Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
12.11.14 13:42
@LadyLada píše:
Zdravím @martina.se @orionk a @Lexoid :mavam:

Jak se máte, jaká byla sezona?

@martina.se Co miminko, jak si to užíváš/te?

@orionk Nekoukla jsem sem, promiň. Pořídila jsem si Daiwa Team Feeder12QX Medium. A od té doby nechytám na nic jiného. Jsem se zamilovala…
:mavam: :mavam: Já sezonu ukončila před měsícem- marodím… Ale chlap chodí pořád, teď hlavně s feederem na parmy :-D Až mě s tím se. e, že je furt na rybách a já dřepím doma :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
12.11.14 14:23
@martina.se píše: :mrgreen: náhodou, ono je to krásný, když pak tahá rybku, jásá a pod :lol: a jak jsou ty děcka pyšný :lol:

No to mi povídej. :lol: Jakou radost měl se svého prvního samostatně uloveného cejna. A toho chlubení a touhy jít zas a znova. Jenže trpělivostí moc neoplývá ale to snad žádné dítko v jeho věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.14 14:24
@Lexoid píše:
No to mi povídej. :lol: Jakou radost měl se svého prvního samostatně uloveného cejna. A toho chlubení a touhy jít zas a znova. Jenže trpělivostí moc neoplývá ale to snad žádné dítko v jeho věku

tak to je jasné, třeba to brát s velkou rezervou, sebou zásobu hraček atd. a nenutit.. :mrgreen: ale ta radost je prostě skvělá… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
12.11.14 15:43

@martina.se Je jasné, že se k vodě teď nedostaneš. O to větší potěšení to bude, až zase začneš chodit. Myslíš, že to už příští rok půjde?

@Lexoid Na dravce si sama vážně netroufnu. Potřebovala bych někoho zkušeného k sobě, protože si nedovedu představit vyndavat trojháček z tlamek ryb a stačilo mi tahat háček z tlamky okouna. Vůbec nevím, co od dravých ryb čekat (ostré ploutve, zuby, požeráky,…). Jinak bych vláčela o sto šest!
No feeder :srdce:, vážně mi uhranul. Chodím pravidelně 1× týdně, víc mi manžel nepohlídá, nemá kapacitu. Zbožňuji to ohnutí špičky při záběru.
No a máš letos nějaký zajímavý úlovek?

@orionk Je, to je mi líto. Naposledy jsem šla s nudlí u nosu a téměř bez hlasu. Děsila jsem se, jestli to ještě nezhorším. Naštěstí ne, ale držím se s malým doma, kašlem oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
12.11.14 16:06

Jinak s dětičkami je rybaření nádherná věc. Jasně, člověk si pořádně nezachytá, ale to sdílení všech okamžiků, které rybařina nese - nevím čím jiným nahradit :nevim: Beru sebou osmiletého příbuzného a vezmu každé děcko, které projeví zájem. Můj malej je ještě malej, ale bylo krásné, když se na mě manžel přišel s malým poprvé (a zatím naposledy) podívat a já zrovna ulovila svého největšího tlouštíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.14 19:33

@LadyLada jj, určitě se aspoň pár krát k vodě podívám.. i kdyby měl hlídat chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.14 19:34

@LadyLada teď jsem chtěla číhnout na fotky a než jsem to odklepla, tak zmizely :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
12.11.14 20:45

@martina.se Až mu bude kolem roka, tak už se to dá, no né :)

Jsem je dala pryč. Byť jsem dala takové nic neříkající, nechtěla jsem to tu nechávat. Tak se omlouvám. Skoro mě napadlo, jestli z toho neudělat uzavřenou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.11.14 09:55

@LadyLada
Tak s úlovky je to letos nic moc. Respektive nic co by stálo za zmínku.
Letos to je spíše o tom, jak učit sedmiletého kluka chytat ryby. A jak jsi správně podotkla, u toho si člověk moc nezachytá. :lol: Ale příští rok už by měl mít vlastní povolenku a být víc samostatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 12:09

@LadyLada jo, jak bude malému rok, tak to víš, že to půjde. Jinak škoda, jsem na fotky chtěla mrnkout…

U nás úlovky fakt bídné. Ale prostě nebyl čas. chlap byl na rybách pouze 9× :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.11.14 13:05
@LadyLada píše:
@martina.se Až mu bude kolem roka, tak už se to dá, no né :)Jsem je dala pryč. Byť jsem dala takové nic neříkající, nechtěla jsem to tu nechávat. Tak se omlouvám. Skoro mě napadlo, jestli z toho neudělat uzavřenou skupinu.

Já chtěla dát taky fotky malého jak rybaří, ale do otevřené to dávat nechci :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.11.14 13:07
@Lexoid píše:
@LadyLada
Tak s úlovky je to letos nic moc. Respektive nic co by stálo za zmínku.
Letos to je spíše o tom, jak učit sedmiletého kluka chytat ryby. A jak jsi správně podotkla, u toho si člověk moc nezachytá. :lol: Ale příští rok už by měl mít vlastní povolenku a být víc samostatný.

Já mám šestiletého :mrgreen: Občas ho mám chuť utopit :mrgreen: :mrgreen: ;) To je furt,,sedni si, nedupej, sedni si, nedupej, bere ti, kam koukáš, hlídej prut,," Blázinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 13:08

@orionk už jsem založila skupinu, tak vydrž  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 13:08

Jhak to schválí admin, tak rozpošlu link :think: tedy pokud budete mít zájem, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.11.14 13:09
@martina.se píše:
@orionk už jsem založila skupinu, tak vydrž :mrgreen:

Tak šup pozvánku :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek