Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Matt 02 píše:
Ty máš dost. Tvl tak ona si s Tebou nemůže ani zavolat, jako nechápu proč, ale venku spolu budete jo? To nějak nedává logiku. Neco v tom je chápeš? Třeba je reálná, ale chce si z Tebe udělat akorát srandu, ty tam přijedeš a ona se ti už neozve nebo cokoli jineho se muze stát. Měj rozum prosim Tě, je to celý divný a kdyby tohle story inspirované Romeem byla pravda a ta holka Ti nelhala a nebylo v tom nic jiného, coz upřímně pochybuju tak je to stejně celý bez šance. Kdy se uvidíte potom, za rok? To si budete zase rok jenom psát? Však je to úplně de. bilni celý. Najdi si holku někde u Vás, choď s ní ven atd atd a nevymyslej blbosti.
V čem mi lže? Její rodiče neznají logiku, na tom jsme se shodli. Vím že je pořád šance že jsem se spletl ale jsem ochoten to vyzkoušet. Mně jde hlavně o tu cestu.
@Bam0 píše:
V čem mi lže? Její rodiče neznají logiku, na tom jsme se shodli. Vím že je pořád šance že jsem se spletl ale jsem ochoten to vyzkoušet. Mně jde hlavně o tu cestu.
Já myslím, že znají víc než dobře.
Ale odpověz tedy na otázku, co budeš dělat dál v případě, že tam dojedeš, půjdete na hoďku někam ven a bude to super. Co pak? Zase rok si budete psát a natajňáka volat, abyste se další prázdniny sešli? Co z toho?
@unuděná píše:
Já myslím, že znají víc než dobře.Ale odpověz tedy na otázku, co budeš dělat dál v případě, že tam dojedeš, půjdete na hoďku někam ven a bude to super. Co pak? Zase rok si budete psát a natajňáka volat, abyste se další prázdniny sešli? Co z toho?
Vy neznáte její rodiče, já taky ne, ona ano.
Pokusím se aby to bylo co nejdéle, seznámím se s jejími rodiči, takže už nebudu,,ten kterého nikdy neviděli", a pak budu jezdit kdykoliv to půjde.
@Bam0 píše:
Vy neznáte její rodiče, já taky ne, ona ano.Pokusím se aby to bylo co nejdéle, seznámím se s jejími rodiči, takže už nebudu,,ten kterého nikdy neviděli", a pak budu jezdit kdykoliv to půjde.
A ty neznáš jí
Takže fakt nemůžeš tušit, nakolik její rodiče jednají racionálně a nakolik si jenom jedna pubertální holka hraje na chudinku. Většina holek/kluků v tomto věku o rodičích nic pěkného nenapíše, stejně jako ty mluvíš s opovržením o svém tátovi. Takže asi tak.
@unuděná píše:
A ty neznáš jíTakže fakt nemůžeš tušit, nakolik její rodiče jednají racionálně a nakolik si jenom jedna pubertální holka hraje na chudinku. Většina holek/kluků v tomto věku o rodičích nic pěkného nenapíše, stejně jako ty mluvíš s opovržením o svém tátovi. Takže asi tak.
Nám ale není 13, vezměte si to jak chcete ale je to pravda.
@Bam0 píše:
Nám ale není 13, vezměte si to jak chcete ale je to pravda.
Je vam 15, cem je rozdil? Uz se citite jako dospeli? No, nejste. A jeste par let uredne a mozna jeste vic let psychicky nebudete. To neni urazka, to je proste fakt..
@unuděná píše:
@Bam0 je vam patnact. V cem je rozdil?Je vam 15, cem je rozdil? Uz se citite jako dospeli? No, nejste. A jeste par let uredne a mozna jeste vic let psychicky nebudete. To neni urazka, to je proste fakt..
Ale pořád známe naše rodiče jako nikdo jiný 😅
@Bam0 píše:
Ale pořád známe naše rodiče jako nikdo jiný 😅
Jsi fakt tak natvrdlej, nebo si tu děláš prču? ![]()
Ty znáš své rodiče, ona zná své. VY DVA SE ALE NEZNÁTE. A co ti tvrdí nemusí být za A vůbec pravda a za B stoprocentně pubertálně přibarvené. „Rodiče jsou jak z minulého století, nenechají mě jít ani ven s kamarády, všechno mi zakazují, připadám si tu jen jako služka“. Říká ti to něco? Věz, že takhle se o rodičích vyjadřuje 99 % puberťáků. Včetně tebe.
@unuděná píše:
Jsi fakt tak natvrdlej, nebo si tu děláš prču?
Ty znáš své rodiče, ona zná své. VY DVA SE ALE NEZNÁTE. A co ti tvrdí nemusí být za A vůbec pravda a za B stoprocentně pubertálně přibarvené. „Rodiče jsou jak z minulého století, nenechají mě jít ani ven s kamarády, všechno mi zakazují, připadám si tu jen jako služka“. Říká ti to něco? Věz, že takhle se o rodičích vyjadřuje 99 % puberťáků. Včetně tebe.
Tip: zkuste se na nás dívat z pohledu vám rovných lidí a ne někoho, kdo přemýšlí a vyjadřuje se jako dítě, kterému někdo vezme hračku. Ztráta času se s vámi bavit.
@Bam0 píše:
Tip: zkuste se na nás dívat z pohledu vám rovných lidí a ne někoho, kdo přemýšlí a vyjadřuje se jako dítě, kterému někdo vezme hračku. Ztráta času se s vámi bavit.
Tip: zkus se na situaci podívat očima tvého táty a jejich rodičů. Jednou se tomu zasměješ, vsadím boty.
@Bam0 píše:
Až vyrosteš, tak pochopíš, co ti tady kočka píše ![]()
Nám rovní (čti dávno dospělí) lidé by se nad dobře míněnými připomínkami minimálně zamysleli ![]()
@Fiducia píše:
Až vyrosteš, tak pochopíš, co ti tady kočka píše
Nám rovní (čti dávno dospělí) lidé by se nad dobře míněnými připomínkami minimálně zamysleli
Přesto se i my pro vás podřadní umíme podívat na věc s nadhledem, a to že její bratr smí být na počítači celé dny a jeho sestra za něj dělá domácí práce a také jeho některé úkoly, přitom ona sama počítači smí být ne déle jak hodinu denně. Jak vysvětlíte konání vám rovného člověka?
@unuděná píše:
Tip: zkus se na situaci podívat očima tvého táty a jejich rodičů. Jednou se tomu zasměješ, vsadím boty.
Navíc já to o své situaci neříkám, protože to tak nemám. Taky plně chápu, že mě nepustí samotného 250 km do pryč. Naštěstí mám rozumnou dospělou sestru, která tam pojede se mnou.
Další věc - je rozdíl mezi říkat,,aaachjooo, mojí rodiče mě nikam nepustí, nemůžu s nikým volat" a pak je rozdíl, když to je vážně pravda. To pak asi není moc šťastné dětství.
@Bam0 nadhled teprve přijde
Doufám, že sestra je nejen plnoletá, ale opravdu dospělá a dá na tebe pozor.
Jsou rodiče, vy nezletilí. Já nic hodnotit nebudu, nejspíš k takovýmu výchovnýmu opatření mají důvod ![]()
@Bam0 Stále nechápeš, co se ti tu snažím říct, ale asi si musíš tu papulu nabít sám. Jsou zkušenosti, které jsou nepřenosné. Tak ti jen držím palce, ať je to alespoň skutečně mladá holka. Mimochodem dej si velký pozor, i pokud bude, téměř natuty jí nebude 15. Tenhle věk jsem klukům říkala od 12, páč s nezletilou by si nikdo nezačal
![]()