Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Více
no podle @Fee-bee by třeba mohla jít makat do kamenolomu
80 není přece žádný věk ![]()
@Tichošlápek já rozhodnutá jsem. Buď bude máma s námi, nebo já s mámou.
Máme prarodiče v rozmezí 72-82 let. Někteří z nich jsou naprosto aktivní, cestují, sportuji, zcela nezávislí, někteří jsou na tom hůř, někdo už delší dobu vegetuje ve stádiu, kdy všecko bolí, nic moc nemůžou, moc nechodí z domu. Rozhodně neplatí čím starší, tím hůř na tom je. A nikdy bych si netroufla říct - je ti pětasedmdesáti, přestaň fnukat, o pět let starší brácha běhá po horách. V určitým věku prostě ty zdravotní neduhy přicházejí, takže nezbývá, než gratulovat těm, komu pomaleji a menší. Ono když v pětasedmdesáti představte vidět a máte v háji kolena, opravdu poslední, co potřebujete slyšet, je vlastni potomek radici vám, jak se máte dokopat k nějaké pořádné akci. Ale mnohem víc oceníte, když vám přinese nákup nebo zařídí třeba dovoz od Rohlíku. Ale - jo, babi, na Štědrý večer té doma nechceme, stavíme se den poté, tak se snaž a všecko nám nachystej, jako moc ráda bych věřila, že takhle někdo ze srandy machruje na netu, ale vlastní mámě by to snad neřekl.
To je dobře. Já fakt nechápu, co manžel řeší. Podle mě zbytečně přisuzuje tomu štědrému večeru takovou váhu, že chce být sám. Nechápu proč. Kdyby byla máma zátěž, musel pro ni někam jezdit, musel by pro ni vařit speciální jídlo, kdyby k vám přijela na týden… to by možná byly důvody, ale pro mě i tak překonatelné.
Tohle mi připadá taková hloupost. Jen z důvodu, že on chce být u večeře sám s tebou a dětmi. Absolutně nechápu. ![]()
@stinga píše: Více
Prave, tak jiste dokaze stravit 24/12 pripravou na navstevu rodiny 25/12.
Ale nikdo nemluvil o 20 druzich cukrovi a petichodove veceri…
@stinga píše: Více
Nevkladej mi do ust, co jsem nerekla. Pani je jiste sto, stravit jeden vecer bez dcerky a tesit se na ten nasledujici.
@Fee-bee píše: Více
Ty bys opravdu řekla 2 dny před štědrým dnem své mámě ať letos, když ji už těch 80 a nezvládá vše sama, ať zůstane doma a že počítáš s obědem u ní doma následující den, tak ať začne něco chystat? ![]()
Nevis? Rodina jsi pro nej ty a tvoje deti, ne tchyne. Co je na tom k nepochopeni??? Si to vem opacne. S tvoji tchyni muzes mit jakkkoli nadstardni vztahy, ale stejne proste u toho stromku na Stedry vecer tam bude pro tebe navic a nerikej, ze ne.
a tohle tvýmu muži nevadí - že jako vdaná dětná ženská od rodiny máš pořád potřebu se stýkat hodně a furt s matkou a vidět se s ní denně?
Trochu psycho, ne?
@Fee-bee píše: Více
Pro mě třeba tchyně, tchán a ani jeho táta, nikdy u stromečku navíc nebyli. Bohužel dva z nich už tu nejsou a jsem.moc ráda, že jsme často trávili Štědrý večer společně ![]()
Takovou hulvatskou formou jiste ne, anonymni hrdinko. Ale zakladatelcin muz s tim jiste neprisel 2 dny do Stedreho dne. ![]()
No to je hezké, ale musíš se domluvit s mužem. Protoze pokud bude trvat na variantě bez tvé mamky, tak ji na to musíš připravit.