Rychlý dotaz - miminko zvrací a nespí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Určitě zítra k dr, ale pokud se vám malá nezdá, tak klidně zavolat nebo jet na pohotovost hned. Je malinká, tipla bych nějakou virózu, ale dr pozná více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@NelcaZ Určitě pohotovost s tak malým miminkem.Může zvracet z desítky důvodů.Držím pěsti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá rýmu? Můžou ji téct hleny vzadu přes krk do žaludku a z toho blít.
Máte doma odsávačku na lux a mořskou vodu/Vincentku? Zkusila bych odsát, zda vylezou sopliky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvrací-li vše, co vypije, tak okamžitě na pohotovost, může rychle dojít k dehydrataci. Čůrá a kaká normálně? Neohříváš jí to MM více, než jednou? To jí může hodně rozhodit bříško. Zkus ji nakojit z prsu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prijde mi, ze od rána stolici neměla, jen takové „uprdnuti“ nebo jak to nazvat. Zitra se urcite chystám k dr. Nebo myslíte, ze jet radši hned na pohotovost? Odsavacku mám, vincentku ne. Z prsa jsem ji zkoušela a taky ztrácela. Mléko ohrivam pouze jednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ted volala dr a mame radsi jet na pohotovost. Ach jo, to je trápení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, jeďte. Držím palce, ať je drobeček co nejdříve v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NelcaZ píše:
Tak jsem ted volala dr a mame radsi jet na pohotovost. Ach jo, to je trápení
Tak jak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak z pohotovosti nás poslali domů s tím, že by si nás tam nechali na pozorování, ale že bohužel nemají volný lůžka. Takže to máme zvládnout a táhnout k dr. Večer maličká ještě vše vyzvracela…vůbec jsem nevěděla co s ní
pak vyčerpáním usnula skoro až do rána. To mi vyzvracela MM, tak jsem jí po chvíli zkusila dát Nutrilon…a 60ml vypila a nezvracela
. Dr říkala, že to je nějaká viróza. Tak snad to bude dobrý. Ale přístup nemocnice byl fakt děsnej
ta bezmoc, že člověk nevěděl co má dělat a že nemá kam jet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NelcaZ co rotaviry? Moje dcerka (ta starsí) je mela v roce a byla to hruza, 4dny jen zvracela..druhou dcerku jsem hned v 6ti nedělí naočkovala.Už bych to nechtěla zažít ![]()
Držím palce a dej vědět co to bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit