Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@llamqa jako že by to bylo jako v tom vtipu co končí větou,,,stejně je ta naše milenka hezčí,, ![]()
@Venetia píše:
oboje je super
ja jsem mozna postizeny praci, ale z ciste logickeho hlediska tam moc jinych reseni nevidim… bud manzelka milenu tolerovat nebude a chlapa posle o dum dal, nebo da chlapovi doma to, kvuli cemu chlap prolejza seznamku, no a nebo tu milenu tolerovat bude s tim, ze mohla dopadnout jeste o dost hur. tezko rict, ktera z tech moznosti je „lepsi“… pro me by to byla dvojka, ale muj subjektivni pocit muze byt zkreslen tim, ze jsem chlap. naprosto chapu, ze si muze vybrat jakoukoliv jinou z tech uvedenych moznosti, ale moc nechapu, jakou jinou variantu by chtela hledat.
Bůhví, kolikátá milenka už to je. Třeba ani není ten důvod v tom, že má doma málo sexu, ale že prostě chce i jiný ženský. A nechce si to komplikovat, tak hledá na seznamce jen sex. Myslíte, že kdyby se kamarádce teď vrátila chuť a sexovali třeba každý den, že on by to hned s tou milenkou ukončil? Když jí kupuje drahé dárky? Ha ha. Mám kamarádku, která má sex ráda, nebrání se ničemu, doma jim to klape a její muž? Stejná má milenku a ona to neví a ještě mi ona říká, že nechápe ty ženský, co to moc nemusí, aby si ten jejich náhodou někoho nenašel. Jinak těžká situace, nevím, co bych dělala, ale rozhodně by mi zjištění, že má milenku, nezvýšilo chuť na sex s ním.
Po porodu jsem měla dlouho problémy a s manželem jsme se domluvili, že si dočasně na sex někoho najde.Na vánočním večírku potkal ženskou, která je vdaná, s dětmi a taky jí doma chyběl sex, tak jsme si sedli ve 3, abychom si nastavili nějaká pravidla. Povyprávěla mi, že to má jako chlap oddělené, že jde jen fyzicky o sex, žádné city, že si prostě zashooká a jde domů s čistou hlavou- vypadalo to, že je za tímto účelem ideální. Trvalo to necelé 3 měsíce a už to přestávala dávat, začala se chovat jako běžná zamilovaná ženská. Manžel to v tu ránu utnul a pustil jí z hlavy (protože ten to na rozdíl od ní měl opravdu oddělené),ona je do něj zamilovaná dodnes. Takže tolik k té milence, co manželce do očí tvrdí, že jí jde jenom o sex a že nebude tahat tátu od rodiny. Zatím určitě, ale za dva, tři měsíce, za rok? Zvlášť pokud je sama svobodná, bezdětná, tak bych udělala všechno pro to, aby to manžel utnul, protože milenka sama nic neriskuje, nemá co ztratit. Ale obráceně-chtít po manželovi, aby nehledal sex jinde znamená, že holt budu muset začít doma fungovat jako ženská.
Prosím anonym ponechat, nebo smazat, dík:-)
@Anonymní píše:
A co kdyby ta „nešťastná“ manželka teď zatla zuby a nějakou dobu manželovi dává to, co chce… Po čem touží?! Pokud bude pravidelný sex (ktery je zřejmě hlavním problémem) a manžel bude stejné docházet za milenkou, tak už bych se nad tím asi pozastavila. Ono milence může jít jen o sex, ale nikdo neví, jak to má v hlavě srovnané manžel.
Myslíš že manžel chce, „sex se zaťatýma zubama“? Kamarádka ať si s ním promluví, né o milence ale o tom, že sex ji nebere a jde se léčit… To je zaklad a myslím jednimá možná cesta, pokud ještě není pozdě.
Tak jsem se na chvíli zase dostala k PC…
Kamarádka samozřejmě ví, že má na tom, co se talo svůj koláč viny. Jemonže v jejím momentálním stavu jí to asi nebudu otloukat o hlavu
Nebudu tady ani řešit náhodu, jak se k tomu mailu dostala, sama tuším, že to bylo možná trochu jinak, ale to na tom nic nemění.
Kamarádka mi řekla, že to spolu s manželem řešili a snažili se, jenomže to prostě nešlo. Ona nemá na sex prostě chuť, mnažela miluje, HA nebere, dbá o sebe, jsou vlastně nejlepší kamarádi. Rozumí si a vždycky si vycházeli vstříc i v jiných věcech. On se snažil, byli sami na dovolené, dokonce jsme byly na dámské jízdě, aby vypnula. Prý se nějakou dobu přemáhala, ale on to samozřejmě poznal a mrzelo ho to, spokojený nebyl, tak se na to nakonec vykašlala. Je jí to líto, brečí, ale i když se sama přinutí, tak to stejně nevede nikam, protože manžel to prý pozná, že tam chybí ten zájem o sex a že se přemáhá.
Zkusím jí, až se zklidní, dotlačit k hledání nějaké terapie, ale momentálně fakt nevím. Ona se samozřejmě bojí, že manžel nakonec u nějaké cizí skončí, což teda na náladě a vášnivosti asi taky nepřidá. Teď je spíš jak hromádka neštěstí ![]()
Rozvádět se nechce, ale ta ženská jí vyrazila dech. Mě teda taky, prý jsou s ním v tomhle režimu už docela dlouho, schůzky prý navrhuje hlavně on, ona mu kvůli tomu nepíše a ani po něm nic nevyžaduje.
Jsem hotová z toho, že ta ženská byla úplně v klidu, žádný stud nebo že by se omluvila. Nenadávali jsme jí nějak strašně, ale prostě občas něco uklouzlo, protože ona k tomu přistupovala jako by se vlastně nic nedělo.
Teď fakt nevím, jak jí pomoci, hlavně když je psychicky pěkně mimo. ![]()
@mari.kori píše:
Kamarádka samozřejmě ví, že má na tom, co se talo svůj koláč viny. Jemonže v jejím momentálním stavu jí to asi nebudu otloukat o hlavuNebudu tady ani řešit náhodu, jak se k tomu mailu dostala, sama tuším, že to bylo možná trochu jinak, ale to na tom nic nemění.
Kamarádka mi řekla, že to spolu s manželem řešili a snažili se, jenomže to prostě nešlo. Ona nemá na sex prostě chuť, mnažela miluje, HA nebere, dbá o sebe, jsou vlastně nejlepší kamarádi. Rozumí si a vždycky si vycházeli vstříc i v jiných věcech. On se snažil, byli sami na dovolené, dokonce jsme byly na dámské jízdě, aby vypnula. Prý se nějakou dobu přemáhala, ale on to samozřejmě poznal a mrzelo ho to, spokojený nebyl, tak se na to nakonec vykašlala. Je jí to líto, brečí, ale i když se sama přinutí, tak to stejně nevede nikam, protože manžel to prý pozná, že tam chybí ten zájem o sex a že se přemáhá.
Zkusím jí, až se zklidní, dotlačit k hledání nějaké terapie, ale momentálně fakt nevím. Ona se samozřejmě bojí, že manžel nakonec u nějaké cizí skončí, což teda na náladě a vášnivosti asi taky nepřidá. Teď je spíš jak hromádka neštěstí
Rozvádět se nechce, ale ta ženská jí vyrazila dech. Mě teda taky, prý jsou s ním v tomhle režimu už docela dlouho, schůzky prý navrhuje hlavně on, ona mu kvůli tomu nepíše a ani po něm nic nevyžaduje.
Jsem hotová z toho, že ta ženská byla úplně v klidu, žádný stud nebo že by se omluvila. Nenadávali jsme jí nějak strašně, ale prostě občas něco uklouzlo, protože ona k tomu přistupovala jako by se vlastně nic nedělo.
Teď fakt nevím, jak jí pomoci, hlavně když je psychicky pěkně mimo.
Hele ono je to těžké, já jsem odpůrce nevěry, neodpustila bych jí, moje povaha by to prostě nezvládla. Na druhou stranu když čtu tohle, tak se tomu chlapovi opravdu není co divit. Je to taková zamotaná cesta ze které nevede moc cesta, kamarádka se sice snaží, sem tam se přemůže ale upřímně, koho by bavil sex když se ten druhý do toho vlastně přemáhá?
Ač to zní divně, postoj milenky mi přišel „fajn“, kamarádka může být ráda, že je to taková žena která má ve všem jasno než nějaká šíleně zamilovaná milenka..
Dlouhodobě neudržitelný vztah…Pokud ho miluje, nechá ho jít, domluví se na společné či střídavě péči o děti a oba ještě mohou najít vhodného partnera pro život.
@Saatine píše:
Někde ty ženské toho chlapa svádí a zamotávají mu hlavu. Tahle ženská se s ním potkala na netu za rovnou daných podmínek, dokonce jedná i charakterně (vrací dar) a manželce slíbila, že chlapovi nic neřekne ať si to vyřeší. Co víc by měla udělat?
Ona nesváděla kolegu, který je zadaný a nechce ho odvézt od rodiny. Začala si s chlapem co hledá to co ona, jen sex.
aha a jak zensky z netu muzou hned vedet ze dotycna chlapa svadela nebo ne?
zensky jsou taaak naivni.
viz treba monzumka. ta je tady za tu mrchu a vsechny tady hned vedely jak to bylo
dvoji metr no. snad je jedno jestli milenka svadi nebo ne, podstatny je, ze chlap zasunul ![]()
@mari.kori píše:
Kamarádka samozřejmě ví, že má na tom, co se talo svůj koláč viny. Jemonže v jejím momentálním stavu jí to asi nebudu otloukat o hlavuNebudu tady ani řešit náhodu, jak se k tomu mailu dostala, sama tuším, že to bylo možná trochu jinak, ale to na tom nic nemění.
Zkusím jí, až se zklidní, dotlačit k hledání nějaké terapie, ale momentálně fakt nevím. Ona se samozřejmě bojí, že manžel nakonec u nějaké cizí skončí, což teda na náladě a vášnivosti asi taky nepřidá. Teď je spíš jak hromádka neštěstí
Teď fakt nevím, jak jí pomoci, hlavně když je psychicky pěkně mimo.
ted jsem asi lehce zmateny… za co by se ta zenska mela omlouvat?
naprosta vetsina chlapu proste dlouhodobou sexualni abstinenci nezvladne… to je ciste biologicky fakt, a pripadne stiznosti smerujte na matku prirodu, ktera to takhle zaridila. pokud manzel kamaradky nepatri mezi tech par jednotek procent chlapu, kteri sve biologicke potreby dokazi systematicky prehlasovat, pak kamaradka jinak dopadnout ani nemohla. chapu ze kamaradka muze mit nejake psychicke potize, ale pro jejiho manzela to nejspis az tak jednoduche taky nebylo… pokud se doma snazi, tak od rodiny odchazet nechce, zalezi mu na detech i na manzelce, akorat nektere veci se nedaji vyresit tim, ze si reknete „tak, a ja odtedka nechci“.
@llamqa píše:
ja jsem mozna postizeny praci, ale z ciste logickeho hlediska tam moc jinych reseni nevidim… bud manzelka milenu tolerovat nebude a chlapa posle o dum dal, nebo da chlapovi doma to, kvuli cemu chlap prolejza seznamku, no a nebo tu milenu tolerovat bude s tim, ze mohla dopadnout jeste o dost hur. tezko rict, ktera z tech moznosti je „lepsi“… pro me by to byla dvojka, ale muj subjektivni pocit muze byt zkreslen tim, ze jsem chlap. naprosto chapu, ze si muze vybrat jakoukoliv jinou z tech uvedenych moznosti, ale moc nechapu, jakou jinou variantu by chtela hledat.
to asi zalezi na tom, jak vysoko maji nastavene zachovani rodiny kvuli detem..to ma kazdy jinak. Rozchod nebo volny vztah.
K tý milence: Mám to zkreslené, protože jsem samozřejmě na straně kámošky. Ale je fakt, že ze strany milenky ten přístup pro kamarádku nemůže být asi lepší. Když to tady tak čtu a stydne mi hlava…
Jako ale to fakt má nějaká rozumná ženská žaludek na to, aby se tahala s ženatým a dětma, když ví, že na to manželka přišla? Já bych hanbou asi umřela, okamžitě bych to utnula a kamarádce se omlouvala až do haleluja. Ona byla úplně v klidu…
@Saatine no prave
takze vlastne proc se zlobit na milenku ze? ![]()
@mari.kori píše:
K tý milence: Mám to zkreslené, protože jsem samozřejmě na straně kámošky. Ale je fakt, že ze strany milenky ten přístup pro kamarádku nemůže být asi lepší. Když to tady tak čtu a stydne mi hlava…
Jako ale to fakt má nějaká rozumná ženská žaludek na to, aby se tahala s ženatým a dětma, když ví, že na to manželka přišla? Já bych hanbou asi umřela, okamžitě bych to utnula a kamarádce se omlouvala až do haleluja. Ona byla úplně v klidu…
Tak ta milenka asi nebude úplně typická ženská… Nechce partnera ani děti, záleží jí jen na kariéře
Kolik že jí je let??
Myslím, že to chtělo odvahu se s vámi dvěma sejít, poslouchat vaše nadávky a mluvit na rovinu… Dala tím tvé kamarádce šanci s tím problémem ještě něco dělat, pokud to tedy vůbec lze…
@Bůča píše:
aha a jak zensky z netu muzou hned vedet ze dotycna chlapa svadela nebo ne?zensky jsou taaak naivni.
viz treba monzumka. ta je tady za tu mrchu a vsechny tady hned vedely jak to bylo
dvoji metr no. snad je jedno jestli milenka svadi nebo ne, podstatny je, ze chlap zasunul
Ale no tak, vždyť čteš ty okolnosti. Neříkám, že být nevěrný je OK, ale jaká je tady jiná varianta? Ten chlap jistě miluje děti, nechce od nich odejít, ženu i rodinu podporuje a pokud má ta dáma takovýhle problém, myslím, že ny měla místo zatnutí zubů u sexu, zatnout zuby u toho, když si taťka odskočí, a být ráda, že mají děti hodného tátu.