Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cikcak píše:
@Kassy Nejsou to nesmysly, my tento úkol dělali loni, je to v prac. sešitě pro 2 třídu! Taky jsem nechápala. Učitelka to zadala, protože je to na dlouhý lokty.Tak by asi v hodině již nic jiného nestihli.
taky jste ho dělali? Ty jo, my vymysleli všechno, ale ten robot, ten nám nešel ![]()
jinak všem děkuju, jste skvělé ![]()
@Kassy píše:
Koleno - poleno, cíleno, zeleno, solenoPřiletělo poleno,
bylo dobře cíleno -Jinak teda mně přijde vyloženě škoda takováhle cvičení dávat jako domácí úkol. Bylo by to perfektní na brainstorming ve třídě nebo v malých skupinkách a pro děti by to tak rozhodně bylo užitečnější a zábavnější, než když jim maminka posbírá nápady z internetu a od příbuzenstva. (Čímž neříkám nic proti zakladatelce, ta za výmysly učitelky nemůže.)
- zlomilo mi koleno.
prej brainstorming
no my měli brainstorming včera půl odpoledne doma ![]()
@zuzouš píše:
Ko.kot by asi neprošel..
nevím, jestli mám úplně odvahu to zkoušet, jako jestli by prošel ![]()
Je to trošku mimo, ale hned se mi vybavila tahle písnička
… https://www.youtube.com/watch?… … takže robot - kompot
Jeste sbiras tipy? napadl me jeste - pochod. A pak s odrenyma usima by slo pouzit - chechot, obchod, rozchod, podchod, rozhod', brekot, šepot, bez bot… ale lip by to vyznelo v nejakem rymu, takhle je to takovy divny… ![]()
@rozmyš píše:
Bože, bojím se okamžiku kdy půjdou moje děti do školy
klid, tohle je maličkost ![]()
@terinka4444 píše:
klid, tohle je maličkost
No právě! Co až dojde na matematiku ![]()
Robot - krobot, někoho probod (nespisovná verze probodl
), teče do bot, závod, jaj mě by básničky asi nešly
![]()
@rozmyš píše:
No právě! Co až dojde na matematiku
toje větší oříšek, hlavně ta podle Hejnýho
slovní úloha z první třídy :
Petr a Pavel stojí na čáře, Petr udělá 5 kroků vpřed, dva vzad a tři vpřed. Pavel udělá dva zvzad, tři v před, kolik kroků a kam musí udělat, aby stáli zase vedle sebe ![]()
@terinka4444 píše:
toje větší oříšek, hlavně ta podle Hejnýhoslovní úloha z první třídy :
Petr a Pavel stojí na čáře, Petr udělá 5 kroků vpřed, dva vzad a tři vpřed. Pavel udělá dva zvzad, tři v před, kolik kroků a kam musí udělat, aby stáli zase vedle sebe
První třída? Ajajaj, to bude něco, chvíli mi to zabralo než jsem to spočítala ![]()
@terinka4444 píše:
toje větší oříšek, hlavně ta podle Hejnýhoslovní úloha z první třídy :
Petr a Pavel stojí na čáře, Petr udělá 5 kroků vpřed, dva vzad a tři vpřed. Pavel udělá dva zvzad, tři v před, kolik kroků a kam musí udělat, aby stáli zase vedle sebe
No, jsou od sebe 5 kroků, ale ta úloha má víc řešení, může udělat Pavel 5 vpřed, ale třeba taky i Pavel jen 3 vpřed a Petr 2 vzad a pak tu máme ještě 4 a 1, jako tohle dávat v první třídě je úúúúúlet!! Tohle je pro ty malinkaté hlavinky? Taková nejednoznačnost??
Tam by mělo být, že Petr má 5 housek, Pavel 2, Petr 2 snědl, kolik mají dohromady? a ne to s těma krokama… ![]()
@mau-mau tak já když vidím, co vyžadují v naší škole v Anglii po dětech ve 4 letech, už se nedivím ničemu.
@trpaslinka píše:
@mau-mau tak já když vidím, co vyžadují v naší škole v Anglii po dětech ve 4 letech, už se nedivím ničemu.
a co požadují? ![]()