Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja ti nevim, mam je taky, a bohuzel jen barvit barvit barvit. nemusi to byt cela hlava, ja delam jen to odrostly nahore ![]()
Já šedivím od 22. Teď je mi necelých 30 a hlavu mám šedivější, než moje padesátiletá máma
Co s tím jiného, než barvit, ti neporadím. Ale třeba tě potěší, že je na tom někdo ještě hůř ![]()
@PetiteFillette píše:
Já šedivím od 22. Teď je mi necelých 30 a hlavu mám šedivější, než moje padesátiletá mámaCo s tím jiného, než barvit, ti neporadím. Ale třeba tě potěší, že je na tom někdo ještě hůř
tak tak ja to mam taky tak ![]()
No kdyby nekdo vedel, jak a kde se objednavaji ty rasenky nebo prio.neco lepsiho, budu rada!
Už pár let se barvím, jinak bych byla šedivá. Musím na odrosty chodit co 4 neděle, jinak by to bylo šíleně vidět. Vlasy mám kvalitní, „řasenka“ by to nevyřešila
Taky si myslim, ze rasenka to nezachrani. Co zmena ucesu, aby to nebylo tak videt? Jestli chodis nekam k holicovi, tak by ti mel poradit.
Jsme si nejdřív říkala jaký sediny…no než mi docvaklo že jsou to šediny
![]()
porstě barvit..myslím, že nic jiného nefunguje ![]()
Jsem šedivá od 25ti.. a to mám tmavé vlasy - jediná rada, barvit, barvit, barvit.. a to mi přelivy nechytají.. takže ty šedivá hnízda barvim co 3-4 týdny.. ale jen šediváky. Naštěstí mám takové 3 místa, kde jsou, nemusím barvit celou šíšu ![]()
Je mi 22, kdybych se nebarvila, mám šedivou celou ofinu (ta jediná začala
). První vlas jsem našla v 18…fakt barvit a barvit a něčím pořádným, aby se barva tak rychle nevymejvala.
Já jsem šedivka od nějakých 22 let
je to na prd, nesnáším to
barva odrůstá, takže už po třech týdnech to je vidět
těším se že až budu starší tak si nechám celou hlavu šedivou a na krátko ![]()
Já mám šedých pár chlupů - když si přesuším vlasy, tak to vypadá jak melír, jinak to vidět není, ale taky mě to začíná s. rát. Máte někdo zkušenost s hennou od Lush? Četla jsem na ni dobré reference, že nehází odstíny do zrzava ani do červena. Ale co na ty šediny, jak to chytá? A vymývá se aspoň postupně, nebo jsou odrosty?
@K-Black píše:
Já jsem šedivka od nějakých 22 letje to na prd, nesnáším to
barva odrůstá, takže už po třech týdnech to je vidět
těším se že až budu starší tak si nechám celou hlavu šedivou a na krátko
Proč až budeš starší, tak si to nech už teď, co ti brání? ![]()
Mám známou a ta má šedivý pramínek v ofině snad od patnácti. Tak si ho nechává - teď tedy ve 30 má už šedivý melír a nebarví se - chodí v tom a chlapi se můžou zbláznit, jak se jim to líbí
Jenže ona má krásný jemný obličej bez vrásek, ta by mohla chodit i plešatá ![]()
Je mi 34 a uz mam bohuzel sediny, okolo usi a par nad celem… Mam blond melir, chodim na preliv medenej cca 2,5-3 mesice. Driv mi to ani kadernice nedoporucuje. Alr tim padem uz ty sediny pak ke konci jsou videt, tedy aspon ja je vidim;) Nemate figl? Kdysi jsem slysela o jakesi „rasence“, kterou se to da maskovat… Poradite?