Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V tom čase je trošku problém, když jsme mívali častější styk tak nebyl problém vydržet souložit půl hodiny, dnes když to trvá 15 minut tak se sto snaží urychlit aby už byl konec. Děti nemáme kam dát takže nějaký romantický večer nepřipadá v úvahu a chůvička spíná každou hodinu.
Tak to bych viděla problém, že nedokáže na tu chvíli, co je sex, vypnout v hlavě od dětí.
Přeci jen by bylo jiné, mít celý večer čas jen pro sebe, zajít na víno atd.,to pak je větší chut na různé experimenty…
@Anonymní píše:
V tom čase je trošku problém, když jsme mívali častější styk tak nebyl problém vydržet souložit půl hodiny, dnes když to trvá 15 minut tak se sto snaží urychlit aby už byl konec.Děti nemáme kam dát takže nějaký romantický večer nepřipadá v úvahu a chůvička spíná každou hodinu.
tak vidíš, už se to pomalu odkrývá
co ted s tím ![]()
@Lana Lanová píše:
Něco ji očividně chybí nebo už ji neimponuješ/nelákáš ji…ono to není jen o tom, že ty se v sexu nudíš, ale manželka to má pravděpodobně stejně (nebo řeší něco úplně jiného)možná v tom jsou nějaké hormonální změny či starosti, ale upřímně, když se nehrnu do sexu s partnerem, tak je jasné, že mi něco vadí/chybí/jsem nemocná/mám to jinde… prostě to musíš rozklíčovat a podle toho se zařídit
Taky mi přijde, že už jí nepřitahuju. Přeci jen jsem za dobu co jsme spolu pár kilo nabral. Ale ono se težko shazuje když každé druhé domácí jídlo je smažené nebo jinak kalorické ![]()
@Anonymní píše:
Taky mi přijde, že už jí nepřitahuju. Přeci jen jsem za dobu co jsme spolu pár kilo nabral. Ale ono se težko shazuje když každé druhé domácí jídlo je smažené nebo jinak kalorické
je fajn, že si to přiznáváš a věřím, že pokud se manželce svěříš právě s tímhle, bude pak i lépe naladěná na to bavit se i o intimnostech (ukážeš ji tím svou snahu, nesobeckost atd.)
Příspěvek upraven 08.06.15 v 01:48
@Anonymní píše:
V tom čase je trošku problém, když jsme mívali častější styk tak nebyl problém vydržet souložit půl hodiny, dnes když to trvá 15 minut tak se sto snaží urychlit aby už byl konec. Děti nemáme kam dát takže nějaký romantický večer nepřipadá v úvahu a chůvička spíná každou hodinu.
Njn, tak to se nediv, i pro ni to musí být nuda a stereotyp.
Ty bys rád praktiky, které se jí evidentně eklujou, navíc kojí, což bývá pěknej likvidátor libida. Já bych radila buď experimentovat lehce jiným směrem a najít něco nového, co by se líbilo vám oběma nebo prostě vydrž ( nějak si poraď
) do doby než děti trochu odrostou a ta její chuť na sex se zlepší.
@Anonymní píše:Člověče se furt vymlouváš
Taky mi přijde, že už jí nepřitahuju. Přeci jen jsem za dobu co jsme spolu pár kilo nabral. Ale ono se težko shazuje když každé druhé domácí jídlo je smažené nebo jinak kalorické
Takže anonymní, už ti dochází, kde je problém
už víš na čem musíš zapracovat
opakuju otázku - co s tím vším ted uděláš ![]()
@Gina108 píše: Člověče se furt vymlouvášTak jednou čtu, že romantika nejde, protože děti, zhubnout nejde protože kalorické jídlo
no takhle tomu moc nepomůžeš
Ještě k té romantice jsem zapomněl dodat, že žena po večerech ještě dělá na PC a když nedělá tak rovná hračky v obýváku aby byly krásně srovnané.
Ono se špatně hubne když k obědu jsou bramboráky a k večeři domácí bramborové knedlíky se zelím a uzeným. ![]()
@Lana Lanová píše:
Takže anonymní, už ti dochází, kde je problémuž víš na čem musíš zapracovat
opakuju otázku - co s tím vším ted uděláš
Dám děti do tomboly ![]()
@Anonymní píše:
Ještě k té romantice jsem zapomněl dodat, že žena po večerech ještě dělá na PC a když nedělá tak rovná hračky v obýváku aby byly krásně srovnané.Ono se špatně hubne když k obědu jsou bramboráky a k večeři domácí bramborové knedlíky se zelím a uzeným.
kdo chce hledá způsoby… kdo nechce hledá důvody… v tomhle případě až výmluvy ![]()
@Anonymní píše:
Dám děti do tomboly
no, já se bojím, že je dříve sníš ![]()
@Anonymní píše:
Ještě k té romantice jsem zapomněl dodat, že žena po večerech ještě dělá na PC a když nedělá tak rovná hračky v obýváku aby byly krásně srovnané.Ono se špatně hubne když k obědu jsou bramboráky a k večeři domácí bramborové knedlíky se zelím a uzeným.
Tak si vař sám
A zařiď romantický večer bez dětí, to jistě hračky rovnat nebude ![]()
@Gina108 píše:
Tak si vař sám ;) A zařiď romantický večer bez dětí, to jistě hračky rovnat nebude
ale to zase nebude mít čas a energii na romantické přípravy ![]()
Je pravda, že s tou energii jsme oba na štíru. S tím vařením mi asi nic jiného nezbude pokud s tím budu chtít něco udělat. Ale zase 190/113 není tak moc ne?