Co s šedinami? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
23.1.14 18:27
@K-Black píše:
Já jsem šedivka od nějakých 22 let :roll: je to na prd, nesnáším to :pocitac: barva odrůstá, takže už po třech týdnech to je vidět :zed: těším se že až budu starší tak si nechám celou hlavu šedivou a na krátko :pankac:

Proč až budeš starší, tak si to nech už teď, co ti brání? ;)

Mám známou a ta má šedivý pramínek v ofině snad od patnácti. Tak si ho nechává - teď tedy ve 30 má už šedivý melír a nebarví se - chodí v tom a chlapi se můžou zbláznit, jak se jim to líbí 8o Jenže ona má krásný jemný obličej bez vrásek, ta by mohla chodit i plešatá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.1.14 18:30
@Gina108 píše:
Proč až budeš starší, tak si to nech už teď, co ti brání? ;)Mám známou a ta má šedivý pramínek v ofině snad od patnácti. Tak si ho nechává - teď tedy ve 30 má už šedivý melír a nebarví se - chodí v tom a chlapi se můžou zbláznit, jak se jim to líbí 8o Jenže ona má krásný jemný obličej bez vrásek, ta by mohla chodit i plešatá :think:

no já to mám blbě šedivý, před dvěma lety jsem zkusila uplně nakrátko, a vypadalo to divně, potřebuju zešedivět ještě víc

• Citovat
  • Upravit
43035
24.1.14 10:45

Ja si odrosty dobarvuji doma, koupim jedno baleni barvy a pouziju ho nadvakrat. Ale ja na barvu ke kadernici nechodim, nevim, jestli by to spolu nejak negativne neinterferovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.14 17:08

Platim za kadernici 1700, casteji nez po 3 mes. chodit nechci…;)

• Citovat
  • Upravit
473
19.10.14 22:19

Ahoj, která barva vám nejlépe zakryje šediny a hlavně nejdýl vydrží? Už jsem vyzkoušela spousty barev a přelivů a nic mi pořádně nevydrží, za tři týdny jsou zase vidět :zed: Mám tmavé vlasy, do nějakých melírů nebo světlejších barev se mi nechce. Podle kadeřnice je barvení odrostů po 6. týdnech moc brzo, prý by to chtělo barvu, která mi pořádně chytne, ale značku mi neporadila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.10.14 22:34

Taky mám šediny, a ještě ke všemu mi hrozně rychle rostou vlasy, takže já dobarvuji odrosty častěji, klidně po třech týdnech, protože i když barva drží, vlasy odrůstaj. Snažím se kupovat bezamoniakové barvy, tedy jsou to asi přelivy a používám vždy jen půlku, jen na ty odrosty. Mám tmavě zrzavé vlasy už od dětství, takže nějaký zrzavý odstín. Zkoušela jsem i henu, protože je přírodní, ale bohužel ty šediny tolik nepřekryje. Možná by to chtělo víckrát za sebou :nevim: Jednou za čas použiju barvu na celou hlavu, nejlíp se mi osvědčila Olia myslím od Garnier, vlasy jsou po ní jakoby zdravější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.10.14 22:48
@Gina108 píše:
Proč až budeš starší, tak si to nech už teď, co ti brání? ;)Mám známou a ta má šedivý pramínek v ofině snad od patnácti. Tak si ho nechává - teď tedy ve 30 má už šedivý melír a nebarví se - chodí v tom a chlapi se můžou zbláznit, jak se jim to líbí 8o Jenže ona má krásný jemný obličej bez vrásek, ta by mohla chodit i plešatá :think:

Tak já se rozhodla nebarvit už před dvěma lety a nestat se otrokem zmasírovaným společností a reklamou v televizi. Proč šedivé? Copak řetízek na krku je šedivý? Kdepak, je hezky stříbrný stejně jako moje vlasy. Prostříbřený chlap je taky zajímavý, proč ne žena? Samozřejmě musí být upravená. Není na tom nic špatného a myslím, že nemusíme přece skrývat ať už věk, nebo stříbrné vlasy, ne? Je snad někdo jiný tím, že není obarvený??? Vlasy mám pěkné a silné, nejsou ničím zničené a žádné odrosty mě netrápí. Mimochodem ty odrosty vypadají příšerně, to fakt raději nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
19.10.14 22:49

@delice Děkuju, Oliu vyzkouším, mě štve, že ještě nemám skoro žádný odrosty, ale vždycky mi se mi objeví po pár umytích sem tam třeba 3.cm šedivý vlasy, takže to není odrůstáním, ale barva se mi z nich tak rychle vymyje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.10.14 23:02

@Proto02 Fandím ti, já třeba obdivuji tu političku Táňu Fischerovou, jak se nebarví a přitom je to šik ženská. Ale já ještě nechci přiznat „barvu“ tedy šediny a barvím se. Líbí se mi moje barva vlasů a chci aby taková zatím zůstala. Možná k tomu jednou dojdu a nebudu se s barvama zaobírat. Ale ještě chci působit „mladě“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
19.10.14 23:22

Pouzivam od garnier, jenze mi vlasy rychle rostou..a vzdy par sedin vyleze..
coz me stve, pac je 24 let..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.10.14 23:36
@delice píše:
@Proto02 Fandím ti, já třeba obdivuji tu političku Táňu Fischerovou, jak se nebarví a přitom je to šik ženská. Ale já ještě nechci přiznat „barvu“ tedy šediny a barvím se. Líbí se mi moje barva vlasů a chci aby taková zatím zůstala. Možná k tomu jednou dojdu a nebudu se s barvama zaobírat. Ale ještě chci působit „mladě“. :)

No jo, ale té je, pokud se nepletu kolem 70 :mrgreen: To už mi také bude jedno. Ale ve 40 mít šediny fakt nechci. Mám jeden jediný šedivý pramen vepředu v ofině. A pěkně mě tam štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.10.14 01:11

Tak mně je 41 a nebarvit se, mám hlavu z 99 procent ne šedivou, ale rovnou bílou… Totální ztráta pigmentu, aspoň že obočí tak nedopadlo… :roll: S miminkem v náručí - máme třetí, bych vypadala jak hlídající babička. Šedivět jsem začala hodně brzy - tak kolem 25 let jsem to už přebarvovat musela, ale ještě převládaly ty normální hnědé vlasy. Nadšená z toho nejsem, ale za barvy jsem neskonale vděčná. 8) :) Ještě pamatuju za socíku ten ne-výběr.. a levné malinké skleničky s barvou - buď blond nebo bruneta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.16 12:55

Tak ženy, šedivé/ bílé vlasy mám od 16 ti. Po nehodě jsem se probudila s bílou hlavou. Barvím celý život, každých 14 dní,. K mé smůle, mi tak rychle rostou vlasy. Už mě, to ale nebaví. Vůbec netuším jak to řešit a hledám konečně nějaké dlouhodobé řešení. Jak se zbavit té černé, když nechci ostříhat? :D nějaká rada? Blondýna být nechci. nezná někdo z kadeřnic přípravek, který by sundal tu černou barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.4.16 15:36

Tak to bych taky potřebovala vědět, šedivá jsem cca za 2-3 týdny a barvím si vlasy tmavým kaštanem. Mezi tím jsou ty bílé vlasy jak pěst na oko. Potřebovala bych barvu stáhnout a obarvit nějakou světlejší hnědou, jenže to mi kadeřnice řekla, že bych u ní musela být celý jeden den a ještě neví, jaký by byl při mých dlouhých vlasech výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.5.16 20:38

Asi rok jsem se barvila na černo(svojí barvu mám hnědou), když jsem pak chtěla barvu zesvětlit zpátky na svojí přišel problém. Nejdřív jsem zkoušela zesvětlovač, dopadlo to tak že od kořínků byly vlasy šedé po blond, rezavou a konce pořád černé, takže musela zpátky černá protože s tím nešlo vyjít na ulici - málem mi vypadaly vlasy! 8o Za mě nejlepší způsob je barvit postupně odrosty na nějakou tmavší hnědou aby nebyl tak velký rozdíl, ta už pak jde stáhnout mnohem lépe, trvá to sice dlouho ale lepší způsob neznám alespoň ne ze dne na den, pokud tedy nechcete přijít o vlasy a nebo nechat spousty peněz u kadeřnice. :roll:

Jinak první šediny mám asi od 17 a od 20 už je barvení nutnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková