Scéna u babičky na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4126
28.12.20 16:44
@Janasas píše:
MOžná jsem to přehlédla, ale proč jste teda odjeli.. Jako chápu, že v té chvili byla holka nervozni chtěla dárky, což naprostou souhlasím tady se vším co se psalo, ale jako asi mě by nenapadlo, takto utéct s holkou a vlastně v té chvilí ji to dát za vinu..¨O jakém čase se bavíme, kdy čekala, půl hodiny, hodinu, 3 hodiny..
Já bych asi zkusila dítě vzít bokem a zkusila bych ji vysvětlit, že se počkat, že babička chce rozdát dárky od Ježíška až po návštěvě.. ale jak píšu záleži na čase. Myslím, třeba do hodiny, by to mohla zvládnout 10 letá, nějaký dvouhodinový tříhodinový sedánek, je dost.

Myslím, že zakladatelka psala, z přišlo ve dvě, pak někdy mezi tím odjela a v půl seste psala, že tam návštěva stále je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
28.12.20 18:42

@Nicole 1234 to jsem přehlédla, tak to je opravdu od tchýně docela,, nevhodné..
Já si říkala jeslti se řeší hodinka to b y bylo zase divné, že by už teda nevydržela a, hned nějak to hrotit a odjíždět, a le jestli takto, tak to opravdu tchýně nedomyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.12.20 19:11

A já to moc nechápu.. To jako v deseti letech uděalá scénu, že si TEĎ nemůže rozbalit dárky? Nebo jinak nechápu ten problém 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.20 19:59
@Anonymní píše:
@PeBa12 @Darkandeep No odvezla, protože už s tím docela otravovala, i před návštěvou. Chovala se jak hajzlík a ne, fakt ani po upozornění nějak nepobrala, že dárky se rozbalí až POTOM ( ale nikdo nevěděl, kdy přesně potom).

Já být tou návštěvou, tak bych vypadla. Přišlo by mi trapné překážet rodině. To babi trochu prokoučovala zvát návštěvu, když pozve mladé s vnučkou. I když je jí deset, je to pořád dítě, takže logicky se těšila na dárečky. Neříkám, že by nemohla vydržet nějakou dobu, ale víc než hodinu by mi to už přišlo nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.20 20:15
@divine woman píše:
Tak to Covida můžete chytit znova. Imunita je pouze na 3 měsíce. Jak každého pozitivního upozorní hygiena. A pořád jsi nám nenapsala, kdo byla ta další vzácná návštěva.

Mě hygiena neupozornila, že imunita je na tři měsíce. Ani manžela. Vím to z médií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.20 20:24
@Kelsey píše:
My jsme dneska dojeli k rodicum na Vanoce. Tady me deti zjistili, ze zadne darky nebudou a momentalne nedostanou. Protoze je ma u sebe a mela je privezt moje sestra. Stalo se co si nikdo nepreje, ze ceka na testy. Situace nevypada moc dobre. Pokud se tady zacnu hroutit, byt nervni, lamentovat nebo co. Jak myslis, ze zareaguji deti? Udelaji to stejne. Proste bylo nutne vysvetlit, ze se nic nedeje. Nejdulezitejsi je, at je teta zdrava.
I kdyby je dovezla na Velikonoce nebo v lete.
Taky se musi ucit, ze maji byt trpelivi.

To je ale trochu jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21406
28.12.20 21:30
@Anonymní píše:
Cha… Nikdy k nám nechodí. Zvali jsme ji na Štědrý den - ne, nechtěla. Ale do kostela ji musel manžel večer vézt. 8o

Tchyne nema rada, kdyz neco neni podle ni, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí