Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
13.11.14 13:10
@orionk píše:
Já mám šestiletého :mrgreen: Občas ho mám chuť utopit :mrgreen: :mrgreen: ;) To je furt,,sedni si, nedupej, sedni si, nedupej, bere ti, kam koukáš, hlídej prut,," Blázinec :mrgreen:
:mrgreen: :lol: né, že bych to neznala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 13:12
@orionk píše:
Tak šup pozvánku :kytka: :pankac:

musí schválit admin, tak vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.11.14 13:13
@martina.se píše:
musí schválit admin, tak vydrž ;)

jasný, čekám… Já mám času dost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 13:15
@orionk píše:
jasný, čekám… Já mám času dost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.11.14 15:54
@martina.se píše:
@orionk už jsem založila skupinu, tak vydrž :mrgreen:

Ok, tak už se potom pídit nebudu (jak udělat z veřejné soukromou diskusi) a počkám na pozvánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.11.14 15:54
@orionk píše:
Já mám šestiletého :mrgreen: Občas ho mám chuť utopit :mrgreen: :mrgreen: ;) To je furt,,sedni si, nedupej, sedni si, nedupej, bere ti, kam koukáš, hlídej prut,," Blázinec :mrgreen:

Tak to je to samé v bleděmodrém. Ještě tatííí, mám tady uzel, nebo tatíí se mi to utrhlo, a nejhorší je chuchvalec u jeho navijáku zrovna když se začíná chvět špička na mém feedru, protože to musím opravit hned a on bude hlídat. No a je chuchvalec najednou na obou navijácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 18:11
@Lexoid píše:
Tak to je to samé v bleděmodrém. Ještě tatííí, mám tady uzel, nebo tatíí se mi to utrhlo, a nejhorší je chuchvalec u jeho navijáku zrovna když se začíná chvět špička na mém feedru, protože to musím opravit hned a on bude hlídat. No a je chuchvalec najednou na obou navijácích.

nebo mamííí, nahoď mi to, já se nemůžu trefit.. pak prudce vyskočí a jéé, vidíš tu rybu a pod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 18:12

Jinak netuším, jak dlouho trvá to schválení adminem, pozvánky pak hned pošlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.11.14 18:32

@Lexoid O to víc se budeš těšit na příští sezónu, no né?
Vydrž, za pár let bude z malého parťák.

@orionk Počkáme s fotkami na tu soukromou skupinu…

@martina.se To není moc, ale aspoň něco. Však jste toho měli na sobě víc než dost.

Ad děti: Chodím s tím osmiletým klukem a je teda hooodně šikovnej. Přestože neměl žádnou průpravu, podědil po tátovi děsné, prehistorické bidlo 3.6 m, ode mě dostal naviják pro dospělého chlapa a nahazuje s tím naprosto bravurně. Smekám klobouk! O to víc mě mrzí, že nechce chodit na rybářský kroužek a naučit se navazovat háček, sestavy, prý mu stačí, když mu to navážu já :zed:
Jinak tuhle to pověsil na vrcholek vzrostlého topolu - nevím kolik +- 20 m :| A nejvíc pěním, když nejdřív řekne, že chce chytat na splávek, po půl hodině se rozmyslí, že na krmítko a pak by ještě rád na průběžku. To aby člověk jenom převazoval. Takže poslední vycházky byly takové, že navážu udici jen jednu, ať si pořádně rozmyslí, kterou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 18:35

@LadyLada můj je v tomhle hroznej.. jéé, já to neumím atd :pocitac: letos tedy nebyl, ale minulý rok byl lenora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 18:38

Skupina založena, odsouhlasena. Kdo ještě nemá pozvánku, napiště sz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.11.14 09:24
@martina.se
@martina.se píše:
Skupina založena, odsouhlasena. Kdo ještě nemá pozvánku, napiště sz :mrgreen:

Takových asi je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.11.14 09:26
@LadyLada píše:
@Lexoid O to víc se budeš těšit na příští sezónu, no né?
Vydrž, za pár let bude z malého parťák.

@orionk Počkáme s fotkami na tu soukromou skupinu…

@martina.se To není moc, ale aspoň něco. Však jste toho měli na sobě víc než dost.

Ad děti: Chodím s tím osmiletým klukem a je teda hooodně šikovnej. Přestože neměl žádnou průpravu, podědil po tátovi děsné, prehistorické bidlo 3.6 m, ode mě dostal naviják pro dospělého chlapa a nahazuje s tím naprosto bravurně. Smekám klobouk! O to víc mě mrzí, že nechce chodit na rybářský kroužek a naučit se navazovat háček, sestavy, prý mu stačí, když mu to navážu já :zed:
Jinak tuhle to pověsil na vrcholek vzrostlého topolu - nevím kolik +- 20 m :| A nejvíc pěním, když nejdřív řekne, že chce chytat na splávek, po půl hodině se rozmyslí, že na krmítko a pak by ještě rád na průběžku. To aby člověk jenom převazoval. Takže poslední vycházky byly takové, že navážu udici jen jednu, ať si pořádně rozmyslí, kterou :)

No jo, rybářský kroužek je věc k nezaplacení. Jenže malý toho má tolik, že na ten už nezbývá čas. Tak ho hold má doma po večerech a volných chvilkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.14 09:55
@Lexoid píše:
@martina.seTakových asi je
:P Ty už pozvánku musíš mít :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
14.11.14 12:57
@Lexoid píše:
No jo, rybářský kroužek je věc k nezaplacení. Jenže malý toho má tolik, že na ten už nezbývá čas. Tak ho hold má doma po večerech a volných chvilkách.

Individuální přístup je k nezaplacení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová