Scéna u babičky na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.12.20 17:06

@cecetka Tchýně říkala, ať s tím počká. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26872
26.12.20 17:07

No tak uz se stalo :,( S dcerkou to prober, jste ted doma samy, tak si popovidejte. Zkuste si to vysvetlit, je skoda si takto zkazit Vanoce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76880

Tak za prvé je vinna babička, když zve pro vás cizí lidi na dobu, kdy si máte rozdávat dárky :zed: :zed: to je nepochopitelné

• jak jsi se měla zachovat ty, aby to bylo správné? no vlastně nevím,

ale chudák tvá dcera, když jsi ji stáhla domů - a když už jste jely domů, měl jet i manžel, tím že tam zůstal tak to celé už pokazil úplně
kdyby odjel také, tak by babička možná pochopila, že to byl hodně špatný nápad ty lidi zvát, tak teď vypadáš blbě ty - no nevím, v podstatě to nemá dobré řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11250

Promiň, ale dle mě je chyba u tchýně, to je jak kdybys tchýni pozvala na 12 na oběd a místo toho sis do 3 povídala u kafe s kamarádkou a nechala jsi ji čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5718
26.12.20 17:08

Mně přijde v téhle době nevhodná i návštěva tchýně, ale budiž, je to nejbližší rodina. Ale aby tam tchýně na dobu vaší návštěvy pozvala ještě někoho jiného? Já fakt zírám, jak jsou lidi nezodpovědní.
Jinak tedy nechápu, proč jste holku nenechali rozbalit dárky pro ní. Jistě by tam měla nějakou hračku, zabavila se a vše by bylo v pohodě.
No a žes ji naložila do auta a odvezla? A manžel tam zůstal? Zbytečná scéna…Ale zas nestřílí se z toho, tak se uklidni, bude to zas dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.12.20 17:09

Já bych nechala dceru ať si dárky rozbalí dospělí jste v klidu mohli " kafrat" nemám teda zkušenost s dětma co jsou starší než batolecím věk. Tak nevím jaké jsou nároky.

• Citovat
  • Upravit
76880
@Anonymní píše:
Dceru za nedočkavost.

ale ona za nic nemůže, je to dítě, babička to celé udělala necitlivě a hloupě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

Podle ne jsi mela poprosit babicku o vyndani darku pro dceru… chapu, ze deti pak chteji sdilet radost z darku a je lepsi mit klid pro navstevu. Ale dcera za nic nemuze :nevim: ja jsem taky protivna, kdyz se na neco tesim a ono to neklapne. Sice vse racionalne chapu, ale treba nas.rana jsem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65275
26.12.20 17:10
@Lil Kitkatt píše:
Mně přijde v téhle době nevhodná i návštěva tchýně, ale budiž, je to nejbližší rodina. Ale aby tam tchýně na dobu vaší návštěvy pozvala ještě někoho jiného? Já fakt zírám, jak jsou lidi nezodpovědní.
Jinak tedy nechápu, proč jste holku nenechali rozbalit dárky pro ní. Jistě by tam měla nějakou hračku, zabavila se a vše by bylo v pohodě.
No a žes ji naložila do auta a odvezla? A manžel tam zůstal? Zbytečná scéna…Ale zas nestřílí se z toho, tak se uklidni, bude to zas dobré ;)
Četla jsi, že babička nechtěla? Těžko rozbalovat dárky od ní, když to teď nechce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.12.20 17:11
@Anonymní píše:
@cecetka Tak dárky tam byly pro všechny, i pro ni… prostě bychom si rozdávali a návštěva by se na nás dívala? Ani tchýně nechtěla, aby se to rozdávalo. Já vím, že je to blbé - mi o ty dárky nejde, ale vysvětlete to děcku, které se těšilo, že. I když je jí 10 a měla by mít rozum. Vynadala jsem jí, ale teď, jak se mi to pomalu rozleželo, tak jsem trochu naštvaná i na tchýni. Stalo se to ve 14h a návštěva tam ještě je ( volala jsem manželovi, abych zjistila rozsah ostudy). Já nevím, jak si to babička představovala a strašně mě mrzí, že se to tak vyhrotilo.

Tak babicka je dost mimozni, sezvat si tam navstevu casove tak blbe, ze rodina nema ani cas si rozbalit darky. Minimalne tomu diteti jste meli dovolit vzit si a rozbalit jeji darky. Taky by ne zajimalo, co tak strasneho dcera provedla, ze musela jet s tebou hned pryc. :roll:
A navsteva he teda tajy dost mimo, kdyz vidi, ci (neumyslne) jejich pritomnost zpusobila a v kludu si tam 3h vydrepava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.20 17:12
@Anonymní píše:
Anonymně, vůbec jsem nezvládla situaci. Nikdo z nás.Co se stalo? Byli jsme domluveni s tchýní, že u ní dnes odpoledne oslavíme Vánoce, posedíme, rozdáme si dárky. Dcera se strašně těšila. Je jí 10, podotýkám, žádné batole není, aby se nedokázala ovládnout. Jenže k mamce přišla návštěva - pro nás nečekaná, mysleli jsme že si to oslavíme v klidu, ona ji zvala (samozřejmě má na to právo, to je jasné!). No jenže dcera se tak strašně těšila na dárečky, že začala otravovat ( kdy už to bude a tak). Jenže v přítomnosti návštěvy se prostě nehodilo si rozdávat dárky. I když desetiletá, dcera to prostě nějak nepobrala. Tak jsem ji naložila do auta a odvezla, ale i tak ostuda veliká. Nezvládla to ona, protože se chovala jak rozmazlenec, nezvládla jsem to já ( jsme doma, manžel tam zůstal). Nevím, co mám dělat. Uvažuju, jestli nebylo špatně i zvát návštěvu, když jsme měli slavit spolu. Je mi z toho blbě, absolutně zkažený den. Vůbec nevím, jak se k tomu celému postavit.

Podělal to manžel! Měl se vás zastat. Na co je takovej chlap, co se neumí ani postavit vlastní mámě, nechá tě odjet a sám tam sedí jak pecka?

U mě by tím skončil! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
26.12.20 17:12
@Anonymní píše:
Dceru za nedočkavost.

Chudák dítě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.12.20 17:13

Já třeba tvou dceru chápu je připravena na to že jedete na dárky za babičkou a tam nějaký lidi ani se jí babča nevěnuje neb tam má jinou návštěvu.. nevím no co od 10 letého dítěte přesně můžete očekávat to je jaká 3 nebo 4 třída?

• Citovat
  • Upravit
9918

Na vine je podle me tchyne. kdyz uz si tam musela pozvat cizi navstevu, tak proste mela dceri dovolit si ty darky rozbalit.
Proboha, vzdyt je to dite a jsou Vanoce! Co je to za divnou rodinu? A manzel se vas taky nezastane? Priste bych se jim na to vykaslala., at si darky strci nekam a radsi bych vzala dceru na prochazku do prirody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29649
@Anonymní píše:
Anonymně, vůbec jsem nezvládla situaci. Nikdo z nás.Co se stalo? Byli jsme domluveni s tchýní, že u ní dnes odpoledne oslavíme Vánoce, posedíme, rozdáme si dárky. Dcera se strašně těšila. Je jí 10, podotýkám, žádné batole není, aby se nedokázala ovládnout. Jenže k mamce přišla návštěva - pro nás nečekaná, mysleli jsme že si to oslavíme v klidu, ona ji zvala (samozřejmě má na to právo, to je jasné!). No jenže dcera se tak strašně těšila na dárečky, že začala otravovat ( kdy už to bude a tak). Jenže v přítomnosti návštěvy se prostě nehodilo si rozdávat dárky. I když desetiletá, dcera to prostě nějak nepobrala. Tak jsem ji naložila do auta a odvezla, ale i tak ostuda veliká. Nezvládla to ona, protože se chovala jak rozmazlenec, nezvládla jsem to já ( jsme doma, manžel tam zůstal). Nevím, co mám dělat. Uvažuju, jestli nebylo špatně i zvát návštěvu, když jsme měli slavit spolu. Je mi z toho blbě, absolutně zkažený den. Vůbec nevím, jak se k tomu celému postavit.

Měla jsi vzít dceru ven na procházku a vysvětlit si to venku, že počkáte až návštěva odejde, že potom se bude rozbalovat, že by to bylo nevhodné, aby tam na Vás koukali. To by pochopit mohla a nedošlo by ke scéně, že jí odvezeš. Venku by ze sebe dostala emoce. Někdy se to nepovede. A stane se, že přijde i nečekaná návštěva. Jednou takhle u našich chodili přát taťkovi k svátku, nejdříve kamarád, pak příbuzný a jedna návštěva střídala druhou. Holky měly také něco slíbeného od mamky a pořád se chodily ptát, zda tam návštěva je. Naštěstí jsme je poslaly si hrát do jiné místnosti a do jiného patra. Já tam také neseděla s jinou návštěvou, takže to nebylo trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí