Co s šedinami? :(

Anonymní
23.1.14 16:54

Sediny-co s nimi...?:(

Je mi 34 a uz mam bohuzel sediny, okolo usi a par nad celem… Mam blond melir, chodim na preliv medenej cca 2,5-3 mesice. Driv mi to ani kadernice nedoporucuje. Alr tim padem uz ty sediny pak ke konci jsou videt, tedy aspon ja je vidim;) Nemate figl? Kdysi jsem slysela o jakesi „rasence“, kterou se to da maskovat… Poradite?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1504
23.1.14 16:55

Ja ti nevim, mam je taky, a bohuzel jen barvit barvit barvit. nemusi to byt cela hlava, ja delam jen to odrostly nahore :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
23.1.14 16:58

Dala bych jiny přeliv, který se tak rychle nevymeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
23.1.14 17:00

Jo šediny, si říkám jaké sediny :D

• Citovat
  • Upravit
13943
23.1.14 17:02

Já šedivím od 22. Teď je mi necelých 30 a hlavu mám šedivější, než moje padesátiletá máma :? Co s tím jiného, než barvit, ti neporadím. Ale třeba tě potěší, že je na tom někdo ještě hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.1.14 17:05
@PetiteFillette píše:
Já šedivím od 22. Teď je mi necelých 30 a hlavu mám šedivější, než moje padesátiletá máma :? Co s tím jiného, než barvit, ti neporadím. Ale třeba tě potěší, že je na tom někdo ještě hůř :lol:

tak tak ja to mam taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 17:06

No kdyby nekdo vedel, jak a kde se objednavaji ty rasenky nebo prio.neco lepsiho, budu rada!

• Citovat
  • Upravit
13119
23.1.14 17:12

Už pár let se barvím, jinak bych byla šedivá. Musím na odrosty chodit co 4 neděle, jinak by to bylo šíleně vidět. Vlasy mám kvalitní, „řasenka“ by to nevyřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.1.14 17:31

Taky si myslim, ze rasenka to nezachrani. Co zmena ucesu, aby to nebylo tak videt? Jestli chodis nekam k holicovi, tak by ti mel poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.1.14 17:32

Jsme si nejdřív říkala jaký sediny…no než mi docvaklo že jsou to šediny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
porstě barvit..myslím, že nic jiného nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.14 17:34

Jsem šedivá od 25ti.. a to mám tmavé vlasy - jediná rada, barvit, barvit, barvit.. a to mi přelivy nechytají.. takže ty šedivá hnízda barvim co 3-4 týdny.. ale jen šediváky. Naštěstí mám takové 3 místa, kde jsou, nemusím barvit celou šíšu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.1.14 18:05

Je mi 22, kdybych se nebarvila, mám šedivou celou ofinu (ta jediná začala :nevim: ). První vlas jsem našla v 18…fakt barvit a barvit a něčím pořádným, aby se barva tak rychle nevymejvala.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
23.1.14 18:16

Já jsem šedivka od nějakých 22 let :roll: je to na prd, nesnáším to :pocitac: barva odrůstá, takže už po třech týdnech to je vidět :zed: těším se že až budu starší tak si nechám celou hlavu šedivou a na krátko :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23847
23.1.14 18:24

Já mám šedých pár chlupů - když si přesuším vlasy, tak to vypadá jak melír, jinak to vidět není, ale taky mě to začíná s. rát. Máte někdo zkušenost s hennou od Lush? Četla jsem na ni dobré reference, že nehází odstíny do zrzava ani do červena. Ale co na ty šediny, jak to chytá? A vymývá se aspoň postupně, nebo jsou odrosty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.1.14 18:27
@K-Black píše:
Já jsem šedivka od nějakých 22 let :roll: je to na prd, nesnáším to :pocitac: barva odrůstá, takže už po třech týdnech to je vidět :zed: těším se že až budu starší tak si nechám celou hlavu šedivou a na krátko :pankac:

Proč až budeš starší, tak si to nech už teď, co ti brání? ;)

Mám známou a ta má šedivý pramínek v ofině snad od patnácti. Tak si ho nechává - teď tedy ve 30 má už šedivý melír a nebarví se - chodí v tom a chlapi se můžou zbláznit, jak se jim to líbí 8o Jenže ona má krásný jemný obličej bez vrásek, ta by mohla chodit i plešatá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková