Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5883
16.8.14 16:25

Zkus se podívat na video www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.14 10:55

Ahoj holky, prosím, za kolik je tak optimální koupit nošený Didymos limitku?
Všude ctu, jak sezenu noseny satek za tisícovku, ale jaksi nikde nic takového nevidim :D diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.8.14 11:06
@petulatko píše:
Ahoj holky, prosím, za kolik je tak optimální koupit nošený Didymos limitku?
Všude ctu, jak sezenu noseny satek za tisícovku, ale jaksi nikde nic takového nevidim :D diky moc

TO je těžký odpovědět :nevim: Záleží, co to je, některé limitky sjou k prdu, jiné se považovaly za poklady a prodávaly se i dráž než nové :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.14 11:26
@Baba píše:
TO je těžký odpovědět :nevim: Záleží, co to je, některé limitky sjou k prdu, jiné se považovaly za poklady a prodávaly se i dráž než nové :jazyk:

ha, aha :D A ty vlnky od Didymos? To jsem taky našla, ty by se mi líbily, ale paní prodává za 2,5tis 8o To je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.8.14 11:42
@petulatko píše:
ha, aha :D A ty vlnky od Didymos? To jsem taky našla, ty by se mi líbily, ale paní prodává za 2,5tis 8o To je ok?

Ktery vlnky? :D Tech je taky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.8.14 11:43

Na Noseni deti si se divala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.14 11:47
@Baba píše:
Ktery vlnky? :D Tech je taky moc.

jeezis, takový cerveny :D :D To asi nestačí, ze?
Dívala, koukala jsem i na mmb a nic moc jsem tam nenašla, ale možná blbe hledam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.8.14 12:21

Tyhle?
http://www.nosenideti.cz/…lny-cervene/
I kdyby to byla sestka, tak mi to prijde moc, satky z druhe ruky sly s cenama dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
17.8.14 13:11

Granátové vlny? Mně Vlny nepřišly moc nosné, ale to je věc názoru. Můžeš zkusit smlouvat, cena mi připadá dost vysoká, nevzpomínám si, že by byly některé Vlny vysloveně zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.14 13:55

@Baba @Terem Ano, to je on. A tak muzu se zeptat, je lepší vzít tento noseny, nebo byste vzaly raději novy Storchenwiege s proužky? Ja už jsem pochopila, ze tyhle dve značky jsou jako asi nejlepší, ale porad je tam dost cenový rozdíl, coz nechápu proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.14 13:55

@Baba jo a je to velikost sest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.8.14 14:05

Mne teď přišlo, že šátky šly cenově zase nahoru. Loni jsem třeba vůbec nemohla prodat bavlněné indio za 1600 a teď jsou zase okolo 2.

Vlny jsou vzdušné, ale málo nosné. (jako na těžké batole nebudou)

• Citovat
  • Upravit
1716
17.8.14 14:57
@Anielka píše:
Mne teď přišlo, že šátky šly cenově zase nahoru. Loni jsem třeba vůbec nemohla prodat bavlněné indio za 1600 a teď jsou zase okolo 2.Vlny jsou vzdušné, ale málo nosné. (jako na těžké batole nebudou)

Dekuju, já bych ho právě chtela hlavne na teď (mala má tři měsíce), pak mam jeste Sanami a hlavne manduku, az bude lozit a tak. Ale teď mi ta manduka nesedí, i starší jsem nosila v šátku tak do 9mes, az pak manduku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.8.14 15:15
@petulatko píše:
Dekuju, já bych ho právě chtela hlavne na teď (mala má tři měsíce), pak mam jeste Sanami a hlavne manduku, az bude lozit a tak. Ale teď mi ta manduka nesedí, i starší jsem nosila v šátku tak do 9mes, az pak manduku.

Jaky mas sanami? To si zas myslím, že vlny budou nosnejsi. Na 3m budou určitě výborné, ale asi se dají sehnat levněji, ale teď v lete jsou hodně žádané

• Citovat
  • Upravit
2760
17.8.14 15:47
@Tamtama píše: Ženy, jdu si pro radu.. Malému je 5 týdnů a nedaří se mi ho do vertikalu narovnat, pořád je nakrivo.. On je teda krivy i v postýlce.. Ale je vyloženě nosici typ, tak bych ráda začala..

http://www.ceskatelevize.cz/…-na-miminka/
ja jsem se učila podle toho videa, přijde mi lepsí než youtube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí