Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orionk píše:
My si oba s chlapem udělali na dovče osobáček… Já šupíka 10,85kg a 80cm a chlap 20,45kg 95cm… Ale já se k tomu taky dopracuju
twl.. pěkně
tak to gratuluju.. i těch 10,85 je hodně dobrých ![]()
Zdravím @martina.se @orionk a @Lexoid ![]()
Jak se máte, jaká byla sezona?
@martina.se Co miminko, jak si to užíváš/te?
@orionk Nekoukla jsem sem, promiň. Pořídila jsem si Daiwa Team Feeder12QX Medium. A od té doby nechytám na nic jiného. Jsem se zamilovala…
@LadyLada u nás sezona velmi bídná
chlap se teď ještě chystá na dravce, tak uvidíme.. na balkonu v kýbli už pár týdnů žijou rybičky, říkáme jim Leninové
snad ještě vydrží
jinak mrně si užíváme maximálně, právě nechodíme na ryby, ale couráme po výletech, kolem vody atd ![]()
@LadyLada
Sezona ještě přeci nekončí!! Dravci v plné parádě.
Ten Feeder je super, co? Také v podstatě na jiný klacek nechytám, než na feeder.
@martina.se
Jo, jo. Stěhování, mimčo a ryby to moc dohromady nejde. Ale příští rok to určitě bude lepší.
Už jsi si našla nějakou hezkou vodu v OV?
@Lexoid jj, chlap to tu moc dobře zná, vč fakt dobrých míst. Navíc některá máme kousek od baráku
a zase začnem jezdit na Hartu ![]()
@martina.se
No Harta se mi moc nelíbí. Ale je to pořád to nejlepší, co tady v okolí je. Škoda, že je Orlík tak strašlivě daleko. Opravdu nádherná voda.
@Lexoid píše:
@martina.se
No Harta se mi moc nelíbí. Ale je to pořád to nejlepší, co tady v okolí je. Škoda, že je Orlík tak strašlivě daleko. Opravdu nádherná voda.
to je jasný. Orlík by vyhrál.. ale tady v okolí tak max Žermanice a Harta - tam mi vadí, že většinou co nához, to urváno
ale zase se tam chytají pěkné kousky.. na Těrlicích jsme byli mnohokrát a vždy prd.. a Olešná, to je jak na václaváku, Baška zase v obležení ![]()
@martina.se píše:
to je jasný. Orlík by vyhrál.. ale tady v okolí tak max Žermanice a Harta - tam mi vadí, že většinou co nához, to urvánoale zase se tam chytají pěkné kousky.. na Těrlicích jsme byli mnohokrát a vždy prd.. a Olešná, to je jak na václaváku, Baška zase v obležení
Tak já počítám, že se tady budu ještě trápit maximálně dva roky a potom moře času a rybolov kde jen budu chtít. ![]()
@Lexoid píše:
Tak já počítám, že se tady budu ještě trápit maximálně dva roky a potom moře času a rybolov kde jen budu chtít.
@martina.se píše:člověk to nějak překlepe.. už se těším na velké rybářské výpravy.. a až budem učit chytat mladého
Jo jo, s malým je to sranda. Někdy bych ho sice zabil ale jinak je to miláček.
@Lexoid píše:
Jo jo, s malým je to sranda. Někdy bych ho sice zabil ale jinak je to miláček.