Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, je to smutne, ale take bych uz tim nestresovala prarodice, vim o cem mluvis, je mi jasne, ze se tito prici, kdyz vis, jaka opravdu je, ze je to falesny clovek, ktery jen tezi pro sve dobro, ublizuje druhym.. pritom u prarodicu se dela jak neni skvela atd, tyto lidi primo nesnasim a je mi z nich na
!!Asi tak- ono na ni dojde umlati se jednou sama! A jak psaly holky vys, bozi mlyny melou pomalu, ale jiste!
@celipipka54 píše:
Určitě bych jim nic neříkala. Pokud by ti náhodou uvěřili, jen jim to ublíží. Akorát tobě by se ulevilo, ale jim bys na starý kolena přidělala jen trápení
Děkuji
To je pravda…
Tak byt je sestry a muze s nim nakladat, jak uzna za vhodne, s tim prece musela babi a deda pocitat
Muzes sestre neco rict, ale osobne mi to prijde zbytecne.Ja tedy nejak nechapu tve rozcileni ![]()
Mám taky v rodině exempláře, které tak zavřít připíchlé do vitríny.
Starouškům neříkej nic. Nepochopí to mladší člověk natož milující prarodič. Spíš jsi se měla ozvat hned jak to vypustila ta osoba z huby.
Ještě je dobré ji trochu postrašit, že to máš nahrané a pustíš to celé rodině, ať ví jaká je.
Alespoň na chvilku by se zarazila.
Já teď řešila podobnou věc. Má sestra má všeho akorát plnou hubu a skutek utek.
Staráme se dočasně o slepou tetu. Vyklízeli jsme dům, zařizujeme papíry, úřady a pod.
Ale máme blbou práci, takže jsme zažádali o domov důchodců. Má vtipná sestra tetě zavolala, že si ji vezme k sobě, aby vypadala jako dobrák a my ti špatní, co ji nechtějí doma. I když za 3 měsíce byla na návštěvě jednou.
S manželem jsme se naštvali a já jí zavolala, že tetu teda převezeme k ní. Byla v naprostém šoku a samo že tetu k sobě nechce ani náhodou a ještě mi poslala odkazy do různých domovů důchodců. Kdybych byla hnusná mrcha, tetě přehraju telefonát a přečtu mejlík. Jenže jediné co bych tím udělala, tak to, že teta by brečela a to nechci.
Spíš teď mám ponaučení, že spolehnout se na ji nedá ani v nejmenším.
Já nevím, jestli jde o žalování, ale co když ten byt skutečně prodá? Co bude s prarodiči? Takhle staří lidé jakékoliv stěhování, ještě nedobrovolné a způsobené podrazem člověka, jehož zbožňují, tak to je fakticky přivede do hrobu ![]()
@marra2 píše:
Tak byt je sestry a muze s nim nakladat, jak uzna za vhodne, s tim prece musela babi a deda pocitatMuzes sestre neco rict, ale osobne mi to prijde zbytecne.Ja tedy nejak nechapu tve rozcileni
nechápeš rozčílení? Darovali sestře byt, své vnučce, a ona jim ho chce prodat pod zadkem, aby měla z toho bytu prachy, devadesátiletým stařečkům prodá střechu nad hlavou, nebo byť jen uvažuje, že to udělá, a ty nechápeš rozhořčení a obavy jejich druhé vnučky? Fakt to nechápeš? Určitě babi a děda nepočítali s tím, že je jejich milovaná vnučka na stará kolena podrazí. S tím nepočítá žádný rodič a prarodič.
@terinka4444 píše:
nechápeš rozčílení? Darovali sestře byt, své vnučce, a ona jim ho chce prodat pod zadkem, aby měla z toho bytu prachy, devadesátiletým stařečkům prodá střechu nad hlavou, nebo byť jen uvažuje, že to udělá, a ty nechápeš rozhořčení a obavy jejich druhé vnučky? Fakt to nechápeš? Určitě babi a děda nepočítali s tím, že je jejich milovaná vnučka na stará kolena podrazí. S tím nepočítá žádný rodič a prarodič.
Ne nechapu. Chapu to tak, ze v byte prarodice nebydli
v byte bydli vnucka? Pak tedy nechapu rozhorceni, protoze s nim muze nakladat jak chce.Pkud je to jinak a v byte starici nadale bydli, pak rozhorceni chapu. ![]()
@marra2 aha, tak to já zase pochopila, že tam jako bydlí, jen to přepsali na sestru a ona už chce peníze a staroušci ne a ne umřít. To mi tak vyplynulo z toho jejich byt…
Pokud staroušci bydlí jinde, je čistě jen její věc, co s tím bytem a penězi udělá, starouškům bych to neříkala, nic by to nezměnilo, jen by je to mohlo trápit.
Pokud v tom bytě bydlí, nevím co bych dělala, snažila bych se jim zachránit domov, ale netuším jak.
Jako kdybys psala o mych prarodicich a mem bratrovi. U nich byl na 1.miste a kdyz kolem 18 zacal krast a vypadnul z domu, jeste mu platili ubytovnu, davali penize. A kdyz okradl i je a jejich sousedy v dome s pec. sluzbou, tak ho pak zavreli. no vylezl nedavno z kriminalu po 2 letech, v dobe kdy tam byl tak mu uz deda s babickou posilali balicky. Ted si bsatr nasel pritelkyni a cekaji dite. Prarodice jim plati byt, davaji na jidlo, koupili jim notas a maji v planu kupovat kocarek, mimochodem me posilali na potrat a to jsem mela pritele, ktery vydelaval. Podle nich je bratr chudacek, naschval ted ve 23letech nastoupil na ucnak ktery nedodelal. takze je student a proto mu pry pomahaji. Rozhadali se s celou rodinou, protoze jim kazdy snazi otevrit oci, pripominame jak je nekolikrat okradl atd. Maji 5 vnoucat a jedno pravnouce. Na vsechny serou a cpou jen do neho. Je mi jich lito, ale co s tim? Neni vychodisko. Mimochodem maji garsonku za 5000kc+jim davaji 4000kc na jidlo a jeho priteljayne dostava od sveho otce 4000kc alimenty. A to je chodi i tak domu vyzirat HRUZA!!!
Ahoj holky, jsem vytočená, jak nikdy!!!mám mladší sestru, která má dítě a přítele(to dítě není jeho)asi po vystřídání 20ti chlapů je asi půl roku s tímhle. Já jsem vdaná(šťastně),čekáme s manželem vytoužené miminko. Jenže moje sestra mi asi závidí, protože s přítelem se stále hádá, pořád si na něho stěžuje, jenže chudák chlap, věčně je s děckem doma, ona si jde s kamarádkama do hospody a podobně. Nedávno jsme byli u ní na navštěvě, a potom řekl můj manžel jejímu příteli, jestli s ním jde nachvíli na pivo(hospodu máme hned u baráku) a bydlíme téměř vedle sebe se sestrou, jenže sestra přítele nepustila, udělala scénu a pak mě ještě na Fb psal, ať si svého chlapa krotím, že nebude toho jejího někde tahat, jenže sranda je v tom, že manža nikde nechodí a řekl to schválně, protože ten její přítel se sestry snad i bojí, poslouchá ji na slovo a ona si dělá co chce..O.K.tak teda nikde nešli
jenže neuběhly ani 2týdny a moje drahá sestřička zase byla s kamarádkama v hospodě a dovolila si psát mému manželovi na FB, že má přijít za nima atd. možná to udělala schválně, ale už mě pěkně začíná pít krev a to, tak, že kdybych nebyla těhule, tak ji asi příjdu vyfackat, navíc posílá pořádmému chlapovi smajlíky a kokotinky, tak jsem jí napsala, ať se probere a dá nám pokoj, manžel ji úplně ignoruje a co se týče bavení se sní, sejen pozdravíme, moc se nenavštěvujeme, to jak jsme byli u nich měl jejich malý zrovna svátek, prostě je to pinda, nevím co si dokazuje, nevím jak to mám řešit, ona si myslí, že je nějaká královna, baví se s holkama, to jsou samé cuchty co střídají chlapy a sestra toho svého drží doma, je mi ho líto, ale může si za to sám…prostě hrůza a to jak mu naposledy napsala o té hospodě, to mě úplně vytočilo, ona to bere jako že o nic nejde, ale zajímalo, jak by se tvářila, kdybych já jejímu příteli začala posílat smajlíky a zvala ho třeba na kafe ![]()
@mrs.gendy on si brzy najde jinou, jelikož mu pořád vyhrožuje, že ho vyhodí a podobné, si myslím, že s ní je stejně jen kvůli malého, je na něm docela dost fixovaný…
Anonymní a co je ti potom, jak ségra žije? Ať si střídá chlapy jak chce, je to její život a její přítel je dospělý, nechápu proč mu máš ty, nebo někdo jiný dělat advokáta.
Tvůj chlap ji má odepsat, že do hospody nejde, že chce být se svou ženou.
A je po PROBLÉMU ![]()
Jí bych neřešila a vůbec bych se s ní nebavila a pokud je tvůj muž normální tak by takovou flundru taky slušně poslal někam aby ho neotravovala a bylo by po problému
a oni ať si žijou to svoje a má tam třeba 90 chlapů ![]()