Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucad77 Nevolala přímo mě, vím to skze naše a ostatní rodinné příslušníky ![]()
@lucad77 píše:
Jo, je to divné.
Tak podle ostatních diskuzí ještě není plnoletá, tak to třeba vidí trochu jinak.
Nedávno jsem viděla mapu rozvodovosti ČR. Satelity okolo Prahy xkrat horší než zbytek republiky
. Žít tam je prostě peklo pro všechny, ale lidi si to vzdy musí zkusit na sobě, aby tomu uvěřili
![]()
@jkra Holky mají trvalé bydliště v Praze, nechal je tam přihlásit sotva, co se narodily. Dům je psaný na oba. Každý má půlku. To víte, jako uživit barák a dvě malé děti..je celkem síla, ale dalo by se to asi.. ![]()
@mamule42 píše:
Tak podle ostatních diskuzí ještě není plnoletá, tak to třeba vidí trochu jinak.
Zakladatelka? Já hlavně nechápu, proč to vůbec řeší, když s ní ta ségra ani nemluví. ![]()
@prejeta_zaba jak říkám, vše vím jen od rodičů..Mě neřekla nic, dělá ze je vše ol, ale vidím na ní, že to neni pravda..
@lucad77 píše:
Zakladatelka? Já hlavně nechápu, proč to vůbec řeší, když s ní ta ségra ani nemluví.
Cele divne. Pul roku se nestykaji a denne si volaji. Nahodou
objevi mail o prijeti do jine skoly. Kde? Nejspis u nej v mailu. A ze by si to strateg roku nepojistil?
Navic kdy byly zapisy? Vzdyt tam to dite muselo byt pritomno, ne? Souhlas druheho rodice?
@lucad77 píše:
Půl roku s ní nemluvíte a denně vám volá?
To jsou takove ty detailni popisy slozitych situaci,,kamaradek,,,sousedek,, a,,sester,, do kterych se zakladatelka sama zamota
@Nininka17 Podplatil je ve škole, aby holku přijali - to jistě.
@ontarova.stara píše:
Cele divne. Pul roku se nestykaji a denne si volaji. Nahodouobjevi mail o prijeti do jine skoly. Kde? Nejspis u nej v mailu. A ze by si to strateg roku nepojistil?
Navic kdy byly zapisy? Vzdyt tam to dite muselo byt pritomno, ne? Souhlas druheho rodice?
Tak u zápisu být dítě osobně nemusí. Ale že by nemusel být souhlas obou rodičů, to teda nevím.
@lucad77 No tak je to moje sestra, není mi jedno, záleží mi na ni a na těch dvou. Nevím, jestli máte sourozence, ale kdybyste měla, tak taky se k tomu asi nestavíte zadkem.. ![]()
Asi tomu uplne nerozumim. Chapu, ze jde o rozdilny nazor na misto bydleni a vyuku deti. Mnoho lidi nechce dat dite do vesnicke skoly a planuje mu dle sveho nazoru,,lepsi,, vyuku ve velkem meste (a jini to maji presne opacne). Sestra zasadne odmita jit do Prahy, nebo ma hlavne strach, ze nebude mit zadny vlastni majetek? Co kompromis, prodat jeho byt a jejich dum a koupit vetsi byt, upravit vlastnicke pomery tak, aby jim to obema vyhovovalo? Ani jedna strana by nebyla schopna ustupku, aby nastal jakysi kompromis? Co chce ta dcera?
Tajne prihlasit dceru na jinou skolu neni samozrejme ok, ale dukazy o podplaceni jsou zrejme v rovine jedna pani povidala a pro tuto diskusi nedůlezite.