Sen o mrtvé kamarádce, výklad snu

31.8.23 19:59

sen o mrtvé kamarádce, vyklad snu

Ahoj holky, obracím se na Vás s dost tezkym a smutným tematem.. Pro začátek vysvětlím.. Když jsem byla mala měla jsem kamaradku která v dost nízkém veku zemřela.. Už uplynulo nekolik let a čas nějakým způsob tu bolest vyléčil. Ale stále se mi vrací sem tam sny o téhle kamarádce, kde s ni mluvím uvědomuji si ze už nezije ale normalne spolu jsme.. nepamatuji si presne o čem si povidame a ani nevim jestli něco resime přímo.. ale dnešní sen byl zase o něco těžší pro mě.. Byly jsme spolu tak jako dřív když jsme byly malé a ja hrozné brecela a říkala jsem ji ze musí i za její maminkou, která se strašně trapi ale ona zustala u mě a nikam nesla.. No a proto píšu sem.. Vim, ze mi nikdo asi nedokáže poradit ale i přesto budu rada za jakoukoliv diskuzi o tom.. je to pro mě moc těžké a když to nekomu řeknu tak se dozvím jen ze jsem blazen.. Ale ja cítím ze to má nějaký hlubší význam.. Doufam ze se najde někdo kdo mi porozumi.. Předem dekuji a přeji hezky vecer:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
31.8.23 20:27

Blázen určitě nejsi. Kdyby jo, jsme bláznivé obě :) Taky se mi zdává o zesnulém bráchovi. Hodně dělá podvědomí, kamarádka ti jistě chybí a jediné jak se s ní spojit jsou sny. Ať to bude znít ode mě jakkoliv šíleně, byla bych ráda aspoň i za ty sny. Kamarádka je teď v jiném světě. Ta se ti nikdy neztratí. Jenom ji holt už nevidíš :) Poradit ti nedokážu, to si musíš v hlavě pořešit sama, ačkoliv, mě se taky třeba zdá o bratrovi i když třeba na něho dlouho nemyslím, nemá třeba výročí, ale přesto zdá. Sama nevím jak ty sny fungují. Jsou JEN sny a nebo nás skutečně naši zesnulé blízcí navštěvují? Jestli se ti o ni nezdají strašné sny, byla bych víceméně v klidu. O mém bratrovi se mi zdály fakt ošklivé sny, od té doby spím s lampičkou a mám až příšerný strach ze tmy.. a to se stalo před 5 lety. Blázínek nejsi, to ti zaručuju… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11889
31.8.23 20:31

Řekla bych že ti kamarádka pořád chybí, že prostě tu smrt nemáš v sobě vyřešenou proto se ti pořád vrací ve snech…možná by pomohl nějaký terapeut tu její smrt zpracovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.23 20:45

@Lu66
S tím bratrem je mi to moc lito 😞.. je to tezky.. Ale moc dekuji tobe i @Vladusxx za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
31.8.23 21:06

Bylo to těžké pro Tebe a psychika a mozek to vyjevi ve snech. I když to bylo před lety. To tak je. Sny jsou výsledkem našich zážitků, emocí, o čem jsme přemýšleli ve dne, atd. Kamarádka už je „na druhém břehu“ a už s ní žádný kontakt mít nemůžeš. Jediný hlubší význam by mohl být ten, že třeba podvědomě sama hledáš odpověď na otázku, co je po smrti. A mozek si to spojí s kamarádkou a vrací Ti to takto ve snech. Měj se dobře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
1.9.23 18:14

Občas se mi zdá o příteli, který umřel před 20+ lety. Jeho smrt mam dávno zpracovanou, ale občas mi chybí dodnes.
Připadá mi logické, že se mi ve snu objevi. Mozek ve snech zpracovává podněty a když jsem si na něj vzpomnela, může se ve snu objevit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová