Sestra zmije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
31.1.14 14:03

Zakladatelko, je to smutne, ale take bych uz tim nestresovala prarodice, vim o cem mluvis, je mi jasne, ze se tito prici, kdyz vis, jaka opravdu je, ze je to falesny clovek, ktery jen tezi pro sve dobro, ublizuje druhym.. pritom u prarodicu se dela jak neni skvela atd, tyto lidi primo nesnasim a je mi z nich na :poblion:!!Asi tak- ono na ni dojde umlati se jednou sama! A jak psaly holky vys, bozi mlyny melou pomalu, ale jiste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 14:04
@celipipka54 píše:
Určitě bych jim nic neříkala. Pokud by ti náhodou uvěřili, jen jim to ublíží. Akorát tobě by se ulevilo, ale jim bys na starý kolena přidělala jen trápení :think:

Děkuji :kytka: To je pravda…

• Citovat
  • Upravit
2895
31.1.14 14:14

Tak byt je sestry a muze s nim nakladat, jak uzna za vhodne, s tim prece musela babi a deda pocitat :nevim: Muzes sestre neco rict, ale osobne mi to prijde zbytecne.Ja tedy nejak nechapu tve rozcileni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3841
31.1.14 14:17

Mám taky v rodině exempláře, které tak zavřít připíchlé do vitríny.
Starouškům neříkej nic. Nepochopí to mladší člověk natož milující prarodič. Spíš jsi se měla ozvat hned jak to vypustila ta osoba z huby.
Ještě je dobré ji trochu postrašit, že to máš nahrané a pustíš to celé rodině, ať ví jaká je.
Alespoň na chvilku by se zarazila.
Já teď řešila podobnou věc. Má sestra má všeho akorát plnou hubu a skutek utek.
Staráme se dočasně o slepou tetu. Vyklízeli jsme dům, zařizujeme papíry, úřady a pod.
Ale máme blbou práci, takže jsme zažádali o domov důchodců. Má vtipná sestra tetě zavolala, že si ji vezme k sobě, aby vypadala jako dobrák a my ti špatní, co ji nechtějí doma. I když za 3 měsíce byla na návštěvě jednou.
S manželem jsme se naštvali a já jí zavolala, že tetu teda převezeme k ní. Byla v naprostém šoku a samo že tetu k sobě nechce ani náhodou a ještě mi poslala odkazy do různých domovů důchodců. Kdybych byla hnusná mrcha, tetě přehraju telefonát a přečtu mejlík. Jenže jediné co bych tím udělala, tak to, že teta by brečela a to nechci.
Spíš teď mám ponaučení, že spolehnout se na ji nedá ani v nejmenším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
31.1.14 14:18

.

Příspěvek upraven 06.05.15 v 08:53

• Citovat
  • Upravit
69235
31.1.14 14:43

Já nevím, jestli jde o žalování, ale co když ten byt skutečně prodá? Co bude s prarodiči? Takhle staří lidé jakékoliv stěhování, ještě nedobrovolné a způsobené podrazem člověka, jehož zbožňují, tak to je fakticky přivede do hrobu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.14 14:46
@marra2 píše:
Tak byt je sestry a muze s nim nakladat, jak uzna za vhodne, s tim prece musela babi a deda pocitat :nevim: Muzes sestre neco rict, ale osobne mi to prijde zbytecne.Ja tedy nejak nechapu tve rozcileni :nevim:

nechápeš rozčílení? Darovali sestře byt, své vnučce, a ona jim ho chce prodat pod zadkem, aby měla z toho bytu prachy, devadesátiletým stařečkům prodá střechu nad hlavou, nebo byť jen uvažuje, že to udělá, a ty nechápeš rozhořčení a obavy jejich druhé vnučky? Fakt to nechápeš? Určitě babi a děda nepočítali s tím, že je jejich milovaná vnučka na stará kolena podrazí. S tím nepočítá žádný rodič a prarodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
31.1.14 14:48
@terinka4444 píše:
nechápeš rozčílení? Darovali sestře byt, své vnučce, a ona jim ho chce prodat pod zadkem, aby měla z toho bytu prachy, devadesátiletým stařečkům prodá střechu nad hlavou, nebo byť jen uvažuje, že to udělá, a ty nechápeš rozhořčení a obavy jejich druhé vnučky? Fakt to nechápeš? Určitě babi a děda nepočítali s tím, že je jejich milovaná vnučka na stará kolena podrazí. S tím nepočítá žádný rodič a prarodič.

Ne nechapu. Chapu to tak, ze v byte prarodice nebydli :?: v byte bydli vnucka? Pak tedy nechapu rozhorceni, protoze s nim muze nakladat jak chce.Pkud je to jinak a v byte starici nadale bydli, pak rozhorceni chapu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.14 14:51

@marra2 aha, tak to já zase pochopila, že tam jako bydlí, jen to přepsali na sestru a ona už chce peníze a staroušci ne a ne umřít. To mi tak vyplynulo z toho jejich byt…

Pokud staroušci bydlí jinde, je čistě jen její věc, co s tím bytem a penězi udělá, starouškům bych to neříkala, nic by to nezměnilo, jen by je to mohlo trápit.

