Zdravotní sestry a registrace

rsisa
12.2.15 22:35

Zdr. sestry a registrace

Mám problém, blíží se mi datum konce registrace a zjistila jsem, že nemám 40 kreditů, byla jsem si jistá, že mám a nemám.. :x. Nevíte někdo o nějaké konferenci v nejbližších dnech nebo jak sehnat ca do měsíce do dvou 4 kredity?
A ještě jsem se chtěla zeptat, stalo se některé z vás, že vám nějaký seminář (a kredit) neuznali? Některé získané kredity mám hodně staré, za posl. 3 roky nic, nestíhám, malé dítě, přesčasy a taky jsem to trochu pustila k vodě, jak jste na tom, holky? A nemáte některá kredity navíc bez jména :lol:??? (vtip..)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6814
12.2.15 22:43

Já jsem zatím žádala o prodloužení jednou a uznali mi všechny, ale žila jsem v domnění, že to mám do roku 2020 a ted jsem zjistila, že jen do 2017 :zed: A nemám jediný kredit jsem na RD a není čas, tak netuším kde je splaším :jazyk: Našla jsem nějaké internetové konference, tak jedině zkusit ty :nevim: Stejně je to neuvěřitelná buzerace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
12.2.15 22:44

Kde pracuješ tam o něčem neví? Já jsem měla kredity nazbírané asi za půl roku a čekala jsem na praxi.)
Jinak mě uznali vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
12.2.15 22:46

Kredity se uznávají 10 let zpátky. A co e-learning?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
12.2.15 22:48

@luciekal
Já jsem to právě zjistila teď, že mám málo kreditů, hledám nějaké semináře konference přes net, ale všechno praha, Brno, ale jednu jsem našla v KHN, jsem totiž Český Těšín…

• Citovat
  • Upravit
rsisa
12.2.15 22:48
@leryl píše:
Kredity se uznávají 10 let zpátky. A co e-learning?

No právě se dívám na nějaké možnosti e. learningu…dík

• Citovat
  • Upravit
864
12.2.15 22:54

Taky jsem slyšela něco o rušení registrací, ale nevím kdy a jestli vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
12.2.15 22:55
@leryl píše:
Taky jsem slyšela něco o rušení registrací, ale nevím kdy a jestli vůbec…

Fakt? Kéž by to byla pravda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
12.2.15 23:01

Holky, našla jsem ucebna.net, vypadá to dobře, hlavně možnost, jak získat ty p…é kredity!!!

• Citovat
  • Upravit
24292
12.2.15 23:39

@rsisa projeď stránky velkých nemocnic (FN Ostrava a Olomouc) a tam většinou najdeš sekci vzdělávání, kde můžeš najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
13.2.15 00:04

@danyk
ok..dík

• Citovat
  • Upravit
972
13.2.15 06:31

Podivej se NCONZO, mam pocit ze ted registraci prodluzuji automaticky, bez kreditu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
13.2.15 08:20

Registrace se automaticky prodlužovala na 10 let, brnkni na NCONZO, ale jde to vyhledat i online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.2.15 17:54

Já sbírám kredity i na RD - to je nejjednodušší. Nemusíš si brát volno navíc, či jezdit po noční atd. Nechápu, jak někdo na rodičáku nemá čas. Nic proti nikomu. Jen můj názor. Já už jich mám přes 40. Kdyby některé neuznaly. Ale jsou to všechny z oboru a během dvou let. Takže snad… Nyní půjdu v květnu na pediatrická kongres. Jen na něm budu mít 12 kreditů. Tak všem přeji hodně úspěchů při lovu kreditů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
13.2.15 19:28
@sromulenka píše:
Já sbírám kredity i na RD - to je nejjednodušší. Nemusíš si brát volno navíc, či jezdit po noční atd. Nechápu, jak někdo na rodičáku nemá čas. Nic proti nikomu. Jen můj názor. Já už jich mám přes 40. Kdyby některé neuznaly. Ale jsou to všechny z oboru a během dvou let. Takže snad… Nyní půjdu v květnu na pediatrická kongres. Jen na něm budu mít 12 kreditů. Tak všem přeji hodně úspěchů při lovu kreditů :mavam:

Tak asi máš hlídání a nemáš 4 děti, to věřím, že se pak sbírají dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová