S kým trávíte Vánoce? Sami s dětmi a manželem, nebo s rodinou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
26.12.25 09:15

Jsem s manželem od léta 2016. Tehdy mi bylo 21 let. A první Vánoce jsme strávili u manželových rodičů. Společně ještě s švagrovou, jejím synem a manželem. Pro mě neskutečný zážitek, jeho mamka je neuvěřitelně schopná kuchařka a paní domácí. Takže nádhera, vyzdobený dům, nejlepší cukroví, salát, řízky, i ten kapr mi chutnal. Mělo to vibe, bylo to nádherný! Úplně něco jinýho než jsem znala do té doby. U nás doma to totiž bylo hlavně o těch dárcích. Salát z marketu, řízky z polotovaru a cukroví nebylo nebo se koupilo v marketu. Jinak nic. Taky jsme byly mikro rodina. Jsem jedináček bez příbuzných z rozvedené rodiny. Moje máma byla v pohodě s tím, že netrávím svátky doma. Ona od té doby začala létat do exotiky a užívat si to jinak a po svém.
Od toho roku 2016 jsme každý rok u manželových rodičů. V roce 2020 se nám narodil syn a držíme to dál.
Je to fajn, protože tchyně to opravdu umí vytvořit a dokonce ji to i baví a já jsem nadšená, že jsem se vdala do opravdu velmi pohodové rodiny. Je tu cítit opravdu takové teplo, úrulno. To se nedá popsat, ze svoji to neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25027
26.12.25 15:43

@Torryy :hug: :hug: to se hezky čte v záplavě stížností na tchýně je to moc pěkné :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 16:50

Ja si na tchyni taky nemuzu stezovat, je moc mila  :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat