Co s šedinami? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.16 23:55

Mám světlé vlasy, takže o prvních šedinách mi řekla kadeřnice asi před 15 lety. Moc jsem to tehdy nevnímala. Nedávno jsem si umyla hlavu a zhrozila jsem se, jak jsem šedivá. Šediny mám ostré jako štětiny od smetáku, tak ty nejhorší vytrhávám. Zatím to řeším takhle, ale jednou se barvě neubráním.

• Citovat
  • Upravit
8
26.5.16 06:48
@Tereza1516 píše:
Asi rok jsem se barvila na černo(svojí barvu mám hnědou), když jsem pak chtěla barvu zesvětlit zpátky na svojí přišel problém. Nejdřív jsem zkoušela zesvětlovač, dopadlo to tak že od kořínků byly vlasy šedé po blond, rezavou a konce pořád černé, takže musela zpátky černá protože s tím nešlo vyjít na ulici - málem mi vypadaly vlasy! 8o Za mě nejlepší způsob je barvit postupně odrosty na nějakou tmavší hnědou aby nebyl tak velký rozdíl, ta už pak jde stáhnout mnohem lépe, trvá to sice dlouho ale lepší způsob neznám alespoň ne ze dne na den, pokud tedy nechcete přijít o vlasy a nebo nechat spousty peněz u kadeřnice. :roll:Jinak první šediny mám asi od 17 a od 20 už je barvení nutnost. :nevim:

doporučili mi tohle : http://www.parfums.cz/…rvy-z-vlasu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.5.16 07:23
@Tereza1516 píše:
Asi rok jsem se barvila na černo(svojí barvu mám hnědou), když jsem pak chtěla barvu zesvětlit zpátky na svojí přišel problém. Nejdřív jsem zkoušela zesvětlovač, dopadlo to tak že od kořínků byly vlasy šedé po blond, rezavou a konce pořád černé, takže musela zpátky černá protože s tím nešlo vyjít na ulici - málem mi vypadaly vlasy! 8o Za mě nejlepší způsob je barvit postupně odrosty na nějakou tmavší hnědou aby nebyl tak velký rozdíl, ta už pak jde stáhnout mnohem lépe, trvá to sice dlouho ale lepší způsob neznám alespoň ne ze dne na den, pokud tedy nechcete přijít o vlasy a nebo nechat spousty peněz u kadeřnice. :roll:Jinak první šediny mám asi od 17 a od 20 už je barvení nutnost. :nevim:

zkus se poptat na olaplex, ten je prý super ale zkušenost s ním nemám ;) zesvětlí i černou a to docela šetrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.5.16 11:52

@juliettee Já už naštěstí nepotřebuji zesvětlit černou, reagovala jsem na dotaz přede mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.5.16 11:54
@Tereza1516 píše:
@juliettee Já už naštěstí nepotřebuji zesvětlit černou, reagovala jsem na dotaz přede mnou :)

aha pardon, nějak jsem se v tom zamotala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková