Samsung Galaxy Ace nefunguje!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
24.5.12 20:16
@Laya píše:
Co mi hodně vadí je baterka, vydrží dva dny. Teď jsme byli mimo republiku, vůbec mi tam nešla dát jiná síť no prostě si na něj nějak nemůžu zvyknout

Mno tak baterka je jasný, že dlouho nevydrží. Stačí si přečíst jakoukoliv recenzy na smart phone. Už z logiky věci, stačí vidět velikost displeje :)
Jinak já mám jiný samsung a protože jsem celý den na wifi, tak ho mám v nabíječce každý den.

• Citovat
  • Upravit
8698
24.5.12 20:16
@PitbulLenka píše:
Já ho žeru celý, mám bílý s kytičkama a jestli ho budu muset vrátit tak to obrečim :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: tak to jsme dve :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.5.12 20:17

Holky chci se zeptat ja ho mam položený tady u sebe na posteli a porád se my sam od sebe zasvíti dela to i Vám? :think: nebo mam doma ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
24.5.12 20:18

Kalí já ho právě používám jen na volání a sms, jinak mám iPad. Já předtím měla nokii a tak mě to vybíjení dost zaskočilo, jako ispoustu věcí který mi prostě v porovnání s nokí přijdou nelogický. I to stahování do pc mi přišlo neskutečně složitym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.5.12 20:36
@Laya píše:
Kalí já ho právě používám jen na volání a sms, jinak mám iPad. Já předtím měla nokii a tak mě to vybíjení dost zaskočilo, jako ispoustu věcí který mi prostě v porovnání s nokí přijdou nelogický. I to stahování do pc mi přišlo neskutečně složitym

Jé tak to nevím já v podstatě nic nestahuju :mrgreen: Když nad tím tak přemýšlím, tak by mi asi stačila nokia 3310 na to moje využívání hihi :lol: . Ne jako já fakt radši vše na pc, občas venku něco po netu zařídím ale nijak extra, když už jsem mimo pc, chci mít chvíli klidu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.5.12 20:37
@Hana89 píše:
Holky chci se zeptat ja ho mam položený tady u sebe na posteli a porád se my sam od sebe zasvíti dela to i Vám? :think: nebo mam doma ducha :)

Nedělá.. teď jsem ho chvíli pozorovala :lol: (teda nevím po jak dlouhé době Ti to dělá pozoruji ho pět minut :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.12 20:41
@Laya píše:

Tak teda mě přenos do pc naprosto vyhovuje. Můžu v klidu používat svůj oblíbený program - total commander - který na pc používám pořád. Ale asi samsung je oproti nokii a hlavně přístrojů od applu víc pro hračičky :)

• Citovat
  • Upravit
387
24.5.12 20:41

tak za mě naprostá spokojenost mám ho třičtvrtě roku bohužel černej v tý době nebyl ten bílej s kytičkama a ten je tak krásnej ale funguje mi 100% a to tam mám hodně aplikácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.5.12 20:44
@Kallkapa píše:
Nedělá.. teď jsem ho chvíli pozorovala :lol: (teda nevím po jak dlouhé době Ti to dělá pozoruji ho pět minut :lol: )
:lol: :lol: no tak mam doma ducha 8o :mrgreen: mne to dela nekdy jak se mu zachce :lol: ted ho sleduju i já a nic :lol: ale za chvíly začne a neprestane,no mobil je supr ale asi se budu stehovat :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.12 20:47
@Hana89 píše: :lol: :lol: no tak mam doma ducha 8o :mrgreen: mne to dela nekdy jak se mu zachce :lol: ted ho sleduju i já a nic :lol: ale za chvíly začne a neprestane,no mobil je supr ale asi se budu stehovat :lol: :lol:

mě to dělá, když je v nabíječce. Mrňous se jí jednou zmocnil a nějak asi poškodil dráty. Takže chvílemi nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
387
24.5.12 20:48

@Hana89 mě to taky nedělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.5.12 20:50

No mne to delalo ted zas asi tak 4× a pak ho otočím a zas nic, :zed: a na nabíječke ho nemám :mrgreen: no jo tak mam asi jinej problem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
24.5.12 21:03
@Hana89 píše:
No mne to delalo ted zas asi tak 4× a pak ho otočím a zas nic, :zed: a na nabíječke ho nemám :mrgreen: no jo tak mam asi jinej problem :lol: :lol:

Já teda tenhle telefon nemám, ale nedávno jsem na něj četla recenzi (už bohuel nevím kde) a víc lidí si tam stěžovalo, že jim občas z ničeho nic svítí…Tak snad to duch nebude :lol:

• Citovat
  • Upravit
8698
24.5.12 21:10
@noren píše:
Já teda tenhle telefon nemám, ale nedávno jsem na něj četla recenzi (už bohuel nevím kde) a víc lidí si tam stěžovalo, že jim občas z ničeho nic svítí…Tak snad to duch nebude :lol:

No tak snad ne :lol: ale ted my i v koupelni padl vešák sam od sebe 8o no to je dnews večer :mrgreen: manžel je na druhem konci republiky a mna tady nekdo straší takže hlavne mobil je teda bez problemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.5.12 21:14

@Hana89 hele jestli ti tam ducha nenasadil manžel když je tak daleko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie