Sama doma - někdo na pokec?:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
11.10.13 17:25

@mejdylko já těhu oblečení taky nemam..rifle už má trosku tlačí, ale třeba to vydržím bez těch drahých těhotenských..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.10.13 08:59

@Nicol23 no jo, malej byl vysávač. Bych potřebovala abych byla těhotná pořád (teda kvůli váze), jinak bych to teda nechtěla. Ke konci jsem byla už protivná jak činže, hlavně jak jem přenášela. Otázka: Jakto, že ještě nejsi v porodnici, mě drtila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.13 09:57

@mejdylko A zkoušela jsi nějaký ty babsky rady na vyvolání, nebo jsi to nechávala na přírodě? já jsem přemýšlela, ze pokud se malý nenarodí do 19.12.tak asi něco vyzkouším. rada bych byla na Štědrý večer doma.kdyz jsem to doma navrhla, tak mě přítel sprdnul jak malou..:D tak uvidíme, jak to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.10.13 10:06

Zkoušela od 38tt. Úklid, schody, procházky, sex, vanu, víno, dřepy (jen maliník a rycinocý olej jsem vynechala). I jsem si masírovala bradavky a HOVNAJS. :( nechtělo se mu ani o cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.13 10:27

@mejdylko Tak to se tam teda pěkně držel..:) třeba na našeho malyho zabere vánoční úklid.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.10.13 10:41

@Nicol23 určitě. No na to, jakej to byl lenoch v bříšku, tak teď mi nohy nestačej. Chodí od 10 měsíců. Stál od 6 měsíců, seděl i lezl. Jako docela mazec. Už má 12 zubů :D no dohnal to rychle, až moc. Neužila jsem si vůbec miminko a hned jsem měla velkýho draka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.13 12:13

@mejdylko asi si řekl, ze když už te nechal takhle dlouho čekat, tak teď ti to vynahradí..:D to musí doktor/ka chválit, ne? to mas teda doma sikulku..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.10.13 12:19

@mejdylko Ahojky, Ty máš teda draka :palec: :pankac: a šikulku!!! :potlesk:
Naše malá bude mít ve středu 5měsíců a ani ještě nepase koně :zed: a to jsem myslela, že u Vánočního stromku už bude aspoň sedět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
12.10.13 12:27
@Nicol23 píše:
@anickadomnik Ahojky,mě odjel do utery pryč. mam tu pejska, ale stim si moc nepokecam..:)

ahojky, tak jsem na tom stejně, pokud přítel není v práci do večera (pak jen padne únavou), tak zas někam jede na víkend a já tu jsem sama se psem… pes je miliónovej, ale ještě neumí mluvit :lol: asi chyba ve výchově… noťas mám zapnutý skoro furt, tak ráda pokecám… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.13 15:03

@akasha143 Ahojky,no je to docela děsný..porad přemýšlím, co budu delat. naplanovanyho toho mam dost, ale nechci toho udělat moc v jeden den, abych pak ty ostatní mela co delat..:)no musím si zvykat. teď půjdu s nasim hafanem na procházku. ale jen na krátkou, protože jsem ve 30.tt a máme roční fenku, tak by mě někde uhnala..:D s dvouhodinovyma prochazkama musí počkat na panička. a ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.10.13 17:41

@Nicol23 Ahojky, my se právě vrátily z procházky, tátu máme zase v práci, tak jsem vzala kočárek a naši rok a půl starou fenku a šly jsme ven ;) Dokonce si i zaplavala ta naše dračice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.13 17:54

@kanka80 Ahoj:) taky jsem byla, asi hodku..a co mate za pejska? my máme roční fenku cane corso..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.13 17:57

@kanka80 koukám,ze ty nasi chlapi jsou tak pracovitý..:D víkend nevikend, porad v práci..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.10.13 18:03

@Nicol23 Ten můj dělá každý druhý víkend :palec:
Jé, vy máte krásného pesana :dance: jen škoda, že toto plemeno trpí kvůli váze na kyčle :( My máme labradorku mixlou s borderkou, taková pubertální ďáblice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.10.13 18:30

@Nicol23 dotorka je znej vzdycky jak alenka v risi divu. Ani nema co dodat. Jinak jsem matka na baterky. Do roka se ma davat vitamin D v kapkach kazdy den a ja na to porad zapominam. Ale furt ji tvrdim, jak to pravidelne bere. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí