Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mě by jen zajímalo, co tím zakladatelka sleduje, že zakládá takové diskuse.
@Konnny Paní se potom ozvala ne-anonymně dole pod diskuzi. Vy asi nechapete ze kazdy se do neceho takoveho muze dostat ale nechapu kde je vlastne problem. Jestli vas to nejak poskvrnilo protze mam pocit ze pani zadala radu a nic jineho. To nepochopim
a kdyz uz nekdo pomuze necim pro miminko tak to asi i pro miminko bude
@TerezaTrota píše:
Holky zni tp smutne ale neni to uveritelne je pravda ze na bydleni je narok az po 3 mesicich bydleni nebo to tak aspon bylo a je mozne ze vsude ji poslali do pryc to se stalo i me dokonce s nemocnou dcerou kdyz jsem odesla od jejiho otce ale zvladly jsme to atutpmu co puse pani se mi nechce verit jelikoz mi to prijde divne
Ty 3 mesice to uz neplati…
@nila2233 ano, ne každý, ale někdo se do takového situace dostat může, ale už založila před měsícem nebo kdy jednu diskusi, kde dostala stejné rady, jako teď - že by ji všude odpálkovali, se mi nechce věřit - takže nevím, asi nic nezkusila, nikde nebyla - a teď založí další stejnou diskusi - co od toho očekává, a ne, nikdo jí peníze na účet posílat nebude - tak to nefunguje
@Obeli píše:
https://www.emimino.cz/…boxu-384271/Tatínek se odstěhoval do emirátů…
libi se mi, jak si domyslis.
To asi nebude ta stejna slecna, kdyz ta z tveho linku pobira nejmensi mozny RP, protoze predtim nepracovala a tato pani ho ma nejvyssi mozny.
Kdyz uz teda chces porovnavat pribehy. Jinak ano, zni to dost podobne, to ale tak byva, zivot pise podobne pribehy nestesti.
@nila2233 píše:
@Konnny Paní se potom ozvala ne-anonymně dole pod diskuzi. Vy asi nechapete ze kazdy se do neceho takoveho muze dostat ale nechapu kde je vlastne problem. Jestli vas to nejak poskvrnilo protze mam pocit ze pani zadala radu a nic jineho. To nepochopima kdyz uz nekdo pomuze necim pro miminko tak to asi i pro miminko bude
Pokud chce „paní“ pomoct, bylo by fajn, aby odpovídala na základní otázky, na které se jí ptáme. Takhle to totiž působí, že jen čeká, kdo se jí ozve z hmotnou pomocí do SZ.
@warita Obeli ma ale pravdu, zakladatelka se tam pak v prubehu diskuze odtajnila. I proto to nesedi, v te o babyboxu pobirala nejnizsi mozny RP, v teto ma ta stejna nejvyssi.
Příspěvek upraven 08.04.20 v 12:04
@nila2233 no a kdyz jsi s pani obesla urady, socialku a dalsi mista tak co z toho vyplynulo?
@ontarova.stara píše:
Holky, neplacejte si tady jatra. Pani bude sedmilharka.
https://www.emimino.cz/…ples-381784/
@warita ona se průběhu diskuse odtajnila, jinak to sem nedávám
@BohunkaP píše:
@nicsab, jestli jsi z Prahy, tak Ti plenky pro malou klidně věnuji – napiš mi SZ, můžeme se sejít a dojít je spolu koupit.
Zakladatelko - já stále nabízím tu možnost nákupu
.
Pokud nejsi z Prahy, mám možnost zařídit to přes rodinu i v jiných místech - stačí, místo mlčení, začít rozumně komunikovat.
@ontarova.stara píše:
Ano a proto zakladas diskuzi o tom, ze nemas finance a co muzes dat diteti misto UM?
https://www.emimino.cz/…leka-384898/ Takze se zareg. protoze nemas na mliko, abys mohla pomoci zakladatelce?
Dalsi diskuzi o coca-cole ani nekomentuji, nedivila bych se, kdyby se jednalo o jednu a tutez osobu.
Pro me to duveryhodne neni, ostatni at si to posoudi dle sebe.
A téhle paní posílala jedna uživatelka um přes kurýra alzy… Fakt hyenismus tohle tady ![]()
@Zoe1 píše:
Mě by jen zajímalo, co tím zakladatelka sleduje, že zakládá takové diskuse.
Co asi, přijde ji pár plenek, nějaký um, oblečení, tak to prodá a koupi si se starým cigára ![]()