![]()
Nebojte, však až se malé narodí, rychle se sehrajete. Představuji si to třeba tak, že budeš mít malé v kočárku, zatímco mužskej bude chytat.
Mi úplně uniklo, že zítra je svátek. Tak to mi nezbývá než popřát na zítřek Petrův zdar!
@LadyLada náhodou, já sice nic nechytla - tedy na poslední chvíli okouna (chlap se smál, že měl tak 5 cm), ovšem já si to maximálně užila. Bylo to super.
úlovek je fajn, ale asi mám strach, jak bych nějakou větší rybu tahala ![]()
@LadyLada píše:
@martina.se Tak to si s bříškem také nedovedu představit
@LadyLada píše:
Zdravím! Tak jsem vyrazila v pondělí poprvé k vodě. Jen co jsem nahodila, začalo pršet, ale nebylo to tak hrozné. Postupně se blížila i buřina, když byla nade mnou, tak jsem se sbalila a mastila domu. Ještě že tak, následně co jsem doběhla domů začaly padat kroupy. Nicméně má výprava byla úspěšná, chytila jsem plotici. No a dnes jsem byla znovu a mám perlína 30 cm. Tak jsem na svůj rybolovný začátek naprosto spokojená. Jen toho času mám na to chytání proklatě málo
Gratuluji ke krásnému začátku a perlín 30 cm je opravdu pěkný kousek.
Ahoj, tak jak se daří? My dnes, po delší době. Já sice pár záběrů, ovšem ven jsem nic nevytáhla, chlap několik amurů - od cca 30 do 50 cm, pár línů.. ale bylo to super, krásné počasí, opálila jsem si pupek
když už nic jiného, tak fajný relax. A mmchdm, lehce se zatáhlo, tak jsme tak pobalili a než jsme stihli doběhnout do auta, tak úplně skrz
takový slejvák ![]()
@martina.se Ahoj! Tak to byl hezký den. Teda až na ten závěr
Já mám teď s chytáním útrum, manžel pořád pracuje vč. víkendů a jiné hlídání nemám. No a při poslední výpravě jsem vzala tchánovi kapříka, že prej, když chytím něco, co se dá jíst, tak to chce. Byl to hezkej padesátníček. Má životní ryba
Ten den jsem jich chytla víc, také hezkou plotici 30 cm. Jinak jsem se ani nezmínila, že jsem si pořídila matchový prut vč. navijáku. Tak už mám dvě sestavy
Jo a ty kalhoty pořád nejdou ![]()
Ahojky holky. Já teda nerybařím, ale přítel by se k tomu chtěl vrátit. Ukradli mu ze sklepa veškerou výbavu
.Tak jsem se rozhodla, že ho trošku nakopnu a koupila mu takovou krásnou třpitku. Když jsem mu ji dávala, řekla jsem mu, že ju má na kapra.Po výbuchu smíchu mi sdělil, že kapři se na třpitku nechytají…
No, kdo to má vědět. Tak se chci zeptat, kde seženu info na co co je ![]()
Jeje pardon…OPRAVA, TŘPYTKA…Píšu na tel.,ale jinak česky umím
![]()
@LadyLada tak to doufám, že kalhoty dorazí brzy.. já teď chodím v těhotenstkých, no celkem vtipný, že
a krásný kapřík, musel mít tchán radost
s tim volným časem mi ani nemluv - chystáme stěhování, to je šílený..
teď máme volno 14. června a pak do konce července ani den ![]()
@ŠestýSmysl třpytky jsou na chytání dravců - dle velikosti, a různých dalších věcí se používají na různé druhy ryb. Ale třpytkování je samostatná kapitola chytání - můžeš chytat jen na jeden prut, nástrahu aktivně nahazuješ a hned zase přitahuješ ke břehu - ono jak se to ve vodě vrtí, tak to vypadá jak rybka, dravec po tom skočí ![]()
Jinak záleží, čím mu chceš udělat radost - co chytá, dle toho Ti tu můžem poradit, co pořídit ![]()
@martina.se Kapříky…Ale vlastně všechno. Měl úplnou výbavu a nemá nic
.Chtěla jsem mu koupit prut, jenže i p. prodavač řekl, že ten by si měl koupit sám..Tak mě napadla taška na ryby.Nebo jsem koukala na ty kufříky a ty se mi líbí…