Rým ke slovu robot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31399
14.2.15 18:13
@zuzouš píše:
Ko.kot by asi neprošel.. :?:

neprošel, je to do písanky :lol:

ale už je tu o něm i básnička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.15 18:58
@cikcak píše:
@Kassy Nejsou to nesmysly, my tento úkol dělali loni, je to v prac. sešitě pro 2 třídu! Taky jsem nechápala. Učitelka to zadala, protože je to na dlouhý lokty.Tak by asi v hodině již nic jiného nestihli.

taky jste ho dělali? Ty jo, my vymysleli všechno, ale ten robot, ten nám nešel :mrgreen:

jinak všem děkuju, jste skvělé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.15 18:59
@Kassy píše:
Koleno - poleno, cíleno, zeleno, soleno

Přiletělo poleno,
bylo dobře cíleno -

• zlomilo mi koleno.
Jinak teda mně přijde vyloženě škoda takováhle cvičení dávat jako domácí úkol. Bylo by to perfektní na brainstorming ve třídě nebo v malých skupinkách a pro děti by to tak rozhodně bylo užitečnější a zábavnější, než když jim maminka posbírá nápady z internetu a od příbuzenstva. (Čímž neříkám nic proti zakladatelce, ta za výmysly učitelky nemůže.)

prej brainstorming :mrgreen: :mrgreen: no my měli brainstorming včera půl odpoledne doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.15 19:01
@zuzouš píše:
Ko.kot by asi neprošel.. :?:

nevím, jestli mám úplně odvahu to zkoušet, jako jestli by prošel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.2.15 20:16

Je to trošku mimo, ale hned se mi vybavila tahle písnička :lol: :andel:https://www.youtube.com/watch?… … takže robot - kompot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
14.2.15 21:24

Jeste sbiras tipy? napadl me jeste - pochod. A pak s odrenyma usima by slo pouzit - chechot, obchod, rozchod, podchod, rozhod', brekot, šepot, bez bot… ale lip by to vyznelo v nejakem rymu, takhle je to takovy divny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.2.15 21:29

Bože, bojím se okamžiku kdy půjdou moje děti do školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.15 22:05
@rozmyš píše:
Bože, bojím se okamžiku kdy půjdou moje děti do školy :lol:

klid, tohle je maličkost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.2.15 22:08
@terinka4444 píše:
klid, tohle je maličkost :mrgreen:

No právě! Co až dojde na matematiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
14.2.15 22:11

Robot - krobot, někoho probod (nespisovná verze probodl :mrgreen: ), teče do bot, závod, jaj mě by básničky asi nešly :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.15 22:13
@rozmyš píše:
No právě! Co až dojde na matematiku :nevim:

toje větší oříšek, hlavně ta podle Hejnýho :mrgreen: slovní úloha z první třídy :
Petr a Pavel stojí na čáře, Petr udělá 5 kroků vpřed, dva vzad a tři vpřed. Pavel udělá dva zvzad, tři v před, kolik kroků a kam musí udělat, aby stáli zase vedle sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.2.15 22:24
@terinka4444 píše:
toje větší oříšek, hlavně ta podle Hejnýho :mrgreen: slovní úloha z první třídy :
Petr a Pavel stojí na čáře, Petr udělá 5 kroků vpřed, dva vzad a tři vpřed. Pavel udělá dva zvzad, tři v před, kolik kroků a kam musí udělat, aby stáli zase vedle sebe :lol:

První třída? Ajajaj, to bude něco, chvíli mi to zabralo než jsem to spočítala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
15.2.15 10:02
@terinka4444 píše:
Petr a Pavel stojí na čáře, Petr udělá 5 kroků vpřed, dva vzad a tři vpřed. Pavel udělá dva zvzad, tři v před, kolik kroků a kam musí udělat, aby stáli zase vedle sebe :lol:

No, jsou od sebe 5 kroků, ale ta úloha má víc řešení, může udělat Pavel 5 vpřed, ale třeba taky i Pavel jen 3 vpřed a Petr 2 vzad a pak tu máme ještě 4 a 1, jako tohle dávat v první třídě je úúúúúlet!! Tohle je pro ty malinkaté hlavinky? Taková nejednoznačnost?? :( Tam by mělo být, že Petr má 5 housek, Pavel 2, Petr 2 snědl, kolik mají dohromady? a ne to s těma krokama… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.2.15 10:12

@mau-mau tak já když vidím, co vyžadují v naší škole v Anglii po dětech ve 4 letech, už se nedivím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
15.2.15 10:31
@trpaslinka píše:
@mau-mau tak já když vidím, co vyžadují v naší škole v Anglii po dětech ve 4 letech, už se nedivím ničemu.

a co požadují? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová