Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Monique: já mám vlastně všechny šátky z druhé ruky. Na ND je i diskuse: Odkazy na šátky z druhé ruky, tam bych se nakupovat nebála, fakt ne, nemůžu říct nic negativního. Navíc jsou šátky hezky zanošené
A rubín-mandarinka je moooc hezký. Já jsem taky ujetá na červenou, ale mám i modrý a proužkatý šátek ![]()
Cappy: ty jsi prostě blázen, já jsem taky ujetá na pořádek, ale jako na svinčík, rohlík taky nechám rozdrobit, pak vysaju
Ale prádlo je děs běs…
Holky, mluvily jste tu o sušičce, jakou máte a jak jste spokojené. Čekáme, až klekne pračka (nám nebo někomu v rodině) a chystáme se koupit novou pračku a sušičku. Teď mám pračku plněnou zvrchu a sušička by nebyla kam dát…
Ginche: v sedačce malá nikdy neřvala, pokud jsme necestovali moc dlouho… Ale už je ve velké, chce to asi jenom zvyk. A jezdíš s ní vzadu?
Lentilka: díky, tak jestli budeš mít chvilku, jsem nato náhodou narazila na youtube ![]()
Cappy mas recht. Od te doby co nosim, mam pocit, ze sme si jeste bliz a lip rozpoznavam, co si zada prdolka malinka. Predtim to bylo fakt krusne…navrat z porodky horor…a ted mame 3m a zacina byt mnohem lip ![]()
Momique: myslím, že všechny šátky ony sběratelky unosí, právě i kvůli tomu, že to ladí s oblečením
Já ukazuji některé komínky manželovi, aby viděl, že 4 šátky jsou fakt málo ![]()
Saxano manzel ridi a ja sem s ni vzadu. Ted si delam ridicak a zacinam se bat, jak pak budu jezdit s rvoucim diteme vzadu ![]()
Mame pracku se susickou Hotpoint Ariston a spokojenost velika.
Příspěvek upraven 14.02.10 v 19:47
Saxana - já mám sušičku AEG lavatherm 59840 a jsem spokojená moc. Nežere tolik elektřiny jako jiné sušičky. Ale zas je tam jiná cena no. Ale když jsem to počítala tak do 5 let by s emi ta investice do drahžší měla vrátit… otázkou je zda vůbec tak dlouho bude fungovat ![]()
Chuanitka: a jak moc chodíš po vesnici ven s šátkem? Já teď kor v zimě v podstatě vůbec, to jdeme na boby nebo procházku. Když jdeme do města, tak tedy šátek. Tak nějak mi přijde, že tady není kam chodit
A sama do lesa se bojím, kdyby se mi něco stalo nebo tak…
Ginche: no já řidičák mám, ale nějak neřídím, budu se muset zase rozjezdit a na léto plánujeme koupi druhého auta, ono je to tady na vsi fakt potřeba…
Saxano my bydlime autem kousek za Prahou a nas zivot je tam, tak ho velmi nutne potrebuju. Tady na vesnici sem fakt sama a nekdy je mi dost smutno, sem hodne spolecenska. Pracovala sem jako lektorka aj ve firmach, ucila sem i cizince a byla sem furt v kontaktu, ted je to na hlavu ![]()
Ginche: plně tě chápu, já jsem zase učila kytaru a němčinu, tedy jako vedlejšák. Byla jsem pořád mezi lidma. Pak jsme se odstěhovali sem (postavili jsme baráček) a první měsíce byli strašné, ale je tady plno maminek s dětma, těším se na jaro, až všichni zase vylezou
Ještě by tu mohl být někdo podobně laděný jako já a budu spokojená ![]()
Saxano tady va satelitu je v kazdem baraku mimco, ale lidi sou to divni
tak snad s jarem se budou i lepe navazovat kontakty.....ja vsechny zdravim a rada si pokecam a nejvic me nase… kdyz nejaka nadhera projde bez hlesnuti ![]()
Jo a jeste divne cumi na me s satkem.....je jednou sem tu potkala nejakeho tatuldu s nositkem......byl to anglican. Tak sem aspon osvezila jazyk ![]()
susicku mam aeg lavatherm 56840, takze o tridu niz jak Monique, jsem spokojena, obsluha jednoducha. A pracku electrolux, takze vlastne jedna firma
Notak jsem koukla na novou kolekci ZARA a já si nemůžu vybrat
ale určitě něco ze ZARY to bude moc se mi líbí TRIgreen a ze staré kolekce candy
Monique1 píše:
Notak jsem koukla na novou kolekci ZARA a já si nemůžu vybratale určitě něco ze ZARY to bude moc se mi líbí TRIgreen a ze staré kolekce candy
TriGreen
Dobrý výběr, já už kvůli tomuhle šátku pomáli ani nespím, jak se na něj těším ![]()
pomalu začínám chápat proč mají lidi tolik šátků… ale TRIgreen ![]()
Musím uznat že se jim moc povedl… nevíš kdy bude k dostání u nás? u nich v norsku v bude od úterý…