Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně si pohrát. obracený koník je pro chlapa fajn, že vidí celý zadek. zkus jak na kolenou, tak i na nohách a jak už někdo psal, tak pohyb nahoru/dolů a pak i dopředu/dozadu, kdy nejde o přírazy, ale spíš o tření. něco z těch možností se mu bude zajisté líbit.
mě se třeba nelibí to tření, když je přítelkyně na kolenou. je to špatně cítit a moc mě to nebere, ale u ní je to přesně naopak. takže vždy když jedeme koníka, tak to prostřídáme ke spokojenosti obou. je to opravdu jen o domluvě.
Ty jo já teda nevím, ale asi jsem na tohle nijak nepotřebovala návod. Mým chlapům se na koníčku líbil pohled na mě, že se mi to líbí, mohli si přitom hrát s mýma prsama a dívat se a vnímat to vše dohromady. Chvilku jezdím dopředu dozadu, chvíli nahoru a dolů v podřepu, chvíli se předkloním a líbám ho, chvíli jedu rychle, chvíli pomalu. Buď si to užívá, nebo se sám ozve, co by se mu ještě líbilo. Hlavní zabiják sexu je mít sama ze sebe takové komplexy, že se nedokážeš přitom dostatečně prodat. Chlap, se kterým souložíš, nebude přitom zkoumat, co je na tobě blbě či tak. ![]()
Nicméně je důležitá komunikace a né všechny polohy musí vyhovovat všem a tobě holt nevyhovuje koníček. Je to v pořádku. Normální chlap nechce svou ženu tlačit do něčeho, co se jí nelíbí. Nezažila jsem chlapa, jehož prvotní požitek by byl uděláním sám sebe, ale prvotní bylo udělat ženu, tedy mě, maximálně uspokojenou a raději vynaložili energii do mě, než do sebe.
Takže nevím, jak to máte vy, to víte jen vy dva. ![]()
Ahoj, mela bych dotaz je tu mezi vami nejaka, ktera neni uplne vahove nejlehci?
ja mam strach aby ho to nebolelo, protoze jsem tlustci..a jak nekdo psal v predeslych reakcich tak taky mam problem s tim ze me tlaci pritelovi boky ze je proste siroky a ja mam kratke nohy
Nevim co s tim.. pritel by furt chtel abych sla na nej a ja mam z toho hruzu kvuli me nadvaze a kratkym noham..a ted jsem jeste tehotna tak premysli jak na to..ale to uz se cukam u vsech poloh moc mi to v těhotenství nevyhovuje
dekuji za rady
Na koníčka.. na koníčka… noooo to by šlo… jak zepředu, tak zezadu… na tom není co „neumět“… má to samozřejmě potenciální drobné zádrhele - když má žena problém, že není dokonalá, tak si to nějak moc neumí užít… ale když na takový blbosti nemyslí, tak je to super pro oba… a ještě drobný zádrhel je postel… ta někdy docela trpí… a teda musím říci, že to mě dokáže mírně rozhodit
ale teda vadí to mně, ženský to nějak moc nevnímají, nechápu ![]()
@Klopotkova píše:
@Ram16G
Už jsem ho tu dlouho neviděl… něco je špatně? Neměli bychom vyhlásit sbírku? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
jak jste na tom s polohou na koníčka v sexu? Přítel je zklamaný z toho, že mi to moc nejde - nedokážu se uvolnit proto už mě k tomu ani nepřemlouvá. Já bych mu chtěla udělat radost a zlepšit se v tom a užít si to. Máte nějaké rady, tipy jak při té poloze být v klidu a nějaké spešl pohyby? Jak se to dá naučit?
Co je na tom k uceni
, sama jsem nesika na kdeco, ale nax polohy fakt ne, to jde nejak prirozene ne?
@lilith1 píše:
Co je na tom k uceni, sama jsem nesika na kdeco, ale nax polohy fakt ne, to jde nejak prirozene ne?
S nekym ano, s nekym ne, jako vse