Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@llamqa píše:
nepovazuji za „povinnost“ vyhovet potrebam manzela nebo manzelky pokazde, kdyz ma naladu a chut… ale povazuji za slusnost v pripade, ze tem potrebam nejsem schopen vyhovet dlouhodobe to dat partnerovi vedet, a zkusit najit nejake reseni. to reseni nemusi byt sex z povinnosti, ale moc jinych moznosti nez milenka nebo rozchod a hledani noveho partnera se v takovem pripade nenabizi. pozadovat po partnerovi, aby az do duchodu zil jako polovicni mnich, protoze me se sexovat nechce je podle meho nazoru az prilis sobecke.
s tím souhlasím.. já to tak udělala
@Katy 7 píše:
Tragické to není, ale ono dost záleží na přístupu manželky, jak se přitom tváří, jak to prožívá. A jakým způsobem ho v mezičase odmítá.
no určitě, ale jak to může prožívat, když nemá chut a nebaví jí to?
@Venetia píše:
no určitě, ale jak to může prožívat, když nemá chut a nebaví jí to?
Různě. ![]()
@PetrVesely píše:
Mohu se zeptat, co je to důležité, že jsi tak samozřejmě na straně kámošky? Jen proto že jde o ženu, nebo jsi prožila něco podobného, nebo proč. Dost mě to zajímá.
A to tahání se s ženatým, on tak nějak trochu ženatý není… Tedy tomu ženatý tam celkem důležitý kus chybí. A ona po něm nic nechce, ona chce jen sex a on taky. Naopak, ona tu rodinu svým racionálním přístupem, drží pohromadě.
Samozrejme preto, ze ma kamaratku rada, pretoze kvoli tomu ma samozrejme tendencie stranit jej, a ospravedlnovat ci aspon zlahcovat jej viny. Pretoze ju ma rada, preto.
Samozrejme ze je proti milenke, pretoze milenka ublizila kamoske, ktoru ma rada, a teda milenkine zasluhu su samozrejme o tu citovu rovinu voci kamaratke znizene, a vina zvysena.
Proste… ludia sa maju radi nie len ti dvaja co spolu ziju a maju spolocne deti
Laska ma mnoho podob, nie len tu romanticku. Samozrejme ![]()
@Venetia píše:
to mi nepřijde zase tak málo
tak tak. taky mi to neprijde malo kdyz se ona musi tak premahat. a kdosi tu psal, ze to trva 4 roky. no treba je unavena, je toho na ni moc. treba se chlap mohl vic posnazit a podporit ji a ne hned jit zasouvat za nejakou workoholickou.jako to je to nejjednodussi reseni. ![]()
@Katy 7 píše:
Různě.
lezici kus masa? zehlici prkno? zadrzenej dech dokud to neskonci? ![]()
tim si to akorat vic zhnusi a chlap je blbej, ze ji takhle pouziva, kdyz vidi ze pro ni to je jen podrz a vydrz ![]()
@Bůča píše:
tak tak. taky mi to neprijde malo kdyz se ona musi tak premahat. a kdosi tu psal, ze to trva 4 roky. no treba je unavena, je toho na ni moc. treba se chlap mohl vic posnazit a podporit ji a ne hned jit zasouvat za nejakou workoholickou.jako to je to nejjednodussi reseni.
Tak krátkodobě lze pár měsíců vydržet.. A odpustit si to, a partnerce pomoci. Únava a její příčiny jde odstranit, třeba paní v domácnosti. Partner se zatne a pomůže doma se vším aby odstranil příčinu únavy a tudíž příčinu nesexování. Ale ani chlap co partnerku podrží, je skvělej a úžasnej, tak nemůže sám od sebe odstranit, samovolné ničím nezaviněné stavy. Prostě nemám chuť a hotovo.
