Schizoidní manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
28.3.14 09:08

Psala jsem to výše, u psychologa jsem byla, ten mi to řekl, odešls jsem, rodina mne nepodržela, matka se celou dobu neozvala, když se stará a postaví dům, tak je v pořádku, nechápe a s náma nežije, mám antidepresiva přechodně, takže to musím zvládnout sama, nikdo mi nepomůže a on to ví a hraje divadlo, protože ví, že je chyba v něm, je to marné, já musím jít a vydržet sama, nikdo mne nepodrží to mám smůlu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.3.14 09:09

@mersi72 Chápu to dobře, že bydlení je tvoje, nikoli společné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.14 09:09

Nezmění a já ho taky nechci ale musím vydržet do května až dcera zmaturuje v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.3.14 09:10
@mersi72 píše:
Dobrý den, máte pravdu, vrátiila jsem se, jelikož jsem odešla z vlastního domu, dcera zůstala s ním, bude letos maturovat, já nezvládla pocit, že jsem je tam nechala, že se o ně nestarám, kdybych byla sama s dětma, tak se nevrátím, jiné řešení tehdy nebylo, celé roky jsem se připravovala, že to udělám, odešla a sama to nezvládla, kdybych odešla s někým, tak mne podrží ale sama to nedala, od října jsem doma, jen spolu bydlíme, v květnu dcera zmaturuje, tak čekám a budu to řešit, ted se mi to potvrdilo podruhé, že to nemá cenu ale musím být silná, stát si za svým ikdyž mne přepadnout výčitky, že jsem měla vydržet, že jsou lidi na tom hůř..ale takvý život není život! Už bych to nikdy neudělala..pryč od takového člověka!

To je těžké. Láska je taková subtilní intimní věc. Pokud tě muž nebije, nepodvádí atd., tak dcera asi nevidí, co tě ve vztahu trápí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.14 09:10

Také mám s touto „povahou“ dítě, po půl roce od narození dcery jsem to vzdala a odešla, nezůstalo totiž jen u psychického týraní..
Pryč od něj!!!

• Citovat
  • Upravit
7569
28.3.14 09:11

@mersi72 tak ho ber jako kus nábytku, neodbytnou součást domácnosti… :nevim:
Starej se o děti domácnost a neber si to všechno osobně, když víš jakej je…
A najdi si třeba milence…no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.14 09:13

Ano je, je to dům, dar od prarodičů ale spolu jsme ho dostavěli, nechci ho ošidit, vyhrožoval mi, že pokud dům prodám za jeho zády, tak mi udělá ze života peklo, jsem blbá já vím, ale nedokážu ubližovat, kvůli dětem jsem to neudělala a šla z vlastního do nájmu, vzala si jen věci blízké, ale už bych to řešila jinak, neodejdu nebo oba dva, dům se prodá a budeme na tom stejně, jenže to vím až ted, že jsem neměla odcházet ale nedalo se to vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.14 09:16

Ano, on mne neoslovuje, já jeho taky ne, žiju si svůj život a nepřipouštím si to, žijeme odděleně, takže se ani nevidíme ale tak dožít nechci a věřím, že bude líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.14 09:17
@mersi72 píše:
Dobrý den, chtěla bych touto cestou slyšet názor na soužití s mužem schizoidní povahy tzv."studený odchov, manželství bez lásky, s mužem, s kterým nejde navázat citový vztah. Děkuji za každý příspěvek, zkušenost.

Ahoj, myslim si, ze mam tohoto muze doma. Precti si tuto knihu a rozhodni se, co chces, je to tam krasne popsane, vsechny moznosti, podle toho, jaka jsi povaha ty. Dale mi hodne pomohl hovor s psycholozkou, ktera mi nastinila moznosti, jak to zvladnout, pokud s nim chci zustat, jinak samozrejme radila, ze se svou povahou, to budu mit tezke. Jsem mozna naivni, ale sla jsem do toho, ze to zvladnu, uz pulroku se mi zije lepe. Dulezite je uvedomit si, ze on neni zly…je proste jen „studeny“…Ale svym zpusobem me ma rad, citim to z nej a musim to tak brat, ze nikdy neuvidim projevy lasky, jak bych je chtela ja.

• Citovat
  • Upravit
30
28.3.14 09:19

To nevidí nikdo, když se chová pěkně ve stylu vše nakoupí, postará se ale je něco jiného, např. když dostanete výpověd a on řekne, neboj, to se nějak udělá než kdyby přišel a obejnul mne a oslovil, on dělá vše jen bez oslovení, dotyků..to nejde nikomu vysvětlit, kdo to nezažil nepochopí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.3.14 09:20

@mersi72 jak peklo??
Tak mu oznam, že se dům prodává - tím pádem o tom ví a není to za jeho zády, dej mu půlku peněz, ty si kup byt a máš to…
Píšeš, že si to nepřipouštíš - správně…
Udělejpár kroků, dotáhn je do konce a bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.14 09:21

Já u toho pana Nováka byla a knihu nemohla sehnat, on mi řekl, jaká je povaha a že mám odejít, prý se k sobě nehodíme, byla jsem tam vloni a od té doby ne ale říkám si, že tam zajdu znovu at mi řekne zase co dál..díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.14 09:25

A já 18 let..ale v jakém stavu, já doted nežiju, jen přemýšlím, jak odejít..ale děti jsou velké tak bude líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.14 09:28

Jo to já vím, pokud to budu ted chtít řešit, tak řeknu, že to opravdu z mé strany nejde, neposlouchat jeho ironické poznámky, stát si na svém, dům se prodá, půl na půl a začít znovu oba stejně, ne že já půjdu a on zůstane, on začal péct buchty, komedie aby všichni věděli jak se stará, hrozné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.14 09:30
@mersi72 píše:
Psala jsem to výše, u psychologa jsem byla, ten mi to řekl, odešls jsem, rodina mne nepodržela, matka se celou dobu neozvala, když se stará a postaví dům, tak je v pořádku, nechápe a s náma nežije, mám antidepresiva přechodně, takže to musím zvládnout sama, nikdo mi nepomůže a on to ví a hraje divadlo, protože ví, že je chyba v něm, je to marné, já musím jít a vydržet sama, nikdo mne nepodrží to mám smůlu!

Měla jsem na mysli docházet k psychologovi pravidelně, zkusit pracovat na tom, abyste nemusela brát antidepresiva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí