Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, asi týden mám tento telefon a zatím ho používám bez sim karty, jen jako hračku
a mám tento problém- doteď se připojoval bez problému k domácí wifi a najednou nic
.. A to se manžel snažil celý den ho rozchodit a ne a ne se připojit a to je IT
… Tak mě zajímá jestli se vám to někomu taky nestalo! Jsem z toho smutná, já si vždycky něco koupim a je to šmejd, já ty šunty snad přitahuju
… Díky Lenka
vypnout a znovu zapnout mobil jsi zkoušela? restartovat router. Víc mě nenapadá ![]()
Mě se te stalo taky, telefon se mi vybil a pak nefungoval internet, pomohlo restartovat. Jinak ti mužu říct že já s ním teda spokojená nejsem.
tak ja mam samsung galaxi teprve týden a supr,nemám problem
a bez sim karty jak hračku? tomu nerozumím to si si ho porizovala jen jako hračku? ![]()
Tak toto se mi nestalo teda.. též jsem připojená doma na wifinu..Zkoušela si tam dát simku? Já teda nevím jak ses tam bez simky připojila přes gmail
- tomu zas tak nerozumím, ale zkusila bych si normálně nastavit účet se simkou.. ![]()
@Laya píše:
Mě se te stalo taky, telefon se mi vybil a pak nefungoval internet, pomohlo restartovat. Jinak ti mužu říct že já s ním teda spokojená nejsem.
Proč s ním nejsi spokojená? Já teda ve směs jen píšu a volám, fotím, na net chodím jen zřídka,tak mi to je jedno jaký telefon, ale tenhle mi přijde celkem ok.. co se ti na něm nezdá? ![]()
Co mi hodně vadí je baterka, vydrží dva dny. Teď jsme byli mimo republiku, vůbec mi tam nešla dát jiná síť no prostě si na něj nějak nemůžu zvyknout
@Laya píše:
Co mi hodně vadí je baterka, vydrží dva dny. Teď jsme byli mimo republiku, vůbec mi tam nešla dát jiná síť no prostě si na něj nějak nemůžu zvyknout
Tak to asi záleží jak moc si s ním hraješ.. nabíjela jsem v úterý v poledne a mám ještě půl baterky..Ale nehraju si s ním moc.. pár hovorů, pár smsek, pár fotek.. jinak všechno vyřídím na pc.. ale zrovna ta baterka by mi nevadila ani kdybych si s tím hrála více a vybila se dříve, jsem zvyklá nosit nabíječku stále sebou (když jdu někam dál) kdyby náááhodu něco ![]()
Aha
no manžel ríkal na tuhle značku že to mas víc než mobil je to napul jak počítač a ma hodne aktivit,nebo jak to ríct tak je jasne že baterka nevydrží dlouho,
a ješte ak nechávaš zaplej net na mobilu, ![]()
Ahoj, taky mě ze začátku zlobil, poradili mi, že mám dát tovární nastavení a zas funguje normálně ![]()
A pokud jde o baterku…no, mě vydrží tak den, ale je to hlavně kvůli tomu, že v něm mám hromadu aplikací a všechno to hrozně žere…Ale už jsem si na to zvykla a je třeba super i ten kabel do pc, takže ho můžeš nabíjet v pohodě i bez nabíječky. A jinak musím říct, že svůj první SG Ace jsem ztratila a byla jsem z toho strašně smutná, sic jsem na něj zpočátku nadávala,ale dneska bych ho navyměnila
Úplně žeru ten jeho zadní kryt ![]()
Díky za reakce, já zatím nemám odvahu tu simku přehodit a používat jako telefon, tak to odkládám no
… Ale jinak ten telefon normálně fungujei bez simky jen nemůžeš volat
…
Jinak restartovám samozřejmě byl ![]()
@calli píše:
A pokud jde o baterku…no, mě vydrží tak den, ale je to hlavně kvůli tomu, že v něm mám hromadu aplikací a všechno to hrozně žere…Ale už jsem si na to zvykla a je třeba super i ten kabel do pc, takže ho můžeš nabíjet v pohodě i bez nabíječky. A jinak musím říct, že svůj první SG Ace jsem ztratila a byla jsem z toho strašně smutná, sic jsem na něj zpočátku nadávala,ale dneska bych ho navyměnilaÚplně žeru ten jeho zadní kryt
Ty mas ten kvítkovanej?
no ja sem ho taky nechtela ale jak ho mám su spokojená
lepší než nokia ![]()
Já ho žeru celý, mám bílý s kytičkama a jestli ho budu muset vrátit tak to obrečim ![]()