Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ahoj holky, prosím, za kolik je tak optimální koupit nošený Didymos limitku?
Všude ctu, jak sezenu noseny satek za tisícovku, ale jaksi nikde nic takového nevidim
diky moc
@petulatko píše:
Ahoj holky, prosím, za kolik je tak optimální koupit nošený Didymos limitku?
Všude ctu, jak sezenu noseny satek za tisícovku, ale jaksi nikde nic takového nevidimdiky moc
TO je těžký odpovědět
Záleží, co to je, některé limitky sjou k prdu, jiné se považovaly za poklady a prodávaly se i dráž než nové ![]()
@Baba píše:
TO je těžký odpovědětZáleží, co to je, některé limitky sjou k prdu, jiné se považovaly za poklady a prodávaly se i dráž než nové
ha, aha
A ty vlnky od Didymos? To jsem taky našla, ty by se mi líbily, ale paní prodává za 2,5tis
To je ok?
@petulatko píše:
ha, ahaA ty vlnky od Didymos? To jsem taky našla, ty by se mi líbily, ale paní prodává za 2,5tis
To je ok?
Ktery vlnky?
Tech je taky moc.
@Baba píše:
Ktery vlnky?Tech je taky moc.
jeezis, takový cerveny
To asi nestačí, ze?
Dívala, koukala jsem i na mmb a nic moc jsem tam nenašla, ale možná blbe hledam.
Tyhle?
http://www.nosenideti.cz/…lny-cervene/
I kdyby to byla sestka, tak mi to prijde moc, satky z druhe ruky sly s cenama dolu
Granátové vlny? Mně Vlny nepřišly moc nosné, ale to je věc názoru. Můžeš zkusit smlouvat, cena mi připadá dost vysoká, nevzpomínám si, že by byly některé Vlny vysloveně zázrak.
@Baba @Terem Ano, to je on. A tak muzu se zeptat, je lepší vzít tento noseny, nebo byste vzaly raději novy Storchenwiege s proužky? Ja už jsem pochopila, ze tyhle dve značky jsou jako asi nejlepší, ale porad je tam dost cenový rozdíl, coz nechápu proč.
Mne teď přišlo, že šátky šly cenově zase nahoru. Loni jsem třeba vůbec nemohla prodat bavlněné indio za 1600 a teď jsou zase okolo 2.
Vlny jsou vzdušné, ale málo nosné. (jako na těžké batole nebudou)
@Anielka píše:
Mne teď přišlo, že šátky šly cenově zase nahoru. Loni jsem třeba vůbec nemohla prodat bavlněné indio za 1600 a teď jsou zase okolo 2.Vlny jsou vzdušné, ale málo nosné. (jako na těžké batole nebudou)
Dekuju, já bych ho právě chtela hlavne na teď (mala má tři měsíce), pak mam jeste Sanami a hlavne manduku, az bude lozit a tak. Ale teď mi ta manduka nesedí, i starší jsem nosila v šátku tak do 9mes, az pak manduku.
@petulatko píše:
Dekuju, já bych ho právě chtela hlavne na teď (mala má tři měsíce), pak mam jeste Sanami a hlavne manduku, az bude lozit a tak. Ale teď mi ta manduka nesedí, i starší jsem nosila v šátku tak do 9mes, az pak manduku.
Jaky mas sanami? To si zas myslím, že vlny budou nosnejsi. Na 3m budou určitě výborné, ale asi se dají sehnat levněji, ale teď v lete jsou hodně žádané
@Tamtama píše: Ženy, jdu si pro radu.. Malému je 5 týdnů a nedaří se mi ho do vertikalu narovnat, pořád je nakrivo.. On je teda krivy i v postýlce.. Ale je vyloženě nosici typ, tak bych ráda začala..
http://www.ceskatelevize.cz/…-na-miminka/
ja jsem se učila podle toho videa, přijde mi lepsí než youtube