Pokud v tom bytě bydlí, nevím co bych dělala, snažila bych se jim zachránit domov, ale netuším jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
31.1.14 19:06

Jako kdybys psala o mych prarodicich a mem bratrovi. U nich byl na 1.miste a kdyz kolem 18 zacal krast a vypadnul z domu, jeste mu platili ubytovnu, davali penize. A kdyz okradl i je a jejich sousedy v dome s pec. sluzbou, tak ho pak zavreli. no vylezl nedavno z kriminalu po 2 letech, v dobe kdy tam byl tak mu uz deda s babickou posilali balicky. Ted si bsatr nasel pritelkyni a cekaji dite. Prarodice jim plati byt, davaji na jidlo, koupili jim notas a maji v planu kupovat kocarek, mimochodem me posilali na potrat a to jsem mela pritele, ktery vydelaval. Podle nich je bratr chudacek, naschval ted ve 23letech nastoupil na ucnak ktery nedodelal. takze je student a proto mu pry pomahaji. Rozhadali se s celou rodinou, protoze jim kazdy snazi otevrit oci, pripominame jak je nekolikrat okradl atd. Maji 5 vnoucat a jedno pravnouce. Na vsechny serou a cpou jen do neho. Je mi jich lito, ale co s tim? Neni vychodisko. Mimochodem maji garsonku za 5000kc+jim davaji 4000kc na jidlo a jeho priteljayne dostava od sveho otce 4000kc alimenty. A to je chodi i tak domu vyzirat HRUZA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.15 08:35

nervy!!!

Ahoj holky, jsem vytočená, jak nikdy!!!mám mladší sestru, která má dítě a přítele(to dítě není jeho)asi po vystřídání 20ti chlapů je asi půl roku s tímhle. Já jsem vdaná(šťastně),čekáme s manželem vytoužené miminko. Jenže moje sestra mi asi závidí, protože s přítelem se stále hádá, pořád si na něho stěžuje, jenže chudák chlap, věčně je s děckem doma, ona si jde s kamarádkama do hospody a podobně. Nedávno jsme byli u ní na navštěvě, a potom řekl můj manžel jejímu příteli, jestli s ním jde nachvíli na pivo(hospodu máme hned u baráku) a bydlíme téměř vedle sebe se sestrou, jenže sestra přítele nepustila, udělala scénu a pak mě ještě na Fb psal, ať si svého chlapa krotím, že nebude toho jejího někde tahat, jenže sranda je v tom, že manža nikde nechodí a řekl to schválně, protože ten její přítel se sestry snad i bojí, poslouchá ji na slovo a ona si dělá co chce..O.K.tak teda nikde nešli :-) jenže neuběhly ani 2týdny a moje drahá sestřička zase byla s kamarádkama v hospodě a dovolila si psát mému manželovi na FB, že má přijít za nima atd. možná to udělala schválně, ale už mě pěkně začíná pít krev a to, tak, že kdybych nebyla těhule, tak ji asi příjdu vyfackat, navíc posílá pořádmému chlapovi smajlíky a kokotinky, tak jsem jí napsala, ať se probere a dá nám pokoj, manžel ji úplně ignoruje a co se týče bavení se sní, sejen pozdravíme, moc se nenavštěvujeme, to jak jsme byli u nich měl jejich malý zrovna svátek, prostě je to pinda, nevím co si dokazuje, nevím jak to mám řešit, ona si myslí, že je nějaká královna, baví se s holkama, to jsou samé cuchty co střídají chlapy a sestra toho svého drží doma, je mi ho líto, ale může si za to sám…prostě hrůza a to jak mu naposledy napsala o té hospodě, to mě úplně vytočilo, ona to bere jako že o nic nejde, ale zajímalo, jak by se tvářila, kdybych já jejímu příteli začala posílat smajlíky a zvala ho třeba na kafe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
6.5.15 08:52

Najdete tomu druhemu zenskou a at sestricka zustane sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.15 11:13

@mrs.gendy on si brzy najde jinou, jelikož mu pořád vyhrožuje, že ho vyhodí a podobné, si myslím, že s ní je stejně jen kvůli malého, je na něm docela dost fixovaný…

• Citovat
  • Upravit
2445
6.5.15 12:05

Anonymní a co je ti potom, jak ségra žije? Ať si střídá chlapy jak chce, je to její život a její přítel je dospělý, nechápu proč mu máš ty, nebo někdo jiný dělat advokáta.

Tvůj chlap ji má odepsat, že do hospody nejde, že chce být se svou ženou.
A je po PROBLÉMU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
6.5.15 13:44

Jí bych neřešila a vůbec bych se s ní nebavila a pokud je tvůj muž normální tak by takovou flundru taky slušně poslal někam aby ho neotravovala a bylo by po problému :-) a oni ať si žijou to svoje a má tam třeba 90 chlapů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová