Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PitbulLenka píše:
Já ho žeru celý, mám bílý s kytičkama a jestli ho budu muset vrátit tak to obrečim
Holky chci se zeptat ja ho mam položený tady u sebe na posteli a porád se my sam od sebe zasvíti dela to i Vám?
nebo mam doma ducha ![]()
Kalí já ho právě používám jen na volání a sms, jinak mám iPad. Já předtím měla nokii a tak mě to vybíjení dost zaskočilo, jako ispoustu věcí který mi prostě v porovnání s nokí přijdou nelogický. I to stahování do pc mi přišlo neskutečně složitym
@Laya píše:
Kalí já ho právě používám jen na volání a sms, jinak mám iPad. Já předtím měla nokii a tak mě to vybíjení dost zaskočilo, jako ispoustu věcí který mi prostě v porovnání s nokí přijdou nelogický. I to stahování do pc mi přišlo neskutečně složitym
Jé tak to nevím já v podstatě nic nestahuju
Když nad tím tak přemýšlím, tak by mi asi stačila nokia 3310 na to moje využívání hihi
. Ne jako já fakt radši vše na pc, občas venku něco po netu zařídím ale nijak extra, když už jsem mimo pc, chci mít chvíli klidu
![]()
@Hana89 píše:
Holky chci se zeptat ja ho mam položený tady u sebe na posteli a porád se my sam od sebe zasvíti dela to i Vám?nebo mam doma ducha
Nedělá.. teď jsem ho chvíli pozorovala
(teda nevím po jak dlouhé době Ti to dělá pozoruji ho pět minut
)
@Laya píše:
Tak teda mě přenos do pc naprosto vyhovuje. Můžu v klidu používat svůj oblíbený program - total commander - který na pc používám pořád. Ale asi samsung je oproti nokii a hlavně přístrojů od applu víc pro hračičky ![]()
tak za mě naprostá spokojenost mám ho třičtvrtě roku bohužel černej v tý době nebyl ten bílej s kytičkama a ten je tak krásnej ale funguje mi 100% a to tam mám hodně aplikácí
@Kallkapa píše:
Nedělá.. teď jsem ho chvíli pozorovala(teda nevím po jak dlouhé době Ti to dělá pozoruji ho pět minut
)
@Hana89 píše:![]()
no tak mam doma ducha
![]()
mne to dela nekdy jak se mu zachce
ted ho sleduju i já a nic
ale za chvíly začne a neprestane,no mobil je supr ale asi se budu stehovat
![]()
mě to dělá, když je v nabíječce. Mrňous se jí jednou zmocnil a nějak asi poškodil dráty. Takže chvílemi nefunguje.
No mne to delalo ted zas asi tak 4× a pak ho otočím a zas nic,
a na nabíječke ho nemám
no jo tak mam asi jinej problem
![]()
@Hana89 píše:
No mne to delalo ted zas asi tak 4× a pak ho otočím a zas nic,a na nabíječke ho nemám
no jo tak mam asi jinej problem
![]()
Já teda tenhle telefon nemám, ale nedávno jsem na něj četla recenzi (už bohuel nevím kde) a víc lidí si tam stěžovalo, že jim občas z ničeho nic svítí…Tak snad to duch nebude ![]()
@noren píše:
Já teda tenhle telefon nemám, ale nedávno jsem na něj četla recenzi (už bohuel nevím kde) a víc lidí si tam stěžovalo, že jim občas z ničeho nic svítí…Tak snad to duch nebude
No tak snad ne
ale ted my i v koupelni padl vešák sam od sebe
no to je dnews večer
manžel je na druhem konci republiky a mna tady nekdo straší takže hlavne mobil je teda bez problemu ![]()
@Hana89 hele jestli ti tam ducha nenasadil manžel když je tak daleko ![]()
Mno tak baterka je jasný, že dlouho nevydrží. Stačí si přečíst jakoukoliv recenzy na smart phone. Už z logiky věci, stačí vidět velikost displeje
Jinak já mám jiný samsung a protože jsem celý den na wifi, tak ho mám v nabíječce každý den.