Šestnáctiletá se schází se čtyřicetiletým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
9.9.19 20:03
@Takyjedna píše: :mrgreen: dneska tě asi miluju :lol:

8o cim jsem si to zaslouzila :lol:

• Citovat
  • Upravit
295
9.9.19 20:04

Teda ve 40 ceti si delat cucaky co to je. Ja bych si teda v mych 20 nenechala udelat na krk takovou hruzu 😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 20:04

@playerdom2602 ju tak to chápu :) tak v tom případě bych si s ní o tom promluvila, v klidu a jen bych se zeptala, zase ať ji nepůsobíš nějaký stresy. A uvidíš, ať ví že má v tobě oporu. Uvidíš co ti řekne :)

• Citovat
  • Upravit
9.9.19 20:07

@Ou Chápu jak to myslíte a je jasná věc že to nemůžete vidět z mého pohledu. Mně by nevadilo, kdyby chodila s někým jejího věku, nebo i o pár let starším, ale tohle mi přijde fakt hnus. Ale máte pravdu, že je to její věc a když je takhle spokojená tak s tím stejně moc nezmůžeme. Ipřes to pro svůj vlastní klid a svědomí se mi prostě chce s tím něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 20:11

@Veselabara Nad tím jsme uvažovali jen krátce už z toho důvodu, že by mě ten člověk pravděpodobně poslal do pr.. už při sjednávání schůzky. Ale stálo by to za ten pokus, to stopro. Nevím no, když nic jinýho nevymyslíme, budeme plánovat aspoň mu napsat a zkusit si s ním rozumně promluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
9.9.19 20:15

@Veselabara to je největší hloupost :lol: borec se mu akorát vysměje do xichtu :lol:

Jej ženský, kolik vám je? Vzpomeňte si na své začátky. Já osobně jsem taky nehlásila své vztahy po týdnu randění ani po měsíci.. prostě tomu třeba chce dát čas.. Můj bratr představil svoji přítelkyni po třech letech (ano bydlel u rodičů, bylo mu 20.. :lol: ). Tady klučinovi je 18, je super, že se chce starat osvoji mladší sestru a chránit ji před vším zlem, ale ona už taky není žádný malý děcko. Prostě @playerdom2602 s ní hoď řeč. Normálně se pobavte, řekni ji svý pocity a zbytek nech na ní… Nevidím taky jedinej důvod proč by to hned měla říkat rodičům. Jestli má rodiče jako já, taky jsem plno věcí neříkala doma, protože i za dvojku z matiky jsem doma měla sekec mazec.. :lol:

@BaMaK nevidím jedinej důvod, proč by to rodiče pak měli házet a nadávat jemu, když on s tím nemá nic společného.. :lol:

Děláte z toho zbytečně telenovelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
9.9.19 20:15
@jahuhudka píše:
8o cim jsem si to zaslouzila :lol:

no, otevřu emimino a při čtení prvního příspěvku, co mi padne do oka se kupodivu nenaseju, nýbrž od srdce rozesměju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 20:24

@BaMaK Sama určitě ví, že to není normální. Že se to otočí proti mě je mi jasný… Ségra to rodičům dobrovolně neřekne. Možná mámě, kdyby se mi povedlo si s ní nějak dobře promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 20:30

@Kk123 Jestli to má na krku i on to fakt netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 21:00

@pantomima no právě, neumím si představit, že by se se mnou bavil. Je to takovej ten boreček, co by mi spíš namlátil… kdyby se se mnou bavil, určitě bych s ním rád mluvil, ale nedávám tomu moc velký šance. Jinak myslím, že žádný rodiče by nebyli nadšený, kdyby jim dcera představila chlapa tohohle věku. Naše rodiče by jeblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
9.9.19 21:01
@playerdom2602 píše:
@7.straka Jak jste psala že si ségra může sbalit kufry, tak to je pravda a jeden z důvodů, proč se bojim s tím jít ven. Takhle, když ségra neví že to vím, je všechno v pohodě. Ženatý co my víme není, ale taky se můžeme plést, jistý si nejsme. Jestli je to nějakej násilník se zjišťuje těžko, ale myslím že by se to na ségře poznalo, kdyby jí nějak ubližoval

Nemusíš mi vykat :mrgreen: i když jsem stará rašple. Hele, fakt blbá situace. Na jednu stranu se nemusí dít nic zásadního, chlápek může být celkem normální, lepší než šestnáctileté telátko, holky v 16 jsou dneska jako dvacítky, ale kdyby moje dcery šukal o tolik starší chlap, nadšená bych z toho nebyla. Co myslíš, jak by zareagovala mamka, kdybys jí to řekl. Já bych třeba mojí mamce něco takového říct mohla, žádný scény nebo zákazy by nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
9.9.19 21:05

Nejmenuje se tvoje sestra náhodou Lucinka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 21:12

@7.straka Pro mámu by to byl hroznej šok. Klidně by mi mohla říct, že to ségře neřekne a ségra by za mnou pak přišla s řevem, že jsem to mámě vyžvanil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.9.19 21:50

To bych asi dost těžko nesla, být na místě rodičů, to říkám narovinu :oops: já být na tvém místě bych šla na sestru pomalu a citlivě. Nebo mě ještě napadlo, jestli by si s ní nepromluvila třeba tvoje slečna? Psal jsi, že si holky občas něco řeknou, tak jestli by se jí sestra nesvěřovala třeba radši? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 21:55

@AnastazieB Náhodou ne :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat