Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dcera zkoušela sushi doma jednou a tak jako úplně nejlíp se nepovedlo, i když problém byl hlavně estetický. Cenově to bylo někde úplně jinde než kupované, ale tady u nás je bistro, kde dělají vynikající, tak radši kupujeme tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme sushi doma delávali často, když byly holky menší, dobře se tím zabavily a dostala jsem do nich aspoň rybu, dřív to byl problém. Jinak já sushi nemám ráda, protože nemám ráda rýži.
Ale jak říkám, holky se s tím vyblbly, nadělaly různé druhy a pak si to snědly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já manželovi v týdnu kupovala v Lidlu to malé balení za stovku, krevety a losos. Chuťově prý dobré a syté. Jinak podložku na motání jsme doma měli x let, nikdy jsme se k tomu nedokopali. Jednou jsem potřebovala „špejle“, tak podložka padla za oběť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že jsem žila nějakou dobu v Japonsku, kde je suši úplně na jiné úrovni, tak si doma a ani v restauracích v ČR suši nedávám. Dávala jsem si akorát v Koishi a to zavřeli. I když to byla vždycky darda, v Japonsku to lososové a tuňákové stojí úplný prd a člověk se tam dobře nacpe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 píše:
Já manželovi v týdnu kupovala v Lidlu to malé balení za stovku, krevety a losos. Chuťově prý dobré a syté. Jinak podložku na motání jsme doma měli x let, nikdy jsme se k tomu nedokopali. Jednou jsem potřebovala „špejle“, tak podložka padla za oběť
@Samina007 píše:
Já manželovi v týdnu kupovala v Lidlu to malé balení za stovku, krevety a losos. Chuťově prý dobré a syté. Jinak podložku na motání jsme doma měli x let, nikdy jsme se k tomu nedokopali. Jednou jsem potřebovala „špejle“, tak podložka padla za oběť
Já tu podložku nikdy ani nepouzila, motala jsem bez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
Vzhledem k tomu, že jsem žila nějakou dobu v Japonsku, kde je suši úplně na jiné úrovni, tak si doma a ani v restauracích v ČR suši nedávám. Dávala jsem si akorát v Koishi a to zavřeli. I když to byla vždycky darda, v Japonsku to lososové a tuňákové stojí úplný prd a člověk se tam dobře nacpe.
No jo, tak to se nedá srovnat
Asi by mi po ochutnání v Japonsku nechutnalo ani to moje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha dokonce je i strojek, co ti to umotá. Vypadá jak plnička cigaret.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi Jestli je to fotka z toho, jak to dělala, tak je to jasné. Ta řasa se používá celá a losos by měl být na užší proužek. Jsou on-line sushi videorecepty, chce to najít opravdu nějakého slušného kuchaře a opravdu dodržovat postup. A mít dobrou rýží na sushi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
My jsme sushi doma delávali často, když byly holky menší, dobře se tím zabavily a dostala jsem do nich aspoň rybu, dřív to byl problém. Jinak já sushi nemám ráda, protože nemám ráda rýži.
Ale jak říkám, holky se s tím vyblbly, nadělaly různé druhy a pak si to snědly.
Přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děláváte nějakou rychlou buchtu s pudinkem? Nebo nějaký koláč? Honí mě mlsná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dara90
Já dělám piškot a něj po upečení naleju puding. Puding dělám hustší, dávám na litr 3 sáčky. Občas dám navrch i čtvercové sušenky, do puding ovoce, ořechy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek já našla recept kde se dává těsto a na to hned puding a pak se to peče.. ale moc se mi to nezdá, takže to asi udělám tak jak píšeš ty.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dara90 píše:
@Netopirek já našla recept kde se dává těsto a na to hned puding a pak se to peče.. ale moc se mi to nezdá, takže to asi udělám tak jak píšeš ty.Díky
Ten je dobrý. A pak nechat vychladnout, potřít zakysankou (na plech 2) a posypat buď skořicí nebo kakaem nebo nastrouhanou čokoládou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit