Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicol23 Jé, už 30týden
Já rodila 36+0
a měsíc před porodem jsem chodila skoro obden na kontroly a měla jsem všechno zakázané
hlavně teda chodit s pejskem na cvičák
@kanka80 já z Budějic..tady tak nějak cely den a je hrozná tma..ale tak je pomalu polovina října, takže co bysme chteli..:) já už se na malyho hrozne těším.
@kanka80 to je mazec, jak je to u každé jinak. Tvoje mimi pospíchalo ven a to moje vůbec. Narodil se ve 42+1 po 48 hodinovém porodu a císařem, protože jsem se vůbec neotevřela a on už se dusil. Se mu nechtělo do zimy určitě. Já měla termín porodu před rokem 19. října a prcek je až 3.listopadu ![]()
@kanka80 no jo
termín mam 19.12. Ale už aby to bylo..ja mam trhu úplně bez problémů a doufam, ze to tak už vydrží..tak si nemyslím, ze by se mu chtelo ven driv..:)
@mejdylko já teda vyloženě na ničem neujizdim..:) akorat co jim porad je čokoláda, ovoce a tak.:) ale mam chut na bramborový salát..:D kofolu nepiju, ale colu jo..hlavne jsem za cely trhu vůbec neztloustla..kolik jsi nabrala ty?
@mejdylko
ty blaho..tak to tě nechali teda pěkně vytrpět ten porod..fuj
@Nicol23 Jé to budeš mít krásný Vánoční dáreček
Moje sestra je narozená na Štědrý den ![]()
@Nicol23 Ty jo, já nabrala v těhu 23kg
a dole mám zatím jen 13kg
@Nicol23 píše:
@anickadomnik No už aby to bylo..:D ale tak jde asi o zvyk..byla jsem zvykla, ze je porad doma, nebo aspon, ze se vrací odpoledne a teď si nasel jinou práci a je pryč teprve podruhy..a jak mas starý prcky?
Tak si užívej ten klid a pohodu, hoď nohy na gauč, pusť si film, čti si, „čum do blba“, co já bych za to dala
chlap je sice v práci, ale obě ratolesti vzhůru, jedna nachcípaná, do toho čubina a venku hnus
![]()
@mejdylko Malá nepospíchala ven, ona musela
taky jsem měla císař, začala se ztrácet
@Nicol23 jo užila jsem si. Ke konci jsem už jen řvala a řikala jsem příteli, že mi je jedno jak, ale ať ho už vytáhnout. No dopadlo to tak. Ale já jsem ráda. I kdybych se otevřela, tak po těch 2 dnech bych už neměla sílu ho vytlačit.
Prosim tě, já mám docela nadváhu a v těhotenství jsem zhubla 20 kilo.
malej byl jak tasemnička a všechno ze mě vytahal. Vytáhla jsem oblečení, co jsem nosila před 2 lety a těhotenskej hadr jsem neměla ani jeden ![]()
@kanka80 aha já jsem pochopila, že se jí zachtělo. Tak hlavně že to dobře dopadlo ne? Já jsem taky ráda, že to je v pořádku. Malej tam byl zas tak dlouho, že to nebylo dobře. Měl kupodivu docela i nízkou porodní váhu. Jsem myslela, že bude mít přes 4 kila, když tak dlouho přenáším a měl jen 3220g.
@kanka80 já jsem hned na začátku spadla z 64kg na 59kg, přitom jsme nemela nevolnosti, nic. a teď mam 65kg. takze mam nahoře kilo z výchozí váhy..:D
@kozisek právě,jak jsem od června doma, tak mě už nic nebaví..ale asi mas pravdu..pak na to budu jeste rada vzpomínat..:D
@mejdylko tak hlavne, ze to dobre dopadlo. kamaradku nechali v bolestech „jen“ osm hodin, pak tam udělal její přítel scénu, tak ji udělali císaře. ale ze tě nechali takhle strašně dlouho, je divny..hlavne hodne nebezpečný si myslím..juu, tak to jsi to mela s tou vahou nějaký otočený..:D