@Honza 12 píše:
Tak krátkodobě lze pár měsíců vydržet.. A odpustit si to, a partnerce pomoci. Únava a její příčiny jde odstranit, třeba paní v domácnosti. Partner se zatne a pomůže doma se vším aby odstranil příčinu únavy a tudíž příčinu nesexování. Ale ani chlap co partnerku podrží, je skvělej a úžasnej, tak nemůže sám od sebe odstranit, samovolné ničím nezaviněné stavy. Prostě nemám chuť a hotovo.
to jsou 2 rozdilny veci. nechtit sex jen ciste ze nechces
. a chlapi taky nekdy nechtej. kolik je tu diskuzi, ze chlap proste nechce a hotovo. hur se pracuje s chlapem frigidou nez zenskou. chlap z jesitnosti nepujde k mudrovi ani k sexuologovi, chran buh
musel by priznat ze sasek nefunguje, ze on jako chlap nefunguje.
@Bůča píše:
to jsou 2 rozdilny veci. nechtit sex jen ciste ze nechces. a chlapi taky nekdy nechtej. kolik je tu diskuzi, ze chlap proste nechce a hotovo. hur se pracuje s chlapem frigidou nez zenskou. chlap z jesitnosti nepujde k mudrovi ani k sexuologovi, chran buh
![]()
musel by priznat ze sasek nefunguje, ze on jako chlap nefunguje.
Tak je jedno, jestli se bavíme o chlapovy, nebo babě, následky jsou tytéž.
Tak ta paní má dvě malé děti, co chodí do školky, takže je měla asi brzo za sebou a teď už chodí do práce, takže toho má asi dlouhodobě nad hlavu a může být z dětí vyčerpaná psychicky a to s tou chutí hrozně souvisí. Děti věčně nemocné a řešit, kdo s nima bude doma a co v práci a že nikam nemůžeme a nikdo nemůže k nám, abysme ho nenakazili. U mě se ta chuť zvýšila, až byly děti větší a teď jsem doma a konečně mi přijde, že se dostávám do stavu před dětmi
. Navíc píše, že ten její manžel ani nikam nechce k odborníkovi a nechce, aby se ona do toho nutila. Na mě to prostě dělá dojem, že ho to ani tak netrápí, protože tu milenku už má dávno a vyhovuje mu to tak. A že to je ten typ, co bude mít milenky, i kdyby měl doma nymfomanku.
@Honza 12 píše:
Tak je jedno, jestli se bavíme o chlapovy, nebo babě, následky jsou tytéž.
to jedno neni pze zenska v tomhle pripade aspon parkrat do mesice ten sex pretrpela. t takze snaha byla. u chlapa snaha byla taky. jit jinam i pres snahu zensky. ![]()
@Helen78 píše:
Tak ta paní má dvě malé děti, co chodí do školky, takže je měla asi brzo za sebou a teď už chodí do práce, takže toho má asi dlouhodobě nad hlavu a může být z dětí vyčerpaná psychicky a to s tou chutí hrozně souvisí. Děti věčně nemocné a řešit, kdo s nima bude doma a co v práci a že nikam nemůžeme a nikdo nemůže k nám, abysme ho nenakazili. U mě se ta chuť zvýšila, až byly děti větší a teď jsem doma a konečně mi přijde, že se dostávám do stavu před dětmi. Navíc píše, že ten její manžel ani nikam nechce k odborníkovi a nechce, aby se ona do toho nutila. Na mě to prostě dělá dojem, že ho to ani tak netrápí, protože tu milenku už má dávno a vyhovuje mu to tak. A že to je ten typ, co bude mít milenky, i kdyby měl doma nymfomanku.
@Bábi Zlopočasná píše:
Samozrejme preto, ze ma kamaratku rada, pretoze kvoli tomu ma samozrejme tendencie stranit jej, a ospravedlnovat ci aspon zlahcovat jej viny.
No přesně takhle jsem si myslel že to je.
![]()
@Bůča píše:
lezici kus masa? zehlici prkno? zadrzenej dech dokud to neskonci?
tim si to akorat vic zhnusi a chlap je blbej, ze ji takhle pouziva, kdyz vidi ze pro ni to je jen podrz a vydrz
No on už taky přestal, jak jsem pochopil…