Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.4.14 20:10
@Lexoid píše:
@martina.se
Jak tři měsíce? To vám končí nájem nebo co?

jj, končí nájem a blíží se mi TP :mrgreen: :lol: 12 července mám po smlouvě :think: do té doby se to musí nějak zplichtit, nebo skončim pod mostem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.4.14 21:55

Jejda, jste se nějak rozpovídali :D Vaše story s dětmi mě velmi pobavily. Hlavně ta, jak malej nahodil a usnul :lol:

@martina.se Se ti to kvapem blíží, už víte, co to bude, nebo se necháte překvapit?

@Lexoid Věřím, že se to sama naučím, teda s pomocí vašich rad :) Sice pomalu, ale naučím. Mě ryby a ekosystémy řek a vodních ploch jako děcko hodně bavily (víc než chytání). Vždycky jsem tvrdila, že se k rybám jednou vrátím. Ten čas právě nazrál. Jojo, jsem na strategicky výborném místě. Nejenom Orlík, ale i Lipno je nadosah. Uvidím, jak se to bude vyvíjet. Zatím nemám velké ambice, ale už přemýšlím, že by to chtělo dovču i s chytáním. Mám třeba také moc ráda Lužnici a její okolí.

Severní Morava mi z hlediska ryb vůbec neříká :( :oops: Ještě tak hasiči, ale jinak velká neznámá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.14 09:32

@LadyLada ráda bych věděla, ale mimino odmítá spolupracovat, takže jednou je to jasná holka, podruhé jasný kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
5.4.14 10:23

@martina.se No, pěkně vás mrňousek napíná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.14 11:35
@LadyLada píše:
@martina.se No, pěkně vás mrňousek napíná :D
:mrgreen: :lol: jj, bude to asi překvapení..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.4.14 18:58

@LadyLada
No Lipno se mi moc nelíbí ale zase tam bývali velcí candáti. Tedy asi tam jsou pořád ale bez lodi nechytatelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.4.14 18:26

Koukám, že diskuze tady asi skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.14 19:26
@Lexoid píše:
Koukám, že diskuze tady asi skončila.

není čas :think:
Náhodou - já se snad o víkendu poprvé dostanu na ryby :dance: těším se jak malá holka, fakt že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
22.4.14 19:31

My 5.5 jedeme na tři dny na závody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.14 19:36
@orionk píše:
My 5.5 jedeme na tři dny na závody :dance:
:palec: tak to je super - já se teď fakt nechytám - exovi nevychází volno, mi roste pupek raketovou rychlostí, takže nic moc. Ale o víkendu jedem s chlapem aspoň na soukromý rybník - uvidíme, jak bude -zda vezmem stan či nikoliv. Holt jsem letos za lemrinse, ale prostě nejde - nezvládám.. Ale chlap už má solidní úlovky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
22.4.14 19:42
@martina.se píše: :palec: tak to je super - já se teď fakt nechytám - exovi nevychází volno, mi roste pupek raketovou rychlostí, takže nic moc. Ale o víkendu jedem s chlapem aspoň na soukromý rybník - uvidíme, jak bude -zda vezmem stan či nikoliv. Holt jsem letos za lemrinse, ale prostě nejde - nezvládám.. Ale chlap už má solidní úlovky :palec:

My jedeme taky na soukromák ;) Něják jsme ještě nevyzvedli lístky :oops: :oops: Furt v práci a něják není čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.14 19:47
@orionk píše:
My jedeme taky na soukromák ;) Něják jsme ještě nevyzvedli lístky :oops: :oops: Furt v práci a něják není čas

chlap lístek má - já po dohodě letos ani nekupuju - jestli to klapne, tak za 2 měsíce se stěhujem a to by bylo o ničom. Příští rok udělám přestupku a cca 200 m od budoucího bydliště jsou tůně - tam můžu i s kočárem :mrgreen: ale uvidíme - když to neklapne, tak si tu povolenku ještě koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.4.14 08:58
@martina.se píše:
chlap lístek má - já po dohodě letos ani nekupuju - jestli to klapne, tak za 2 měsíce se stěhujem a to by bylo o ničom. Příští rok udělám přestupku a cca 200 m od budoucího bydliště jsou tůně - tam můžu i s kočárem :mrgreen: ale uvidíme - když to neklapne, tak si tu povolenku ještě koupím.

A kam to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:59
@Lexoid píše:
A kam to bude?

nakonec asi ta Ostrava :think: zjistila jsem, že některý místa nejsou tak špatný. Ale to se ještě uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.4.14 08:59
@martina.se píše:
není čas :think:
Náhodou - já se snad o víkendu poprvé dostanu na ryby :dance: těším se jak malá holka, fakt že jo..

No já využil velikonočního volna a také jsem s malým poprvé vyrazil na rybníček. Krásné počasí, klid a pohoda. prostě SUPER!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová