Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orionk píše:
Já mám šestiletéhoObčas ho mám chuť utopit
![]()
![]()
To je furt,,sedni si, nedupej, sedni si, nedupej, bere ti, kam koukáš, hlídej prut,," Blázinec
@orionk píše:
Tak šup pozvánku![]()
musí schválit admin, tak vydrž ![]()
@martina.se píše:
musí schválit admin, tak vydrž
jasný, čekám… Já mám času dost
![]()
@martina.se píše:
@orionk už jsem založila skupinu, tak vydrž
Ok, tak už se potom pídit nebudu (jak udělat z veřejné soukromou diskusi) a počkám na pozvánku.
@orionk píše:
Já mám šestiletéhoObčas ho mám chuť utopit
![]()
![]()
To je furt,,sedni si, nedupej, sedni si, nedupej, bere ti, kam koukáš, hlídej prut,," Blázinec
Tak to je to samé v bleděmodrém. Ještě tatííí, mám tady uzel, nebo tatíí se mi to utrhlo, a nejhorší je chuchvalec u jeho navijáku zrovna když se začíná chvět špička na mém feedru, protože to musím opravit hned a on bude hlídat. No a je chuchvalec najednou na obou navijácích.
@Lexoid píše:
Tak to je to samé v bleděmodrém. Ještě tatííí, mám tady uzel, nebo tatíí se mi to utrhlo, a nejhorší je chuchvalec u jeho navijáku zrovna když se začíná chvět špička na mém feedru, protože to musím opravit hned a on bude hlídat. No a je chuchvalec najednou na obou navijácích.
nebo mamííí, nahoď mi to, já se nemůžu trefit.. pak prudce vyskočí a jéé, vidíš tu rybu a pod ![]()
Jinak netuším, jak dlouho trvá to schválení adminem, pozvánky pak hned pošlu ![]()
@Lexoid O to víc se budeš těšit na příští sezónu, no né?
Vydrž, za pár let bude z malého parťák.
@orionk Počkáme s fotkami na tu soukromou skupinu…
@martina.se To není moc, ale aspoň něco. Však jste toho měli na sobě víc než dost.
Ad děti: Chodím s tím osmiletým klukem a je teda hooodně šikovnej. Přestože neměl žádnou průpravu, podědil po tátovi děsné, prehistorické bidlo 3.6 m, ode mě dostal naviják pro dospělého chlapa a nahazuje s tím naprosto bravurně. Smekám klobouk! O to víc mě mrzí, že nechce chodit na rybářský kroužek a naučit se navazovat háček, sestavy, prý mu stačí, když mu to navážu já ![]()
Jinak tuhle to pověsil na vrcholek vzrostlého topolu - nevím kolik +- 20 m
A nejvíc pěním, když nejdřív řekne, že chce chytat na splávek, po půl hodině se rozmyslí, že na krmítko a pak by ještě rád na průběžku. To aby člověk jenom převazoval. Takže poslední vycházky byly takové, že navážu udici jen jednu, ať si pořádně rozmyslí, kterou ![]()
@LadyLada můj je v tomhle hroznej.. jéé, já to neumím atd
letos tedy nebyl, ale minulý rok byl lenora ![]()
Skupina založena, odsouhlasena. Kdo ještě nemá pozvánku, napiště sz ![]()
@martina.se píše:
Skupina založena, odsouhlasena. Kdo ještě nemá pozvánku, napiště sz
Takových asi je
@LadyLada píše:
@Lexoid O to víc se budeš těšit na příští sezónu, no né?
Vydrž, za pár let bude z malého parťák.@orionk Počkáme s fotkami na tu soukromou skupinu…
@martina.se To není moc, ale aspoň něco. Však jste toho měli na sobě víc než dost.
Ad děti: Chodím s tím osmiletým klukem a je teda hooodně šikovnej. Přestože neměl žádnou průpravu, podědil po tátovi děsné, prehistorické bidlo 3.6 m, ode mě dostal naviják pro dospělého chlapa a nahazuje s tím naprosto bravurně. Smekám klobouk! O to víc mě mrzí, že nechce chodit na rybářský kroužek a naučit se navazovat háček, sestavy, prý mu stačí, když mu to navážu já
Jinak tuhle to pověsil na vrcholek vzrostlého topolu - nevím kolik +- 20 mA nejvíc pěním, když nejdřív řekne, že chce chytat na splávek, po půl hodině se rozmyslí, že na krmítko a pak by ještě rád na průběžku. To aby člověk jenom převazoval. Takže poslední vycházky byly takové, že navážu udici jen jednu, ať si pořádně rozmyslí, kterou
No jo, rybářský kroužek je věc k nezaplacení. Jenže malý toho má tolik, že na ten už nezbývá čas. Tak ho hold má doma po večerech a volných chvilkách.
@Lexoid píše:
No jo, rybářský kroužek je věc k nezaplacení. Jenže malý toho má tolik, že na ten už nezbývá čas. Tak ho hold má doma po večerech a volných chvilkách.
Individuální přístup je k nezaplacení ![]()