Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyLada píše:
Zdravím @martina.se @orionk a @Lexoid![]()
Jak se máte, jaká byla sezona?
@martina.se Co miminko, jak si to užíváš/te?
@orionk Nekoukla jsem sem, promiň. Pořídila jsem si Daiwa Team Feeder12QX Medium. A od té doby nechytám na nic jiného. Jsem se zamilovala…
@martina.se píše:náhodou, ono je to krásný, když pak tahá rybku, jásá a pod
a jak jsou ty děcka pyšný
No to mi povídej.
Jakou radost měl se svého prvního samostatně uloveného cejna. A toho chlubení a touhy jít zas a znova. Jenže trpělivostí moc neoplývá ale to snad žádné dítko v jeho věku
@Lexoid píše:
No to mi povídej.Jakou radost měl se svého prvního samostatně uloveného cejna. A toho chlubení a touhy jít zas a znova. Jenže trpělivostí moc neoplývá ale to snad žádné dítko v jeho věku
tak to je jasné, třeba to brát s velkou rezervou, sebou zásobu hraček atd. a nenutit..
ale ta radost je prostě skvělá… ![]()
@martina.se Je jasné, že se k vodě teď nedostaneš. O to větší potěšení to bude, až zase začneš chodit. Myslíš, že to už příští rok půjde?
@Lexoid Na dravce si sama vážně netroufnu. Potřebovala bych někoho zkušeného k sobě, protože si nedovedu představit vyndavat trojháček z tlamek ryb a stačilo mi tahat háček z tlamky okouna. Vůbec nevím, co od dravých ryb čekat (ostré ploutve, zuby, požeráky,…). Jinak bych vláčela o sto šest!
No feeder
, vážně mi uhranul. Chodím pravidelně 1× týdně, víc mi manžel nepohlídá, nemá kapacitu. Zbožňuji to ohnutí špičky při záběru.
No a máš letos nějaký zajímavý úlovek?
@orionk Je, to je mi líto. Naposledy jsem šla s nudlí u nosu a téměř bez hlasu. Děsila jsem se, jestli to ještě nezhorším. Naštěstí ne, ale držím se s malým doma, kašlem oba dva.
Jinak s dětičkami je rybaření nádherná věc. Jasně, člověk si pořádně nezachytá, ale to sdílení všech okamžiků, které rybařina nese - nevím čím jiným nahradit
Beru sebou osmiletého příbuzného a vezmu každé děcko, které projeví zájem. Můj malej je ještě malej, ale bylo krásné, když se na mě manžel přišel s malým poprvé (a zatím naposledy) podívat a já zrovna ulovila svého největšího tlouštíka.
@LadyLada jj, určitě se aspoň pár krát k vodě podívám.. i kdyby měl hlídat chlap ![]()
@LadyLada teď jsem chtěla číhnout na fotky a než jsem to odklepla, tak zmizely ![]()
@martina.se Až mu bude kolem roka, tak už se to dá, no né ![]()
Jsem je dala pryč. Byť jsem dala takové nic neříkající, nechtěla jsem to tu nechávat. Tak se omlouvám. Skoro mě napadlo, jestli z toho neudělat uzavřenou skupinu.
@LadyLada
Tak s úlovky je to letos nic moc. Respektive nic co by stálo za zmínku.
Letos to je spíše o tom, jak učit sedmiletého kluka chytat ryby. A jak jsi správně podotkla, u toho si člověk moc nezachytá.
Ale příští rok už by měl mít vlastní povolenku a být víc samostatný.
@LadyLada jo, jak bude malému rok, tak to víš, že to půjde. Jinak škoda, jsem na fotky chtěla mrnkout…
U nás úlovky fakt bídné. Ale prostě nebyl čas. chlap byl na rybách pouze 9× ![]()
@LadyLada píše:
@martina.se Až mu bude kolem roka, tak už se to dá, no néJsem je dala pryč. Byť jsem dala takové nic neříkající, nechtěla jsem to tu nechávat. Tak se omlouvám. Skoro mě napadlo, jestli z toho neudělat uzavřenou skupinu.
Já chtěla dát taky fotky malého jak rybaří, ale do otevřené to dávat nechci
![]()
@Lexoid píše:
@LadyLada
Tak s úlovky je to letos nic moc. Respektive nic co by stálo za zmínku.
Letos to je spíše o tom, jak učit sedmiletého kluka chytat ryby. A jak jsi správně podotkla, u toho si člověk moc nezachytá.Ale příští rok už by měl mít vlastní povolenku a být víc samostatný.
Já mám šestiletého
Občas ho mám chuť utopit
To je furt,,sedni si, nedupej, sedni si, nedupej, bere ti, kam koukáš, hlídej prut,," Blázinec ![]()
Jhak to schválí admin, tak rozpošlu link
tedy pokud budete mít zájem, že..
@martina.se píše:
@orionk už jsem založila skupinu, tak vydrž
Tak šup pozvánku
![]()