Seriál Sex ve městě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
15.5.14 23:27
@atominnka píše:
@beckinka jj Deníky Carrie myslím, žwe se to jmenuje a je to seriál. neviděla jsem, ale prý nic moc…

Už dočista nic, zrušili ho po první sérii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.5.14 23:30

Jo a jinak mně se tedy pan Božský líbí (charakterově, i vzhledově) :oops: :). A nejvíc mě dostalo, když si koupil vinici v Napě… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.5.14 23:32
@Saneska píše:
Seriál miluju, ale nechápu, jak může být pan Božský, pro někoho božský. Přijde mi jako sobecký až arogantní chlap, který nemá žádné kouzlo o vzhledu nemluvě…

Souhlasím, taky jsem to nikdy nechápala :roll: Měla zůstat s tím Aidnem, ten se k ní hodil nejlíp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
15.5.14 23:35

A tak já nedokážu říct, kdo se ke komu hodí, ale mě se docela líbil, mám ráda takové ty mužnější typy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.5.14 23:36
@Saneska píše:
A tak já nedokážu říct, kdo se ke komu hodí, ale mě se docela líbil, mám ráda takové ty mužnější typy :)

Pro mě je to skoro dědek, líbí se mi spíš mladší typy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
15.5.14 23:37
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.5.14 23:41

Holky, vždyť ten Aidan je takovej bambula… :roll: :lol: Ale dobrej byl ještě Jon Bon Jovi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
15.5.14 23:44

No bambula byl spíš v seriálu, ale potom ve filmu  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.5.14 23:44

Já tedy hlasuji za Petrovskyho, ten měl styl! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.5.14 23:45
@Nik77 píše:
Holky, vždyť ten Aidan je takovej bambula… :roll: :lol: Ale dobrej byl ještě Jon Bon Jovi… ;)

Nebo agent Mulder, ten byl miloučkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.5.14 23:47

:mavam: všem ponocovatelkám, taky se přidám, seriál mám taky moc ráda. :D
Zrovna dnes přes oběd a k žehlení jsem si z DVD pouštěla film dvojku ;).
Tam jsou děvčata jak po plastice :oops:, mám takový dojem, hlavně Carrie a Samantha. :mrgreen: Ale maj nárok holky po takových letech natáčení.
Dívám se jako na oblíbený seriál mimo mojí realitu, s nikým se neztotožňuju, jejich život bych žít nechtěla. Ač se mi líbí jejich hadry, boty (teda jak co), ale nosit bych to nechtěla, na písek s děckem asi ne. :mrgreen: Každá baba je jiná, však se dobře doplňují. Rafnout se umí taky pěkně, tak jako se podržet.
Mně se líbila postava Aidana, jak se ke Carrie choval, takový ochranitel. :D Sice vzhledem moc k ní v seriálu tolik nesedl, byl jako křupan :mrgreen:, ale ve filmu (dvojce) po letech mu to teda slušelo. :oops: :lol:
Božskýho bych nechtěla, ale ke Carrie pasuje. Herci ke svým postavám sedí a mně se český dabing líbí, v anj bych to asi nepochopila, když rozumím každému 5.slovu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.5.14 23:48
@Fjodorka píše:
Nebo agent Mulder, ten byl miloučkej :)

Duchovny byl taky její milenec? To si vůbec nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.5.14 23:49
@Fjodorka píše:
Já tedy hlasuji za Petrovskyho, ten měl styl! :)

Ten se mi taky nelíbil, něco mi na něm vadilo. Ale zase s ní jednal lépe, než Božský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.5.14 23:49
@Nik77 píše:
Holky, vždyť ten Aidan je takovej bambula… :roll: :lol: Ale dobrej byl ještě Jon Bon Jovi… ;)

Ten herec je sympaták :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
15.5.14 23:50
@Gozra píše: :mavam: všem ponocovatelkám, taky se přidám, seriál mám taky moc ráda. :D
Zrovna dnes přes oběd a k žehlení jsem si z DVD pouštěla film dvojku ;).
Tam jsou děvčata jak po plastice :oops:, mám takový dojem, hlavně Carrie a Samantha. :mrgreen: Ale maj nárok holky po takových letech natáčení.
Dívám se jako na oblíbený seriál mimo mojí realitu, s nikým se neztotožňuju, jejich život bych žít nechtěla. Ač se mi líbí jejich hadry, boty (teda jak co), ale nosit bych to nechtěla, na písek s děckem asi ne. :mrgreen: Každá baba je jiná, však se dobře doplňují. Rafnout se umí taky pěkně, tak jako se podržet.
Mně se líbila postava Aidana, jak se ke Carrie choval, takový ochranitel. :D Sice vzhledem moc k ní v seriálu tolik nesedl, byl jako křupan :mrgreen:, ale ve filmu (dvojce) po letech mu to teda slušelo. :oops: :lol:
Božskýho bych nechtěla, ale ke Carrie pasuje. Herci ke svým postavám sedí a mně se český dabing líbí, v anj bych to asi nepochopila, když rozumím každému 5.slovu. :mrgreen:

pěkně napsané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky