Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
13.8.15 22:17

@aprilatko nový cairo v šestce by stál 1770,– solsbury 2380,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.8.15 06:25

@agy holky dekuji za rady, asi pujdu do toho vatanai, ikdyz nevim jestli ten hoppediz neni nosnejsi, nikde jsem nenasla gramaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.8.15 17:24

Ahojte maminky,
chtěla jsem se zeptat, jaký šátek pořídit, aby nebylo třeba ho zanášet… Mám ještě totiž syna 16m a když si menšího (1m) navážu, tak se mi pár pohybech zase povolí. Mám teda little frog. Nechtěla jsem ze začátku kupovat zbytečně drahý šátek, protože jsem netušila, že se v něm malému přemýšlím nad oschou nebo didymosem. Máte nějaaký tip. Cenově mi to je asi jedno… :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.8.15 23:18
@Ťuhík píše:
Ahojte maminky,
chtěla jsem se zeptat, jaký šátek pořídit, aby nebylo třeba ho zanášet… Mám ještě totiž syna 16m a když si menšího (1m) navážu, tak se mi pár pohybech zase povolí. Mám teda little frog. Nechtěla jsem ze začátku kupovat zbytečně drahý šátek, protože jsem netušila, že se v něm malému přemýšlím nad oschou nebo didymosem. Máte nějaaký tip. Cenově mi to je asi jedno… :) Děkuji

Super je třeba Didymos Lisca. je krásně měkkoučký a zároveň nosný. Mohla bys ho použít pro oba, jak pro malé miminko, tak pro větší dítě. A mně strašně vyhovuje Yaro, bavlněné, byl krásně měkký už od začátku. Kdybys měla zájem, mám na prodej Liscu Grigio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
7.9.15 15:17

@CokeLady Co půjčit nositko od někoho??? Skaldino, KiBi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
7.9.15 15:30

@CokeLady spis nositko jako Kibu, Tula.
Satek jedine s vyssi gramazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
26.9.15 12:23

Máte někdo zkušenost s nosítky Love Carry??? :nevim: :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
26.9.15 13:34

@Ringle Ahoj,mam satkove mei tai a dobry, jen je na vetsi deti..od cca4 mesicu, pokud chce vedet vic pojd k nam do fcb skupinky Nosime deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.9.15 12:05

Ahoj holky. Budu zřejmě pouštět tento úžasný šátek. Jde o Ellevill Zara Trigreen, velikost 7, 100% vysoce kvalitní organická bavlna. Byl to můj MH, je parádní, není to snadné rozhodnutí, ale musí do světa.. Z finančních důvodů, jsem samoživitelka a nyní mám velký výdaj, prodávám víc věcí. Šátek je objednávaný v lednu 2015 přímo z Norska. Cena 2800Kč (+pošta). Byl by zde zájem? Inzeruji i na specializovaných stránkách a fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
30.9.15 18:06

Ahoj holky, asi uz tu podobna otazka bude, ale jsem na mobilu a nemam nervy to dohledavat. Mam 6ti tydenni mimco a s satkovanim jsem uplny novacek. Parkrat jsem malou uvazala do kolebky a to krasne spinkala, ale ted mi ortoped rekl, ze mam davat siroke baleni kvulickyclim anebo nosit ve vertikalu. Tak jsem to dnes zkusila, uvaz se mi myslim povedl dle youtube navodu, ale mala se z satku snazi jakoby vyskocit…peruje nozkama a opira se mi rukama o hrudnik, tudiz se zaklani a hlavicka ji tam pak poradne nedrzi…mate pro me prosim nejake tipy jak na to? Nema byt treba ten satek jeste vic dotazeny? Zase nechci aby tam byla nejak priskrcena, tudiz jeste vic na*rana. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
30.9.15 18:27
@Terka1603 píše:
Ahoj holky, asi uz tu podobna otazka bude, ale jsem na mobilu a nemam nervy to dohledavat. Mam 6ti tydenni mimco a s satkovanim jsem uplny novacek. Parkrat jsem malou uvazala do kolebky a to krasne spinkala, ale ted mi ortoped rekl, ze mam davat siroke baleni kvulickyclim anebo nosit ve vertikalu. Tak jsem to dnes zkusila, uvaz se mi myslim povedl dle youtube navodu, ale mala se z satku snazi jakoby vyskocit…peruje nozkama a opira se mi rukama o hrudnik, tudiz se zaklani a hlavicka ji tam pak poradne nedrzi…mate pro me prosim nejake tipy jak na to? Nema byt treba ten satek jeste vic dotazeny? Zase nechci aby tam byla nejak priskrcena, tudiz jeste vic na*rana. :mrgreen:

V kolibce se uz nedoporucuje nosit.
Nosit ve verzikalu je lepsi nez siroke baleni.
Jinak urcite kriz s kapsou uvnitr a vic dotahnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.11.15 14:14

Zdravím Vás. jsme tu nová a můj dotaz na Vás zkušené šátkařky zní : měly jste pak problém s ukončením šátkování?
Mám mi týdenní mimink které je hodně plačící. Přes den toho moc nenaspí a v noci taky žádná sláva. Hlavně mu trvá než zaspí a spánek je povrchní vše ho hned vzbudí. Před týdnem jsem začla šátkovat. :-). V tom se mu líbí za chvilku v šátku zaspí. vydrží v něm spát i 4 hodinky. Ale všichni mi říkají že si na to zvykne a pak ho budu muset nosit i když bude mít třeba rok aby zaspal nebo se uklidnil. a jak děláte to když Vám zaspí v šátku třeba večer a chcete ho dát do postýlky? mě se zachvilku co ho položím probere ikdyž mu nechám ten šátek zmuchlaný na něm :-) Poprosím o Vaše zkušenostiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
9.11.15 16:44
@Cipka píše:
měly jste pak problém s ukončením šátkování?
žádný problém
@Cipka píše:
Ale všichni mi říkají že si na to zvykne a pak ho budu muset nosit i když bude mít třeba rok aby zaspal nebo se uklidnil.

když bude spát v kočáru, taky si zvykne :nevim: nevidim rozdíl

Odložení spícího mi procházelo jen do hacky (závěsné houpací postýlky). Večer jsem uspávala kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
9.11.15 16:56
@Cipka píše:
Zdravím Vás. jsme tu nová a můj dotaz na Vás zkušené šátkařky zní : měly jste pak problém s ukončením šátkování?
Mám mi týdenní mimink které je hodně plačící. Přes den toho moc nenaspí a v noci taky žádná sláva. Hlavně mu trvá než zaspí a spánek je povrchní vše ho hned vzbudí. Před týdnem jsem začla šátkovat. :-). V tom se mu líbí za chvilku v šátku zaspí. vydrží v něm spát i 4 hodinky. Ale všichni mi říkají že si na to zvykne a pak ho budu muset nosit i když bude mít třeba rok aby zaspal nebo se uklidnil. a jak děláte to když Vám zaspí v šátku třeba večer a chcete ho dát do postýlky? mě se zachvilku co ho položím probere ikdyž mu nechám ten šátek zmuchlaný na něm :-) Poprosím o Vaše zkušenostiti.

To samé bys mohla říct lidem, kteří dítě uspávají v autě, udrncáváním v kočárku apod. S ukončením šátkování jsem neměla žádný problém. Malé dítě je rádo u maminky v šátku, postupně si ale začne říkat o víc prostoru. Nakonec šátek slouží jenom jako „dopravní prostředek“ A pak už ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.1.16 09:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat